Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש ייעוץ לבעיה הבאה:

פעם בכמה התנעות, בצורה נדירה (אחת לכמה חודשים) העברת הרכב לD לאחר התנעה מביאה את הרכב למצב בו הוא בהילוך 3 ומאד קשה להתחיל נסיעה שלא בירידה / מישור.

לאחר שאני עובר מהירות מסויימת / סל"ד מסוים / זמן מסויים - הבעיה נפטרת והרכב יודע להוריד הילוך / להרים הילוך (אם שמתי את ההילוך ב1 כאשר הוא נתקע אז לפתע יהיה לי ירידה חזקה 1. אם התחתלי בD והתחלתי נסיעה - לפתע אראה שברמזור - הרכב מוריד הילוך).

שמן גיר - לא חסר. אין נזילות. אין בעיה חשמלית שאני מכיר ברכב מעבר למתואר.

האם יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ?

תודה רבה

פורסם

אין כמעט קשר בין הגיר בקליאו אנטיוכוס (MB1) לבין הגיר במגאן 2003 (DPO). אבל, בכל אופן צריך לחבר מחשב כדי לראות מה קוד התקלה הגורם לבעיה. יחד עם זאת, אם הבעיה מופיעה לעיטים נדירות, ממש לא כדאי להיכנס לתיקון שלה, בעיקר בגלל עלויות תיקון גבוהות ביחס לערך רכב כמעט שלילי.

• תוכן חדש...