Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מחפש רכב קומפקטי שנראה טוב,ההתלבטות שלי היא בין B.M.W סדרה 1 במבצע או יונדאי ולוסטר דגם העלית

שמאובזר בכל טוב לעומת הB.M.W שמגיע בלי כלום אבל עם הסמל הנכון, מצד אחד לזרוק 150 אלף על יונדאי ניראה לי מוגזם אבל מצד שני הסדרה1 בכלל לא מאובזרת ועומדת להתחלף.אשמח לשמוע עוד הצעות לרכב קומפקטי או קופה חדש,ובכלל מה נראה לכם עדיף במקרה הזה יונדאי ולוסטר עלית או סדרה 1.

מבחינת פרקטיות אני כרגע רווק אז אין לי בעיה.

מבחינת ביצועים מסתפק ב135 עד 160כ"ס לא מחפש מכונית מרוץ.

מבחינת הצעות לקונצרן פולקסווגן אודי לא בא בחשבון בגלל בעיית האמינות שאני מכיר מנסיון אישי.

פורסם

אתה מחפש רכב שנראה טוב, אבל מתלבט לגבי סדרה 1, אז אני לא יודע... סדרה 1 היא איך לומר, אחת המכוניות המכוערות ביותר על הכביש. אפילו קוריאניות בסיסיות נראות היום יותר טוב. גם אחרי ההנחות אתה מקבל רכב צפוף, ערום, עם ביצועים בינוניים שלא מנצלים כלל את יכולת השלדה וכאמור - לא נראה טוב בכלל.

היונדאי, אני לא מכיר, הביקורות לא רעות וכנראה מדובר ברכב די מתאים לדרישותיך. אם כי, עניין של טעם, אני מוצא שעיצובו מעניין, לא רע מזוויות מסויימות ואפילו נאה בצבעים מסויימים - אבל לא מדהים.

חבל שאתה פוסל את רכבי VAG.

הייתי מאוד מציע לך לבדוק את אלפא מיטו - מכונית נאה ביותר, מהנה לנהיגה ודי איכותית. קלאסית לדרישותיך מכל הבחינות. גם סיטרואן DS3 ספורט ופורד פוקוס החדשה בגרסת הטורבו, הן אלטרנטיבות לא רעות בכלל וה-DS3 לכל הפחות היא היפה מכל המוזכרות לעיל (לפחות בצבעים הנכונים).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אני חושב שבאמת שווה ללכת על הולוסטר, רכב יפה, הרבה כ"ס במעט כסף (140 כ"ס החל מ-110K לידנית).

ככה ישאר לך הרבה כסף בצד לשיפורים =)

פורסם

איזה שיפורים בדיוק? לשים קיט טורבו על הרכב? בשביל זה תצא גרסא כזאת מהיצרן ב-2012.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

VW שירוקו 1.4 תבוא לך בדיוק, "ולזרוק" 150K על וולוסטר זה לא כלכך נורא, לא מדובר בחצי מליון, אני אישית לא מתחבר לגימיק שנקרא וולוסטר אבל יש לרכב הזה אוהדים רבים בפורום בעיקר בגלל המחיר והעיצוב, ס.מ.וו סידרה 1, רכב מכוער, שעבר זמנו מהעולם

פורסם

יש המון שרשורים כאלו.

אז אני אציע מה שאנו תמיד מציע לשקול: סיאט לאון 1.8 ידנית.

למרות שזה vag.

בשביל עוד פרטים חפש בהודעות שלי, אם לא מצאת תשובה שם תוכל פנות אליי גם בפרטי :)

בהצלחה!

They are trying to ban me...

• תוכן חדש...