Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 286
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה הוא האדם ( הפרצוף של משטרת ישראל) העומד מאחורי האלימות המזעזעת שהתרחשה היום, מתנדב מג״ב רב״ש עופר נהרי.

316083_2041277958378_1437192426_1697853_732000099_n.jpg

פורסם

עוד עניין קטן וחומר למחשבה:

הסרטון הוא באורך של 10 דקות (+/- - אין לי חשק להתבונן בתועבה הזו שוב) ואילו האירוע נמשך 3 שעות.

מה היה בין לבין? איזה קטעים מחסירים מאיתנו? מה התרחש ונעלם כתוצאה של עריכה מגמתית של הצלמים?

מישהו יודע? מישהו מנחש?

לי ברור דבר אחד, שמטרת הסרט להציג גרוע ככול הניתן את השוטרים וטוב ככול הניתן את הצלמים - אם זה כך נראה בקטעים ששוחררו לציבור, אז סביר להניח שבקטעים שצונזרו המשטרה ניראת טוב בהרבה ופיראי האדם - טוב בהרבה פחות.

מקסים לקרוא מעל לדפי הפורום על הזלזול בחוק (שהוא אכן חוק אדיוטי במתכנתו הנוכחית) האוסר שיפור כלי רכב ובאותה נשימה התייחסות רצינית להחריד לתקנה אדיוטית אחרת (אם בכלל יש כזו) בדבר חובת השוטר לכובע...

דעתי על המשטרה ידועה לחברי הפורום, דיעה שנעה בין זלזול תהומי לגועל מהתנהגות השוטרים ומהשגיהם - ובכל זאת בשרשור הזה אני עם השוטרים וב- 100%.

פורסם

חבורה של אפסים

השוטרים

מביאים קצין מובילים את כל החבורה לתחנת המשטרה הקרובה , ונותנים לבוחן תנועה לעשות את העבודה ולאט.

ומדביקים לכל אחד מהמתלהמים מספר עבירות שיש בספר כיד הדמיון .

החל מירידה לכביש בלי אפוד זוהר הפרעה לשוטר במילוי תפקידו ועד לבורג האחרון שהוסף שלא כדין.

והכל נכתב מתוך קנאה . אפשר לחשוב שלכל אחד מהחבורה יש מינימום למבורגיני או פרארי.

תצאו מהסרט שאתם חיים בו .

אני נוסע רבות בכבישי ישראל במשך שנים רבות , ונעצר לא פעם על ידי שוטרים ,ותמיד עם סיבה טובה.

מעולם לא הצלחתי להוציא את השוטר משלוותו

למה???

כי השוטר מקבל ממני יחס של כבוד ואני מקבל ממנו את אותו היחס.

לכן גם לא מעט מפגשים מסתיימים בנו נו נו , סע בשלום ולשלום .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ושוב אני חייב להתייחס כאן רוב החברים פה נורמטיבים ומבינים שהאשם אינו בסוגיית פעילות המשטרה אלה החברה המצולמים ובאמת מה ניסיתם לעשות כאן מה אתם רוצים במדינה הזאת

חוק ללא אכיפה

משטרה ללא שוטרים

רוצים אנארכיה עם סדר

כל זה לא הולך ולמען האמת כולנו חוטאים בכביש פעמים רבות גם אני אבל ששוטר עוצר אותך במיוחד שוטרי תנועה תנו להם את הריספקט שלהם הם בד"כ יודעים את העבודה והם לא טיפשים אז אקנח במשפט באנגלית לכל אלה שרוצים לתבוע :

if you cant do the time dont do the crime!

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

לגבי התמונה של השוטר גם לי יש משפט באנגלית

to each their own.

האלימות לא באה רק מכיוון אותו מתנדב (שאני מקווה שיעיפו אותו מהמשטרה) אלא גם מכיוונכם וזה עוד לפני שעצרו אתכם.

כבר נכתב פה על ידי eliko שהוא שמע מאחד החברים שלכם על כך שהיתה נסיעה מעניינת ובנוסף יש את רוכבי האופניים שטוענים שסיכנתם אותם.

