Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית, חג שמח לכל חברי הפורום.

היום בעודי חוזר מקניות לחג, עומד ברמזור של צומת בילו לקראת הפנייה שמאלה לכיוון המתחם ,אנוכי שומע מכה ורואה במראת רכב, מכונית מסוג טיוטה שנכנסה בי.

יצאתי מהרכב אני רואה נהגת, אני יוצא מסתכל שלא קרה נזק לרכב,האישה בשיא חוצפתה אומרת לי לא קרה כלום, לא קרה כלום.

אני אומר לגברת הנחמדה שישנו שיפשוף קטן על הפח והיא בשיא חוצפתה אומרת לי שאין,ועוד מוסיפה שכל יום אנשים עושים לה את זה .

כעבור כמה דקות של צעקות בין שנינו אני מבקש מהגברת את ביטוח הרכב והיא מעזה להגיד לי שהיא לא נותנת כי לא קרה כלום ואחרי לחץ מהצד שלי, היא אומרת לי בוא עמוד בצד ונחליף פרטים.

אני מחכה לירוק פונה שמאלה עוצר, והחוצפניית מעיזה להמשיך לנסוע. את מספר הרכב רשמתי כעת מה ניתן לעשות בנדון.

את האמת שהמכה לא כזו גרועה יש קילוף של צבע באורך 2 סנטימטר אבל התחושה שהועברה והחוצפה של אי נתינת פרטים הרתיחה אותי.

אשמח לדעת מה ניתן לעשות בדבר.

פורסם

אני מאמין שאתה צריך לפנות למשטרה ולהתלונן על תאונת פגע וברח.

במקביל, נסה לדבר עם הביטוח, ואולי הם יוכלו לעשות משהו.

פורסם

והמלצה חמה לכלל חברי הפורום, אם אתה בשיטואצייה שכזו (שגיאת כתיב מכוונת), צלם בווידאו את כל ההתנהלות (דרך הסמארטפון\סתםפון\מצלמה שנקנתה בשירשור רכישה מרוכז\WHATEVER.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...