Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שלא קיבלו אותי למאסטר שף, או, שרשור המתכונים של קארספורום.


urban.racer
שימו לב! השרשור הזה בן 3906 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

תמונות של תהליך ההכנה והתוצר המוכן יועלו לאחר החג.

אמרתי שהתמונות יהיו לאחר החג? אז שיקרתי.

 

מה יש בסיר?

 

attachment.php?attachmentid=259463&stc=1&d=1318004293

 

כרעיים מלוא החופן, כמובן!

 

attachment.php?attachmentid=259464&stc=1&d=1318004293

 

ה-Slow Cooker כבר עומד בכוננות ספיגה

 

attachment.php?attachmentid=259465&stc=1&d=1318004293

 

כעבור כשעה, הכרעיים עוברים בסך למשמורתו של ה-Slow Cooker

 

attachment.php?attachmentid=259466&stc=1&d=1318004293

 

מהבילים...

 

attachment.php?attachmentid=259467&stc=1&d=1318004293

 

כרעיים החוצה - אורז פנימה

 

attachment.php?attachmentid=259468&stc=1&d=1318004293

 

לא משאירים פצועים בשטח. מאחור, ה-Slow Cooker משגיח על התנהלות העניינים.

 

attachment.php?attachmentid=259471&stc=1&d=1318004631

 

כעבור כחצי שעה האורז כבר די פתוח

 

attachment.php?attachmentid=259470&stc=1&d=1318004293

 

המשך בהודעה הבאה...

IMG_2564.jpg

IMG_2565.jpg

IMG_2566.jpg

IMG_2567.jpg

IMG_2568.jpg

IMG_2569.jpg

IMG_2571.jpg

IMG_2570.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

וזהו האות לביצוע האיחוד המרגש בינו לביו העוף בין כותלי ה-Slow Cooker

 

attachment.php?attachmentid=259472&stc=1&d=1318005006

 

יאמי! :drool:

 

attachment.php?attachmentid=259473&stc=1&d=1318005006

 

ועכשיו כל שנותר זה להמתין בסבלנות עד לצאת החג כדי ליהנות מהמעדן הזה.

 

attachment.php?attachmentid=259475&stc=1&d=1318005006

IMG_2572.jpg

IMG_2573.jpg

IMG_2574.jpg

IMG_2575.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סנדביץ' ביצת עין משודרג



קושי: בדיחה/קל/בינוני/קשה/בגירה.

ידע מקדים: פעוטון מזל/בסיסי/חובב/שף/פרנקוס

זמן: 5-10 דקות.

כשרות: תלוי בסוג הפסטרמה ואופן ההגשה.

 

מצרכים נדרשים:

 

4 פרוסות לחם שחור (בפורמט שנכנס לטוסטר משולשים). לחם אחיד או לחם לבן גם בסדר.

שתי ביצים L-XL

מיונז (רצוי אמיתי, הכי טוב של היינץ או שופרסל).

עלי חסה טריים ושטופים.

אפשר פסטרמה (לא חובה).

 

אופן הכנה:

 

שוברים את הביצים, ושמים על מחבט מחומם היטב עם מינימום אפשרי של שמן. כדי שלא ינזל בתוך הסנדביץ', מקשקשים טיפה את החלמון עם סכין. שמים מלח. מטגנים על אש קטנה עם מכסה במשך כ-5 דקות, עד שהביצים מאבדות את הנוזליות שלהן.

מטגנים את פרוסות הלחם בטוסטר קופץ.

מורחים את הטוסטים בשכבה נדיבה של מיונז (את ארבעתם).

אחרי שהביצים מוכנות, חותכים את החביתה שיצאה לשתיים, ושמים כל חצי על פרוסת לחם.

אפשר לשים פסטרמה. קודם ביצה, אחר כך פסטרמה, אחרת הקונסטרוקציה תתפרק.

לשים עלי חסה כשכבה אחרונה (לא לשכוח לשטוף את החסה, ולחסוט כדי שייצאו המים של השטיפה).