זה לא אלימות?

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
עוד עניין קטן וחומר למחשבה:

הסרטון הוא באורך של 10 דקות (+/- - אין לי חשק להתבונן בתועבה הזו שוב) ואילו האירוע נמשך 3 שעות.

מה היה בין לבין? איזה קטעים מחסירים מאיתנו? מה התרחש ונעלם כתוצאה של עריכה מגמתית של הצלמים?

מישהו יודע? מישהו מנחש?

לי ברור דבר אחד, שמטרת הסרט להציג גרוע ככול הניתן את השוטרים וטוב ככול הניתן את הצלמים - אם זה כך נראה בקטעים ששוחררו לציבור, אז סביר להניח שבקטעים שצונזרו המשטרה ניראת טוב בהרבה ופיראי האדם - טוב בהרבה פחות.

מקסים לקרוא מעל לדפי הפורום על הזלזול בחוק (שהוא אכן חוק אדיוטי במתכנתו הנוכחית) האוסר שיפור כלי רכב ובאותה נשימה התייחסות רצינית להחריד לתקנה אדיוטית אחרת (אם בכלל יש כזו) בדבר חובת השוטר לכובע...

דעתי על המשטרה ידועה לחברי הפורום, דיעה שנעה בין זלזול תהומי לגועל מהתנהגות השוטרים ומהשגיהם - ובכל זאת בשרשור הזה אני עם השוטרים וב- 100%.

טוב, הסרטו כ10 דקות לא נערך וכל הקטעים צולמו כפי שהם, לא נערך ולא נעליים.

שאר הפרוצדורה היגעה בוחן שחשב של RENAULT RS CUP היא לא מקורית (למרות שבחור קיבל אותה לפני כחודש והרכב על אחריות יצרן שאין חשק לא להתעסק בשיפורים ולא נעליים, הרכב מספק כ200 כ"ס וזה מספיק)

ה"בוחן" הגיע אל הרכב ואל הבעלים, התחיל לשגע את הבעלים שהרכב אינו תיקני ולא חוקי, משופר קליל ושהוא לא בא כך מהחברה.

הבוחן רצה לעלות את הרנו על גרר בכדי להמשיך את הטיפול בתחנה אך בסופו של דבר הכל שוחרר.

ולא, אל תהיה לא חכם ולא צודק, אל המתרחש לך אין קשר, אין לך אפילו מושג בכלל מה ולמה.

כפי שמופיע בסרון זה כך מופיע גם בצילומים המקוריים, כל הקטעים שמורים ללא צנזור, לעריכה עצמו התווספו אך ורק כתוביות וFADE בין פריים לפריים.

פורסם
לגבי התמונה של השוטר גם לי יש משפט באנגלית

to each their own.

האלימות לא באה רק מכיוון אותו מתנדב (שאני מקווה שיעיפו אותו מהמשטרה) אלא גם מכיוונכם וזה עוד לפני שעצרו אתכם.

כבר נכתב פה על ידי eliko שהוא שמע מאחד החברים שלכם על כך שהיתה נסיעה מעניינת ובנוסף יש את רוכבי האופניים שטוענים שסיכנתם אותם.

זה לא אלימות?

לא, זאת לא אלימות, תגיע בשעות כאילו לכבישי מדינת ישראל, תיראה את המנוולים הללו, רוכבים באמצע נתיבים, עושים מה בראש שלהם, ואז מתפלאים למה משחקים איתם באולינג על הכביש.

פעם, ניתקלת בסיטואציה שהורידו אחד מרוכבי אופניים עם רכב ספורט ש"עשה רייסים" ושנהג בנהיגה "מעניינת"?

לא, כי גם אני לא, המקרים שקראו בארץ אילו מיקרים של אזרחים תמימים כמוך על מאזדה 3 שסתם פיאתום בא לו להרדם על ההגה או להיות תחת השפעת סמים.

רוכבי אופניים לא צדיקים גדולים, אם הייתי מחוקק חוק, הייתי אוסר עליהם לעלות על כבישי ישראל בצורה ביזיונית שכזו.

