Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא פונטו 96

לאחרונה יש לי ריק של דלק מסביב לרכב, יש הזעה של דלק מתחת לרכב כמו שאפשר לראות כאן:

attachment.php?attachmentid=259307&stc=1&d=1317928481

attachment.php?attachmentid=259308&stc=1&d=1317928481

לא מטפטפות לי טיפות אלא האזור ספוג טיפה בדלק

בדקתי את כל הצינורות מתחת לכנף הימנית אחורית וסביבת פילטר הדלק והכל יבש. וגם מתחת למושב האחורי יבש (איפה שממוקמת המשאבה).

2q34vo8.jpg

2q34vo8-2.jpg

פורסם

מעבר לזה שזה סכנה מהלכת (או מתגלגלת על 4 איך שתרצה) אני לא ממש מבין בעניין, אבל יכול להגיד לך בבירור שתבדוק את הנושא בדחיפות, מי יודע מה גיץ קטן יכול לעשות לרכב.

Opel Adam S 2017

פורסם

הרכב עמד בינתיים כל החג, גם ככה לא היה לי שימוש בו.

יום ראשון אסע ישר למוסך אבל רציתי לדעת כיוון לבעיה. כל המשאבה יבשה, פילטר דלק יבש וכל סביבת הצינורות.

אז מאיפה זה יכול להגיע? גם סדק במיכל עצמו לא מצאתי

פורסם

עידן מה קורה איתך?

דבר איתי אני אסביר לך מאיפה יכולה להיות הנזילה..

היה לי אותו סיפור בפונטו שלי לפני שמכרתי אותו, היה צריך לפרק את המיכל דלק בשביל לתקן הצינור שישב מעל המיכל וגם זה לקח זמן עד שמצאו..

קיצר דבר איתי תקבל הסבר..

פורסם

שלום לך וחג שמח .

ברשותי פונטו שנת 2000,ולפני שבועות בודדים הייתה תקלה דומה .

אצלי הייתה נזילה קטנה של דלק מתחת למשאבת הדלק,והיה ריח חריף של דלק בתוך ברכב ומחוצה לו .

לאחר בדיקה של מכונאי מוסמך הוא קבע שהבעיה היא ממשאבת הדלק,משאבת הדלק ממוקמת בפונטו ובהרבה רכבים אחרים מתחת למושב האחורי של הנוסעים,ובמקרה שיושבים אנשים מאחורה,והרכב בנסיעה ויש ''קפיצה'' קלה המשאבה פשוט טיפה עולה כלפי מעלה,וכאשר מישהו יושב במושב הנוסעים הוא מפעיל עליה לחץ ולפעמים הלחץ גדול מידי והמשאבה קצת נשברת מלמעלה .

הוא תיקן את המשאבה,שם חלק חדש(לא כל המשאבה כמו שפעם היה צריך לעשות,החלק העליון של משאבת הדלק)זה לא עולה הרבה בכלל .

הוא אמר שזאת ''מחלה'' של הפונטו,תבדוק את הנושא אולי זאת הבעיה גם אצלך :)

פורסם

מכסה מצוף הדלק אצלך כנראה סדוק, הכוונה לפלאנג' יציאת הדלק.

יש קיטים לתיקון התקלה בעלות סבירה (במקום החלפת מצוף/משאבת דלק) אצל המוסכים של פיאט וגם אצל הכלליים.

פורסם

טוב הרמתי את המושב מאחורה ואכן כל האזור היה פשוט בריכה של דלק (לפני חודש הכל שם היה יבש).

היה צריך להחליף את המשאבה המקורית ששרדה יפה 15 שנה לתחליפית חדשה. נקווה שגם זאתי תחזיק מס' שנים

• תוכן חדש...