Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הייתי אתמול בקרסו, בנסיעת מבחן על הרנו קליאו..

העלתי רעיון לקבל את הרכב בתחילת 2012 במקום בנובמבר, כדי שיהיה רשום לי 2012 ולא 2011..

הנציגה אמרה שהמיסים על הקטנות יעלו ב2012, ולכן היא לא יכולה להתחייב על המחיר ב2012

מישהו יכול לספק לי על זה מידע כלשהו?

תודה

פורסם

הייתה כתבה בסגנון הזה בדה-מרקר לפני כמה ימים. עדיין לא יצאה שום הודעה רשמית ממשרד האוצר אבל יש שמועות שזה מה שהולך לקרות.

למה זה משנה לך אם תקבל את הרכב בנובמבר 2011 או בינואר 2012? אתה יודע שחוץ מההבדל הפסיכולוגי אין שום הבדל, נכון?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המחירון שמתפרסם היום הוא לפי תאריך עלייה לכביש ולא לפי שנת דגם לכן זה לא באמת משנה מה יהיה רשום ברישיון רכב.

פורסם
המחירון שמתפרסם היום הוא לפי תאריך עלייה לכביש ולא לפי שנת דגם לכן זה לא באמת משנה מה יהיה רשום ברישיון רכב.

ועדיין כשתבוא למכור את הרכב או לעשות עליו טרייד אין אנשים יצחקו לך בפנים כשתדרוש את התוספת של החודשים, מניסיון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שאלה,

לפי מה נקבע בדיוק "תאריך עלייה לכביש" ? האם לפי תשלום אגרת רישוי?

האם אני יכול פשוט למשוך את הזמן עם התשלום? מה דעתכם

פורסם

הכל תלוי בחברה שממנה אתה מזמין את האוטו, כלומר מתי היא רושמת אותו על שמך (לא מבצעים את זה עד שאתה לא מעביר את כל הכסף וכמובן שהרכב נמצא בבונדד).

פורסם
ועדיין כשתבוא למכור את הרכב או לעשות עליו טרייד אין אנשים יצחקו לך בפנים כשתדרוש את התוספת של החודשים, מניסיון.

אתה לא דורש תוספת על חודשים, המחירון לרכב שעלה לכביש בינואר ומחירון לאותו רכב שעלה לכביש בדצמבר הם שונים בכמה אלפי שקלים.

פורסם

אז אני אומר לך שלא. אני מכרתי רכב שעלה לכביש ביוני 2009 וכאשר התקשרו אליי ושמעו את המחיר אמרו לי, "אבל המחירון נמוך בכמה אלפי שקלים" ואז הייתי צריך להסביר להם שמ-2008 שונה המחירון ומחשבים אותו בצורה שונה לפני חודש עליה לכביש.

אתה חושב שאחד מהחבר'ה האלה הגיע לראות את האוטו? במיוחד כאשר יש אנשים אחרים שמוכרים ולא מודעים לתוספת במחירון אז הם חושבים שאני בא לעבוד עליהם.

אבל עזוב שטויות, יש לך רכב מעל שנת 2008? סתם בשביל הכיף כנס לכל סוכנות רכב/טריידאין ותבקש לעשות טריידאין על רכב חדש/משומש ותראה מה התגובה שלהם כשתבקש את התוספת של החודשים על הרכב שלך.

פורסם

האמת שחשבתי פשוט שכשאני אמכור אני אפרסם כ2012 למרות שזה סוף 2011..

בהתחשב בתגובות פה, אתם במקומי הייתם לוקחים את הסיכון של העלאת המיסים ב2012 ודוחים את באגרת רישוי ל2012 בשביל שנת העלייה לכביש?

פורסם

אם תהיה העלאת מיסים על רכבים קטנים זה פשוט ניצחון אדיר לחברות הליסינג. שאפו.

אנחנו כמובן אוכלים את החרא (סליחה על הצרפתית) שהם מבשלים עם ה"מדינאים" שלנו. פשוט שערוריה אם זה נכון.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

זה לא שהמיסים על הקטנות יעלו - הנוסחה של המיסוי הירוק מעודכן והקריטיונים לקבלת ההטבות במסגרת המיסוי הירוק יוחמרו.

כך שאם המכוניות לא יהפכו להיות "נקיות" יותר הן יקבלו הטבה קטנה יותר וממילא יתייקרו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לאחר שכבר התמודדתי עם ה"בעיה" הזו אני לא אחזור על הטעות פעמיים, הרכב הבא שלי יהיה רק מתחילת השנתון, ממש לא שווה את הכאב ראש.

• תוכן חדש...