רוצים לרכב על אופניים בבטחה? אין בעיה, תקבעו עם משטרה, תחסמו כבישים, תנו להם להשתולל עם מכנסי טייץ ולהיות הכי תמימים בעולם כאשר עובר ליידם רכב ליסינג שבא לעשות על האש עם האישה והילד באחד מהיערות בארץ, הוא קופץ לשיחים כאילו ראה משאית שהולכת להכנס בו.

יאללה, נהייתם לי פה כל אחד מינימום בוחן תנועה.

לא ממש מצליח להבין מה הטענות פה כלפי עוברי אורח שיצאו לטייל עם רכבים ספורטיבים בשעות המוקדמות של הבוקר.

לא הייתם נוכחים באירוע ובמצב שקרה, מפליצים לי פה דעות משל עצמם, מסכמים את האירוע אפילו יותר טוב מאותו בוחן שלא ידע מזה מגבר (חשב שזה מחשב ניהול, טמבל מה לעשות, כניראה מישהו מהחבר'ה שלו יצא לפנסיה ומסר בהוקרה את התעודה).

פורסם
שאר הפרוצדורה היגעה בוחן שחשב של RENAULT RS CUP היא לא מקורית (למרות שבחור קיבל אותה לפני כחודש והרכב על אחריות יצרן שאין חשק לא להתעסק בשיפורים ולא נעליים, הרכב מספק כ200 כ"ס וזה מספיק)

ה"בוחן" הגיע אל הרכב ואל הבעלים, התחיל לשגע את הבעלים שהרכב אינו תיקני ולא חוקי, משופר קליל ושהוא לא בא כך מהחברה.

הבוחן רצה לעלות את הרנו על גרר בכדי להמשיך את הטיפול בתחנה אך בסופו של דבר הכל שוחרר.

אין בעיה! אם אני בעל הרכב, הייתי מפציר באותו בוחן שיעמוד באיום שלו ויזמין גרר כי הרכב שלי אינו תקני. אני מבטיח לך שהדבר הבא שהוא היה עושה זה מקפל את הזנב בין הרגליים ונעלם כלעומת שבא.

זה מזכיר לי שלפני כחודשיים לאיזה שוטר סיור היה נדמה שנסעתי במהירות מופרזת. לא עברה חצי דקה מהרגע שבו הוא לקח לי את הרישיון ועד הרגע שבו הוא החזיר לי אותו, הסתובב בחזרה לניידת ונבלע בתוכה. שאלתי אותו מתוך האוטו שלי (בניגוד אליכם, אני לא יוצא אל השוטר. הרוצה את הרב יבוא אליו) בצעקה כמה נסעתי. למרות שאני שם את הראש שלי על כך שהוא שמע את השאלה שלי, מיותר לציין שהוא לא טרח להגיב בצורה כלשהי. כל מה שהוא רצה לעשות זה קצת לנבוח. הראיתי לו שאני לא מתרגש מהנביחות שלו ושאם הוא רוצה, שיתן לי דו"ח. יצאנו שנינו מהמפגש בתחושה טובה: הוא מילא את מכסת הנביחות היומיות שלו ואני יצאתי עם סיפור טוב לחבר'ה.

זאת הכל שאלה של גישה: אם אתה קופץ כמו קוף ומתנפח כמו בלון, כנראה שיש לך משהו להסתיר. אין משהו ששוטרים יותר אוהבים מלתפוס דג שמן, ואתם הייתם להקה של דגים שמנים, אם לשפוט לפי ההתנהגות שלכם.

אם הייתם שומרים על קור רוח, לא נגררים אחרי הפרובוקציות שהשוטרים ניסו להפעיל עליכם ורק עונים באדיבות ומצלמים, הייתם יכולים לעשות יחסי ציבור טובים מאוד לציבור חובבי הרכב ויחסי ציבור פחות טובים למשטרה שסתם נטפלת אליהם.

בפועל, אתם נפלתם כמו גדולים למלכודת שטמנו לכם. עשיתם יחסי ציבור לא מן המשובחים למשטרה, אבל לקהילת חובבי הרכב עשיתם יחסי ציבור מזעזעים.