לכסות את שני הסנדביצ'ים עם פרוסות לחם שניות.

 

אפשר להגיש עם כוס חצי ליטר של נס עם חלב, רק שבמקרה של פסטרמה זה לא יהיה כשר. ראו הוזהרתם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טרי מאתמול :)

 

קציצות עם אפונה,חומוס ולבבות ארטישוק

קושי: בדיחה/קל/בינוני/קשה/בגירה.

ידע מקדים: פעוטון מזל/בסיסי/חובב/שף/פרנקוס

זמן: משהו כמו שעה +-, בזמן שהאוכל על האש מכינים את התוספות.

 

הארוחה כללה, סלט עגבניות מרוקאי חריף, לימונענע טריה עם וודקה ואורז מפחיד.

 

מצרכים:

חצי קילו בשר טחון (אני השתמשתי בסירליון)

פירורי לחם

ביצה

שמן זית

8 שיני שום

פטרוזיליה

פפריקה אדומה, כורכום,מלח, פלפל.

חבילה שלמה של כוסברה קצוצה

אפונה קפואה

קופסאת שימורים של חומוס

קופסאת שימורים של לבבות ארטישוק

לימון

אבקת מרק

 

אופן ההכנה:

 

זורקים את הבשר בקערה ומוסיפים את הביצה (בלי הקליפה), פפריקה וכורכום(אני שם לפי העין, משהו כמו 2 כפיות מכל אחד), כפית מלח וחצי כפית פלפל. פירורי לחם משהו כמו 5-6 כפיות, הרבה פטרוזיליה קצוצה דק דק (נאמר חצי כוס), ו3 שיני שום כתושים.

IMG_1652.jpg

 

מערבבים את הכל טוב טוב ושמים בצד לבינתיים

 

קוצצים דק דק את יתרת השום ואת הכוסברה, לוקחים סיר שטוח ושמים בו שמן זית, תלוי בגודל הסיר, משהו כמו 2 כפות שמן זית, מחממים את הסיר מעט ומוסיפים את השום, זורקים קצת תבלינים (פפריקה וכורכום) ומערבבים עם כף עץ עד להשחמה של השום, מוסיפים את הכוסברה ומערבבים, אחרי איזה דקה או שנים כשהכל מקבל צבע, מוסיפים את החומוס (בלי הנוזלים שבקופסאת שימורים), את לבבות הארטישוק (רצוי לחתוך לחצאים) ואפונה, כמה שרוצים בהתאם לגודל הסיר, אני שמתי כוס וחצי.

כפית של מרק עוף ומים עד שמכסים את כל התערובת, אני אוהב להוסיף 2 לימונים פרסים חתוכים לרבעים, לא היה בנמצא אז הוספתי חצי לימון חתוך לקוביות.

IMG_1653.jpg

 

בינתיים מכינים את הקציצות, כדורים קטנים ויפים :)

IMG_1655.jpg

IMG_1654.jpg

 

כשהמים מתחילים לרתוח מוסיפים את הקציצות, מפזרים אותם היטב ודואגים להזיז את האפונה וחומוס ככה שהקציצות יגעו בתחתית הסיר.

IMG_1657.jpg

 

מנמיכים את האש ועוברים לעיסוקים אחרים, מדי פעם אני מזיז את הקציצות במעט ומכסה אותם ברוטב.

haters will hate

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העיסוקים האחרים :) בזמן שהקציצות על האש...

 

לימונענע מחוזקת.

 

לוקחים הרבה נענע, שוטפים ומפרידים מהגבעולים העבים.

 

זורקים לבלנדר ומוסיפים 2 כוסות קרח וכוס נדיבה של וודקה.

 

IMG_1664.jpg

 

מפרקים לקרח את הצורה עם המהירות הכי גבוהה של הבלנדר ואז מוסיפים 2 כוסות לימונדה (רציתם שאכין לימונדה?).

