Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 307 סי סי שנת 2005 ואני חשבתי להחליף את האוטו לבמוו סדרה 7 שנת 2002 2003

בדקתי וחקרתי על הרכב באינטרנט המון... יש לי חבר שמחליף כל שנתיים כזאת חדשה מהחברה... הוא לא פונקציה כי הוא קונה אותם חדשות בניילון במנועים גדולים 750 - 760 L

ביטוחים בדקתי והם זולים, צריכת דלק לא בעיה מבחינתי צריכה של 92 אג' לק''מ... לעומת 307 סי סי 70 אג' לק''מ

השאלה שלי לדגם הזה בשנתונים נמוכים מה הסיכון לגבי בעיות ואילו בעיות ישנן ברכב?

פורסם

הסיכון לתקלות יקרות גבוה מאוד, גיר עולה כמו מקדמה על בית קטן, מנוע כמו להקים גינה ע"י מעצב חוץ.

חיישן יכול להגיע לעלות שווה לדו"ח Z יומי של אינסטלטור ממוצע :wink:

פורסם

תשובה כללית מדי...

אני צריך תשובות מדויקות שאני אדע איפה אני עומד...

מה לגבי מוסכים לא מורשים? כמו וודי ג'וז בירושלים....?

כל הערבים מתקנים מכוניות שם.... ולרובם יש במוו...

פורסם

בשנים עליהם אתה מדבר נסע השגריר בניגריה ב-750 הממוגנת שהועברה למשרד החוץ מהרמטכל. אחרי כמה חודשים של צרות שלא ידעו שם לתקן (ישירות מהאחראי בשגרירות ) זרקו אותה חזרה ארצה והוא שמח לחזור לסאבורבן .מספיק ?

פורסם

אתה משוכנע שהביטוח זול? על כמה כסף מדובר?

צריכת דלק - נראה לי שזו אופטימיות לחשוב שהיא רק 30% יותר גרוע מהפיג'ו. אולי ב-730, אבל אני בספק. בכל מקרה, זו לא דאגתך היחידה, כי כמו שאמרו לך - תקלות במכונית כזו הן יקרות להחריד. וכשמדובר ברכב בן 8-9, יהיו תקלות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אין ללמוד מהצרות של רכב רגיל לצרות של רכב ממוגן. לי היה פטרול V8 5.6 אמריקאי ממוגן והיו צופרים לנו ברמזור שנתחיל לזוז. האוטו האיץ כמו מוביל טנקים.

לרכב ששוקל כפול מהנורמלי יש בלאי נוראי.

פורסם

רד מזה, ובמיידי.

-כפי שכתבו כאן מספר פעמים, עלות התיקונים עלולה להיות אסטרונומית. אם היה ברשותך סכום המאפשר רכישת בימר מסדרה 3 חדש מהיבואן והייתה מתלבט בינו לבין הרכב הזה אז מילא, אך אם אתה לא יכול לשים בצד חתיכת סכום גדול לתיקונים בעתיד (שיגיעו בשנים הקרובות) אז אין סיכוי שתוכל להחזיק ברכב הזה.

-בדקת מה מחיר הטסט?

-אם וכאשר תרצה למכור את הבימר הזה בעתיד אז צפה לזמן מכירה ארוך במיוחד (נכון לכל רכבי הפאר ובמיוחד לרכב מהסיגמנט הזה)

-היתרון במוסכים בשטחים הוא בעיקר במחיר עבודה זול, עלות החלפים בדרך כלל אינה שונה בהרבה. לעיתים תוכל לקבל חלק במחיר זול יותר אך זאת כתוצאה מכך שהוא גנוב או מוברח מירדן, בשני המקרים הזמינות תהיה נמוכה.

-זכור כי הביטוח לא יהיה תקף לך אם יגרם נזק לרכב במוסך בשטחים.

בתור אחד שמחזיק בשני מרצדסים לא ממש חדשים אני יכול להבין את הנקודה בה אתה עומד, רכב פיצוצי ומפואר במחיר רכישה שאדם רגיל יכול לעמוד בו. הבעייה מתחילה בהוצאות השוטפות.

רק לסבר את האוזן, מחיר מנגנון נעילה למרצדס שלי, C240 עולה כ 5K חדש מהיבואן או כאלפייה מפירוק (בזמן הרכישה שלי המוכר החליף לי אותו, ושים לב כי מדובר בדגם C שנפוץ בארץ). מישהו רשם פה כי מחיר תיקון כסא הנהג ב CLK320 (אאל"ט) הוא כ 18K. אתה יודע מה? בבימר מסדרה 7 המחירים יהיו גבוהים יותר, וזכור, לפעמים מספיקה תקלה אחת להשבית את הרכב ומחיר התיקון שלה עלול להיות מעבר ליכולתך.

פורסם

עם אתה לא מרוויח בסביבות 15-22 אלף ש"ח נקי.

אל תחשוב שאפשר להחזיק רכב כזה וגם קצת לחיות חוץ מהרכב!

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם
עם אתה לא מרוויח בסביבות 15-22 אלף ש"ח נקי.

אל תחשוב שאפשר להחזיק רכב כזה וגם קצת לחיות חוץ מהרכב!

גם ב22K זאת תהיה הוצאה מוגזמת לחלוטין,אפשר להתחיל לפנטז על מכוניות כאלה אולי כשאתה משתכר באיזור ה35-40K(נטו)

בהנחה ואתה אדם שקול,שרוצה לחסוך קצת,ולא לחיות אצל אמא עד גיל 40.

Porsche 944 turbo

פורסם

תודה לכל מי שכתב כאן.

עזרתם לי לחשוב יותר בהגיון על העניין הזה.

עדיין אני עם רכב טוב שאני נהנה איתו. לגבי שכר שרשמתם אני לא מגיע לסכומים כאלה בחשבון אבל משתכר יפה מאוד לגילי

יש לי להחזיק בית ומשפחה שהם לא פחות חשובים אלא להפך. ושוב תודה לכם.

• תוכן חדש...