Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני לרכוש רכב יד 2 (ככל הנראה מליסינג). ביקרתי בטרייד אין של חלק מהיבואנים (לובינסקי, קרסו) ובאוויס, ואלדן.

על מנת להגדיל את ההיצע, אני מתכוון לבקר בעוד מקומות: מהם המקומות המומלצים לשם כך?

קראתי כאן בפורום על אוטודיל. יש עוד המלצות?

תודה.

פורסם

אני יכול להמליץ על סוחר פרטי אמין (כן, אני יודע שמקובל לחשוב שאין דברים כאלו) בשם צבי, מירושלים.

זה האתר שלו:

http://zvicars.com

למען הפרוטוקול, לא קניתי ממנו רכב בעצמי.

פורסם

1. בנית לו את האתר?

תוסיף חלק אודות שיציג את עצמו+לקוחות מרוצים.

לא צריך לשים את האתר תחת HTTPS

2. איך הוא מוכר במחירים נמוכים כאלה? מי מביא לו את המכוניות??

פורסם

למען האמת לא, אע"פ שאני בונה אתרים.

את הרכב שלי קניתי מחבר, החבר העביר אליו את הרכב למכירה ובמקביל סיפר לי עליו, כך שבסוף אני קניתי ישירות מהחבר והבחור (צבי) לא מכר את הרכב בעצמו. אבל, בכל ההתנהלות שלי וגם של החבר מולו התרשמתי מאוד שמדובר באדם רציני שמכבד את עיסוקו, למרות המקובל בענף. סתם לצורך העניין - הוא לא ביקש שום תשלום אע"פ שהחבר בעצם ביטל אצלו את העסקה, והוא הכניס את הרכב למגרש ואחסן אותו שם. כל סוחר היה דורש עבור זה תשלום, והוא לגמרי איחל לי בהצלחה ולא רצה כלום.

פורסם

לפותח השרשור,

כל מגרשי היבואנים טובים באותה מידה, בתנאי שהרכב עובר בדיקה על ידך במכון שאתה בוחר רחוק ככל האפשר ממגרש היבואן (ומסניפים אחרים שבבעלותו).

את חברות הליסינג וההשכרה עדיף לשלול על הסף, המכוניות שם רובן ככולן מתוחזקות בחלקים ושמנים באיכות הכי ירודה.

ממגרשי יבואנים כדאי לרכוש רכבים מידיים פרטיות ולא מצי הליסינג שלהם, בסבירות גבוהה תמצא שם רכבים שלא עברו התעללות כיוון שפרטי שומר על הרכב שלו יותר מ "נהג יחיד סמנכ"ל חברת הייטק" שהבן שלו קרע לו את הצורה.

רק שתהיה מודע, חברות הליסינג בין היתר מחכירות את הרכבים שלהם לחברות השכרה, לא תמצא לכך שום עדות ברשיון הרכב.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
לפותח השרשור,

את חברות הליסינג וההשכרה עדיף לשלול על הסף, המכוניות שם רובן ככולן מתוחזקות בחלקים ושמנים באיכות הכי ירודה.

טוב שלא הגזמת. עשרות אלפי רכבים נמכרים מדי שנה ע"י חברות הליסינג, אחרי שהם מסיימים שירות.

כולם גמורים? כולם דפוקים?

אני נוסע ברכב ליסינג לשעבר, נראה מדהים ובמצב מעולה. אחותי נוסעת ברכב ליסינג לשעבר, שנראה מעולה ומרגיש מעולה.

רק לפני חודש, הייתי נוכח ברכישה של קיה ריו יוצאת ליסינג שיצאה במצב מ-ד-ה-י-ם בבדיקה שערכנו מטעמינו.

אז למה לפסול בעצם? רק צריך לחפש היטב. מבחר גדול כבר יש.

פורסם

הי

לכאורה, המקומות ששייכים ליבואנים הם המומלצים.

אבל, גם בהם צריך להזהר.:twisted: אני למשל - נכוויתי ב"קרסו טרייד": כשקניתי מהם מגאן קיבלתי היסטוריית רכב, איך נאמר, "חלקית" ...

פורסם
הי

לכאורה, המקומות ששייכים ליבואנים הם המומלצים.

אבל, גם בהם צריך להזהר.:twisted: אני למשל - נכוויתי ב"קרסו טרייד": כשקניתי מהם מגאן קיבלתי היסטוריית רכב, איך נאמר, "חלקית" ...

גם אנחנו רכשנו רכב עם טופס בדיקה משופץ

:mm_cool:
  • תוכן חדש...