Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

למישהו סוף סוף יש רעיון או מוצר שיפתור אותי מהבעיה הזו?

הזמנתי כבר כמה מחזיקי סלולרי כמו זה למשל שמתלבשים על השמשה הקדמית עם SUCTION CUP. חלקם זולים וחלקם יקרים, לא משנה מה מחירם, בסופו של דבר הואקום נחלש והמכשיר נופל.

ניסיתי לנקות טוב טוב את הזגוגית, לא עזר. ניסיתי לשים קצת רוק, לא עזר. הבנתי פחות או יותר שזה קשור לשמש ולחום, כשחם והרכב סגור המחזיק יפול, יש דברים בטבע שאי אפשר להלחם נגדם אבל יש משהו שיעשה את האחיזה חזקה יותר?

הצעות? גם לכם ישנה אותה בעיה או שהזגוגית של מזדה 2 היא חסינת ואקום?

פורסם

http://www.arkon.com/shipping.php

32דולר משלוח?! או שאני לא קורא נכון? (1-3 ארה"ב בלבד,השאר חוץ מהאחרון לא כלל-עולמיים,רק הלפני אחרון לכל העולם)

adidas1 - סע לסניף סלקום הקרוב לביתך,הם מוכרים מחזיקים כאלה,ויש אחד שרכשתי לפני חודשיים ב49ש"ח,עושה עבודה מעולה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

או שאתה פשוט לא שם אותו טוב

אני רכשתי משוק רמלה את המתקן הזול ביותר שקיים לאיפון

אני נוסע הרבה בשטח והרכב כל היום בשמש ומאז 15 חודשים שיש לי את הרכב (וגם חצי שנה על הרכב הקודם) הוא לא נפל

אף פעם לא נפל!

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ברכב שלי היה קודם טלפון קבוע, שממנו נשאר ברזל תקוע בדשבורד. אז המחזיק פלאפון האחרון שהיה לי ונפל מהשמשה, הורדתי ממנו את הזרוע, וחיברתי אותו עם ברגים לברזל הזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כנראה אתה באמת עושה משהו לא נכון.

אני הזמנתי אחד מאייבי, מכשיר נחמד ומעוצב קצת שונה על אותו עיקרון ב5 דולר, ועובד מצויין כבר כ4-5 חודש.

כנ"ל גם אצלי.

יש לי איזה קישקוש מDX שאצלי ברכב כבר חצי שנה בכיף - לא נופל ולא נעליים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני קניתי זרוע בYELLOW לפני שנה וחצי-שנתיים.

בהתחלה היא קצת נפלה. אח"כ פשוט הפסיקה ליפול.

בד"כ יש דבר כזה שמהדק אותה לשמשה (לא צריך משהו מקצועי. זרוע ב-40 שקל תספיק)

פורסם

מצטרף להמלצה על arkon - קניתי אחד ב-17 דולר (משלוח חינם עד הבית) והוא עובד מצוין כבר חודש. טוב משמעותית מהמחזיקים הפשוטים ב-5 דולר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מצטרף להמלצה על arkon - קניתי אחד ב-17 דולר (משלוח חינם עד הבית) והוא עובד מצוין כבר חודש. טוב משמעותית מהמחזיקים הפשוטים ב-5 דולר.

איפה מצאת את זה ב17$ עם משלוח חינם?

לפי האתר שלהם מחזיק לאייפון עולה 99$.

בינתיים המחזיק שלי עושה עבודה מצוינת, אבל טוב לדעת.

פורסם

:) אני קצת בספק לגבי ה "לא שמת טוב", ברוך השם ידיים טובות יש לי. טוב, כנראה שהזגוגית של המזדה 2 היא חסינת ואקום.

בכל אופן תודה, אני אבדוק לגבי ה ARKON.

פורסם
:) אני קצת בספק לגבי ה "לא שמת טוב", ברוך השם ידיים טובות יש לי. טוב, כנראה שהזגוגית של המזדה 2 היא חסינת ואקום.

בכל אופן תודה, אני אבדוק לגבי ה ARKON.

או שלא.

יש לנו מאזדה 2 בבית.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...