 

IMG_1666.jpg

 

נותנים לכל החרא הזה להירגע ומוזגים, היתרון הגדול הוא שלא מרגישים בכלל את הטעם של הוודקה.

 

IMG_1671.jpg

 

________________________________________________________________________________

 

אורז של סוגת, אורז מעורב קלאסי, מטגן אותו קלות בכפית של שמן זית, בינתיים המים בקומקום רותחים.

IMG_1659.jpg

מוסיף חצי כפית של מרק עוף וממלא במים כפול מגובה האורז, להבה גדולה למשך כדקה או שתיים ואז עובר ללהבה נמוכה.

בין המכסה לסיר אני שם מגבת או אפילו מגבת נייר, סופחת את האדים והאורז יוצא מדהים, לא נדבק לסיר וכל אחד מבושל בשלמות.

מדי פעם מרים את המכסה ובודק את מצב הנוזלים, אפילו עם סכין, מזיז טיפה לראות את הקרקעית, כשהנוזלים מתאדים מכבה את האש וממתין מספר דקות טרם ההגשה.

IMG_1660.jpg

 

_____________________________________________________________________________

 

סלט עגבניות מרוקאי חריף

 

3 עגבניות, 5 שיני שום, 2 פלפלים חריפים, כוסברה, לימון ושמן זית.

 

קוצצים את העגבניות ממש ממש דק

את העגבניה הראשונה חתכתי ככה את השאר כבר חתכתי רגיל כי התעצבנתי

IMG_1656.jpg

קוצצים את הכוסברה

IMG_1651.jpg

קוצצים את השום ואת הפלפל (אני מוציא את הגרעינים) וזרקים הכל לקערה קטנה, אישית אני מכין סלטים בקופסאות פלסטיק, ככה שממש כל לערבב אם סוגרים את הקופסא ומנערים.

סוחטים חצי לימון ומוסיפים קצת שמן זית, כפית או 2, מלח לפי הטעם ומערבבים את הכל.

 

יושב מצויין על אורז :)

haters will hate

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התוצאה הסופית :

IMG_1658.jpg

כשהנוזלים בסיר של הקציצות התאדו, טועמים קצת מהאפונה והחומוס, אם הכל רך, מכבים את האש ומחכים קצת, רק בכדי שהריח ישגע לכם את המוח.

 

אפשר למזוג את הכל ולהנות :)

 

IMG_1677.jpg

 

 

ותודה לאשה המדהימה שלי, ששימשה כעוזרת שף מצויינת, גילגלה את הקציצות בצורה מושלמת ולא הפסיקה להחמיא על התוצר הסופי.

 

מונה, אני בטוח שאת קוראת את זה. תודה, אני אוהב אותך.

haters will hate

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאה ומשהו צפיות ושום תגובה?

 

ורציתי להעלות מתכון של פילה סלמון חרוך :)

 

IMG_20110718_231129.jpg

 

ואלעד אני מחכה לתמונות של האחרי, למרות שרוב הסיכויים שעם הרעב של אחרי הצום שכחת לצלם :)

haters will hate

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין ספק בצי, רואים שאתה יודע לעבוד. מרשים.

  

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

כל דבר שבנצי עושה - הוא עושה בסטייל!

רק מהתמונות נהייתי רעב:mm_yeah:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואלעד אני מחכה לתמונות של האחרי, למרות שרוב הסיכויים שעם הרעב של אחרי הצום שכחת לצלם :)

האמת היא שאתה לגמרי צודק - אין תמונות :oops:

ההורים שלי באו לכאן לאכול איתנו אחרי הצום, וישר איך שהם נכנסו לדירה הם שאלו איך הצלחנו לצום עם הריח הזה בבית. בלהט ההסתערות והבליסה המצלמה נזנחה לאנחות.

הסיר כולו חוסל למעט אולי שתי צלחות שנותרו ממנו ושטרם הספקנו לאכול. האתגר הנוכחי שלי הוא להוריד את האורז שנדבק לסיר :mm_mad:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...