Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיווח על מכמונות מהירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חיפה -

קבוע (כל יום), בבקרים עד השעה 12, ליד מטה המשטרה - בכיוון הצ'ק פוסט. זה קצת אחרי העומס של קרית הממשלה, הכביש נפתח וכולם זולגים שם ל 70~. ממש לפני הפניה ימינה לנוה יוסף/נוה שאנן.

קבוע (3-4 פעמים בשבוע), שעות הערב. דרך העצמאות בכיוון דרום, לפני הכניסה לעיר התחתית. 300 מטר אחרי הירידה מכביש 22 מעכו, לפני עיקול ימינה.

סעו בזהירות!

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם

כביף החוף ממש טיפה אחרי שפיים לבאים מכיוון דרום, בימי חמשו"ש בשעות הקטנות של הלילה

עומדת על אי תנועה ניידת עם ממל"ז,

כביש 4 צומת העוגן+סמוך לכפר ויתקין יש מצלמות שלרוב פעילות.

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם
בשדרות בן צבי בירושלים ( איפה שגן סאקר)

בימים האחרונים חונה על המדרכה ג'טה זהובה לכיוון היציאה מהעיר עם מצלמה (לוחית רישוי נופלת)

מהירות נסיעה מותרת: 60 קמ''ש

מצלמה מתחילה לצלם: 70 קמ''ש! היזהרו

הוולנטיין הציל אותי שלשום מהמלכודת הזו, ובכלל העברתי אותו לרכב של העבודה רק משום שיצאתי לכיוון צפון הארץ, והנה הוא הצדיק את עצמו 5 דקות מתחילת הנסיעה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אנשים לא שמים לב אליה אני נוסע שמה על 40 רובם של הנהגים עוקפים אותי ב 80-90 היא מצלמת שמה כאילו זה צלם בחתונה :S

יש דרך כלשהי להזהיר נהגים מאוחריי?

פורסם

אתמול ראיתי בכביש 1

מבן גוריון עד העליה לכיוון חיפה יש מספר עמודי עץ מצד ימין שעליהם יש מצלמות מהירות נראה לי בקופסא אדומה

שימו לב לזה !

פורסם

מצלמת מהירות על כביש 4 לכיוון צפון ליד קרית אריה, לא פעלה הרבה זמן, כעת פעילה שוב.

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

• תוכן חדש...