Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו זוג+3, עומדים לרכוש את רכב השטח הראשון שלנו (חדש) בכוונה לצאת לשטח בערך פעם בחודש, לא רק שבילים, אבל גם לא להתפרע בשטח טכני - כאמור אנחנו עם ילדים. מתלבטים בין גראנד ויטארה JLX-E לבין גראנד שירוקי LAREDO, עשינו נסיעת מבחן על שניהם, אבל מנסיעה על הכביש לא ניתן להגיע למסקנה לגבי התנהגות בשטח. ברור לי שמדובר בשתי קטגוריות רכב שונות, וכך גם ההפרש במחיר של כ-80K. כרגע הלב רוצה גראנד שירוקי (מרווח, מפנק, משייט על הכביש, מאובזר) אך השכל אומר גראנד ויטארה (שיקול ההשקעה הכספית). אשמח לשמוע חוות דעת לגבי התנהגות בשטח, עלויות אחזקה ותיקונים, שוק יד שניה (מפחידים אותי שיש ירידת ערך מטורפת לכל רכבי קרייזלר) וכל מידע נוסף שלדעתכם חשוב לשקול. תודה מראש לעונים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כפי שאמרת בעצמך אי אפשר להשוות בין שני הרכבים מלבד ששניהם מתחילים בגרנד ... , השירוקו הרבה יותר מפואר , מפנק ומאובזר עם התנהגות כביש טובה ושטח מעולה אבל אלכוהוליסט רציני גם בבנזין וגם בסולר. כמו כן עלות אחזקה (טיפולים,חלפים,ב. מקיף) יקרה

וכפי שנוכחת לדעת גם ירידת ערך מטורפת.

הויטרה הרבה יותר שקולה באחזקה שלה (יחסית לג'יפים) עם התנהגות טובה בכביש וגם בשטח, כמו כן רכב אמין יותר ומשירת ערב טובה יותר.

כפי שזה נראה לך עם ההגיון.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

למשפחה עם שלושה ילדים הויטארה עלולה להיות מעט צפופה. וודא היטב שזה מתאים לצרכיכם.

לגבי הג'יפ - בדוק שמכרים לך את גירסת ה 4X4 על הילוך כח, ולא אחת מהגירסאות המסורסות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אל תשווה חמור עם שור,

ברור שהצ'רוקי יותר לשטח, הוויטארה היא יותר עירונית, וגם לא מתאימה למשפחה בעלת 5 נפשות,

אישית אני נוטה חזק לכיוון הגראנד,

אך אם אתם רוצים שטח תקחו צ'רוקי עד 2005. שיש עוד סרן חי מקדימה, זה יתן לכם ייתרון בשטח,

בהצלחה

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
אנחנו זוג+3, עומדים לרכוש את רכב השטח הראשון שלנו (חדש) בכוונה לצאת לשטח בערך פעם בחודש, לא רק שבילים, אבל גם לא להתפרע בשטח טכני - כאמור אנחנו עם ילדים. מתלבטים בין גראנד ויטארה JLX-E לבין גראנד שירוקי LAREDO, עשינו נסיעת מבחן על שניהם, אבל מנסיעה על הכביש לא ניתן להגיע למסקנה לגבי התנהגות בשטח. ברור לי שמדובר בשתי קטגוריות רכב שונות, וכך גם ההפרש במחיר של כ-80K. כרגע הלב רוצה גראנד שירוקי (מרווח, מפנק, משייט על הכביש, מאובזר) אך השכל אומר גראנד ויטארה (שיקול ההשקעה הכספית). אשמח לשמוע חוות דעת לגבי התנהגות בשטח, עלויות אחזקה ותיקונים, שוק יד שניה (מפחידים אותי שיש ירידת ערך מטורפת לכל רכבי קרייזלר) וכל מידע נוסף שלדעתכם חשוב לשקול. תודה מראש לעונים.

כמו שכבר נאמר השירוקי פשוט תהיה לך חתיכת הוצאה כבדה חודשית שאני מאמין שבתור איש משפחה אתה לא הכי מעוניין ושלא נדבר על ירידת הערך המטורפת. הויטרה אמינה חסכונית עם פחות "הפתעות" ושיגרתית לדעתי לך על טויוטה או על ראב 4 או על לאנד קרוזר יד שנייה אוטו מעולה עם 7 מקומות אמין וטוב.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שני רכבים שונים. הגראנד צ'רוקי היא כמובן ה"פחות אלרגי לאבק" ומדברייך אני מבין שזה שיקול חשוב בהחלטה מה לקנות.

ממילץ מאוד על הצ'רוקי. אגב , תבדוק באותה ההזדמנות להביא אותו ביבוא אישי. יכול להיות משתלם מאוד ובד"כ תוכל גם להביא גרסה בכירה יותר מהמוצעת בארץ.

אם תצטרך עוד עזרה, אשמח.

פורסם

לא לגעת בגרנד ויטארה !!!

אין צמיגי שטח והשוק שלו מת לגמרי

עדיף גראנד שירוקי, בדלק הוא עושה אותו הדבר הויטארה 1:6 לערך

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

גרנד ויטארה החדשות עם מנועי 2.4 ידועים כשתיינים, כך גם בכל המבחנים שנערכו עליהם.

וכמו שגם אמרו השוק שלהם לא הכי פורח אם כי זה מתייחס בעיקר לג׳רסה הקצרה.

אם אתה שוקל לקנות רכב חדש אז קח בחשבון שתפסיד לא מעט בשניהם, אולם ביחס למחיר נראה שבגרנד צירוקי תפסיד יותר אבל התמורה בהתאם.

אני חושב ששווה לבחון רכבים אחרים אפילו מיד שניה, אל תתן לעובדה שאתה עם ילדים והולך לרדת לשטח רק אחת לחודש להפחיד אותך מרכבי שטח יותר מקצועיים, בעלויות זה לא ישנה הרבה אם כבר ביחס לשני הרכבים שציינת השינוי יהיה רק לטובה

• תוכן חדש...