תתביישו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
טוב, הסרטו כ10 דקות לא נערך וכל הקטעים צולמו כפי שהם, לא נערך ולא נעליים.

ולא, אל תהיה לא חכם ולא צודק, אל המתרחש לך אין קשר, אין לך אפילו מושג בכלל מה ולמה.

כפי שמופיע בסרון זה כך מופיע גם בצילומים המקוריים, כל הקטעים שמורים ללא צנזור, לעריכה עצמו התווספו אך ורק כתוביות וFADE בין פריים לפריים.

1. אתם אלה שהעלתם את הסרטון אל הרשת מתוך רצון לקבל תמיכה ואהדה על התנהגות השוטרים ה"מזעזעת", LIKE ממני לא תקבלו כי כל שראיתי זו התנהגות מעוררת גועל נפש של ממש - מצדכם ולא מצד השוטר שנאלץ לשהות במחיצתכם 3 שעות...

2. אתה עדיין לא עונה לטענת הבסיס שלי, הארוע הוא של 3 שעות והסרטון בן 10 דקות, איזה קטעים אתם מצנזרים? מה קרה בשטח ונמחק מהסרט?

תרשה לי לפקפק בנכונות ההצהרה שלך שהסרטון מייצג את כל שלל ההתרחשויות שארעו.

פורסם

לא יודע, כניראה אתה לא מגדיל ראש, שחור על גבי לבן רשום שלא צונזר וכל הקטעים אשר מופיעים בסרטון נמצאים כמקורם.

שאר הפרוצדורה הגיע בוחן אחרי כשעה של עיקוב, בוחן פלצן שכבר היה מעורב בסיטואציה דומה לזו (הוא חרמן על זה או מתוך קינאה שאזרחי מדינת ישראל כן יכולים להרשות לעצמם לרכוש רכב ספורטיבי והוא לא כעובד מדינה) לפני תקופת זמן שהוריד רכב מסויים על אלוהים יודע מה, בסופו של דבר תוך יומיים אותו בחור יצא צדיק בבית המשפט, לקח את הרגליים ויצא בגאווה.

שאר הקטעים, שהבוחן רץ מרכב לרכב ולא מוצא כלום, בטענה שמה שסטנדרטי כמו מוט מייצב באימפרזה או שבלול ברנו מגאן קאפ לא חוקיים.

עוד כשעה השוטרים חיפשו מפתח שהם איבדו של אחד מהרכבים.

פורסם
נשבר הזין מכל המדינה והשוטרים האלה כאילו הם אלוהים.

ולמה?!! הרי זה רק עוזר לרכב, אבל המדינה שלנו סתומה, זאת מדינת עולם שלישית מחורבנת מהיסוד.

הלוואי שיהיה לי את האומץ והכסף להסתלק מכאן.

נכון, יש לך אומץ לדבר אבל לא לעשות. תעשה טובה לעצמך ולכל הסובבים אותך - קח את הרגליים וסע לנתב"ג. הכרטיס עלי.

פורסם

Brava_sx למקרה שפספסת תגובה ביוטיוב:

אם מישהו יוכל לכתוב לי בדיוק איפה זה היה ומתי , אעשה בדיקה ואתן את כל התשובות.

פקד שרון , ראש יחידת ניו מדיה.

policegovil לפני 2 דקות

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
לא, זאת לא אלימות, תגיע בשעות כאילו לכבישי מדינת ישראל, תיראה את המנוולים הללו, רוכבים באמצע נתיבים, עושים מה בראש שלהם, ואז מתפלאים למה משחקים איתם באולינג על הכביש.

רוכבי אופניים לא צדיקים גדולים, אם הייתי מחוקק חוק, הייתי אוסר עליהם לעלות על כבישי ישראל בצורה ביזיונית שכזו.

רוצים לרכב על אופניים בבטחה? אין בעיה, תקבעו עם משטרה, תחסמו כבישים, תנו להם להשתולל עם מכנסי טייץ ולהיות הכי תמימים בעולם ).

לשון נקיה

רק בכל מקום תשנה את האופניים לחבורה שלכם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...