Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[ATTACH][ATTACH]2634677[1].jpg

imagesCAIYGQQP.jpg

image_apreqpzhaBc[1].jpg

imagesCAANYFR1.jpg

imagesCAJ3UVDE.jpg

imagesCASBV944.jpg[/ATTACH][/ATTACH]

תמונות מאפריקה העליונה חולות לוב 1941 ומתחתיה כמו שרואים במצרים (בולדוג,ב.אס.אי ומצ'לס) ומאניית המטען ss Thistlegorm שהובילה אספקה לחזית ושהוטבעה בים סוף ע"י טייס גרמני שאיתר אותה במקרה נורטונים 16H, ב.ס.א M20, מצ'לסים G3L ועוד שקעו במצולות .האנייה הטרופה משמשת היום אתר לצוללנים.

פורסם

התמונות של האופנועים בThistlegorm כניראה ישנות מאוד. בפעם האחרונה שצללתי שם וזה היה מזמן, מיכלי הדלק כבר התפוררו לגמרי.

יוני מ"יוני אופנועים" בירושלים 0505244105

פורסם

משהו שלא הצלחתי לראות בשום אתר הוא הג'יפ האיטלקי הגדול עם הגלגלים כמעט בגודל של טרקטור, עם פרופיל צמיג של טרקטור,מתוצרת מפעל נשק , אולי ברדה או אוטו מלרה. שנים כאלה עומדים משני צידי הש.ג של בסיס הצנחנים הראשי שלהם.לא זוכר איפה.נראה משהו ששם את העבירות של כולם בכיס.

פורסם
משהו שלא הצלחתי לראות בשום אתר הוא הג'יפ האיטלקי הגדול עם הגלגלים כמעט בגודל של טרקטור, עם פרופיל צמיג של טרקטור,מתוצרת מפעל נשק , אולי ברדה או אוטו מלרה. שנים כאלה עומדים משני צידי הש.ג של בסיס הצנחנים הראשי שלהם.לא זוכר איפה.נראה משהו ששם את העבירות של כולם בכיס.

פיאט יצרה שני רכבים שמתאימים לתיאור שלך

אחד עם מנוע בחזית והשני עם מנוע בתוך תא הנהג

הראשון היה TL37

10109115.jpg

השני TM40

10145916.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לא, גם לא אלה. היה ייצור של מפעל נשק, לא של פיאט.אחפש.

מה שתפס לי את העין בתמונה התחתונה זה התמ"ק שהיה לאבא של אשתי בתמונות שלו מהאצ"ל . ברטה 9 מ"מ עם שני הדקים. למה לא תפסה השיטה הזאת של הדק לבודדת והדק לאוטומטית אני לא מבין - נראה הנדסת האנוש הכי טובה.בלי להתעסק ולבזבז זמן על מחלף ב/א/נ כמו בכולם שלוקח הרבה זמן.

פורסם

בשנת 83 הייתי במסגרת עבודתי במפקדת האו"ם בנאקורה שבדרום לבנון . שם נתקלתי בג'יפים של פיאט ששימשו לעבודה מינהלתית ,כי הם היו סגורים במתכת ולמעשה הם הזכירו לי את הג'יפים של מרצדס . לגבי שני הדקים או השיטה הרגילה אפשר לחשוב שאנחנו חיים במערב הפרוע וחשוב מי ישלוף מהר יותר . מה זה כל כך משנה?

• תוכן חדש...