Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניראה לי אני הולך לכבות את המחשב מרוב קינאה.:cry:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איך זה הגיוני שהיא עלתה על גרר ועוד על של גרר ברוך ..

אני בקושי הייתי מצליח לההעלות אותה ועוד עם כריות אוויר למטה...

הלקסוס ביחד עם הקורבט מכיוון שזאת הובלה לאותו אזור ..חבל לשלוח מובילית עם רכב אחד

Photo0297.jpg

פורסם

בשבילך עידן, ניסאן GTR שצילמתי יום שני ליד אשדוד, אגב לפי המספר היא נמסרה ממש לא מזמן, יש לנו שכן שרכש ג'וק בתחילת אוקטובר וקיבל 75-***-76.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=236223&page=46

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תפיסה יפה, לא אוהב את העיצוב של הקורבט מאחורה :?

איך זה הגיוני שהיא עלתה על גרר ועוד על של גרר ברוך ..

אני בקושי הייתי מצליח לההעלות אותה ועוד עם כריות אוויר למטה...

הלקסוס ביחד עם הקורבט מכיוון שזאת הובלה לאותו אזור ..חבל לשלוח מובילית עם רכב אחד

לא הצלחתי להבין למה את מתכוון, ומה פשר התמונה בחתימה שלך?

פורסם

התכוונתי שמוזר שרכב כזה יושב על מובילית בדר"כ הם עולים על מנוף אלא אם כן זה רכב תצוגה .. כי הרכב הזה משתפשף בעליה לרמפה.. התמונה היא של המשאית שלי גם לי יצא להעלות רכב עם טמבון קדמי נמוך

דרך אגב לפי איך שזה נראה אלו לא רכבים שקנו אותם אלא תצוגה

• תוכן חדש...