Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mazda lantis 323f 96-97

bmw_nana2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

חג שמח..

זה הרכב הראשון שאני רוצה להביא חסכתי הרבה זמן וחשבתי על המאזדה הזאת בשביל אוטו ראשון.

מה אתם אומרים על המאזדה הזאת:

mazda lantis 323f 96-97 ידני

איך היא מבחינת:

צריכת דלק

אמינות

בטיחות

אחזקה וטיפולים

96-lantis.jpg?w=600&h=264

תודה לכולם.

פורסם

זמינות חלפים - קטנה (אין הרבה בארץ), יכול להשפיע מאוד על עלויות התחזוקה.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

כל הדברים שנאמרו כאן , זה בולשיט אחד גדול, תפנה למועדון מאזדה, קבל שם את רוב התשובות:

http://www.mazdaclub.co.il/forum/index.php

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

לי יש אחד מודל 98...

לא יודע איך קובי עידן הגיע למסקנה שהוא הגיע אבל חלפים זה הבעיה האחרונה של הרכב הזה - כאמור, כמו לנטיס.

בטיחות - לא מרהיב אבל יש כריות אוויר ו ABS (בכל זאת...רכב דיי ישן)

אמינות - מכאנית - אם מטפלים בזמן אין איזה בעיות קיצוניות.

יש כל מיני מחלות כמו החלונות וכאלה אבל אין מה לעשות...

צריכת דלק - שלי (אוטומאט) עושה כמעט תמיד 1:11 בנסיעה משולבת נסעתי פעם לצפון יצא 1:12 ויצא לי פעם הרבה בתוך עיר ואז יצא 1:10 - ידני יהיה קצת יותר טוב.

שורה תחתונה:

אוטו שמנמן (יותר מ 1.5 טון), צריכת דלק סבירה, יפהייפה, ואם מטפלים בו הוא לא עושה בעיות - הבעיה היא למצוא אחד שטיפלו בו כמו שצריך.

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

תודה על התגובה המפורטת עזר לי מאוד :)

אני מתכנן להביא אחת שהיא ידנית לא אוטומט.

מזה המחלה של החלונות ?לא שמעתי עליה ?

יש לך מושג בערך כמה יעלה ביטוח לאוטו הזה לנהג חדש ?

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...