Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

jbl או kenwood


dima83
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני מתלבט בין שני סאבים kenwood KFC-W3011 ו- jbl gto1214

אשמח לקבל המלצה על אחד מהם

מגבר סאן דאון 100.4

תודה

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם

ה JBL טוב מהקנווד.

אם תוכל להתאמץ עוד טיפה תוכל להביא את ההרץ ES300 שהוא איכותי יותר.

יש גם גראונד זירו שראיתי ביד שניה שהוא יכול להיות אחלה אפשרות בתקציב שלך, ממה שיצא לי לראות הוא גם שמור מאוד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני לא יודע אם שווה , כי שמעתי את הג׳בל וממש אהבתי , אבל הקנווד גם טוב לפי הנתונים

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם

אם שמעת ואהבת זה אחלה. זה אומר שיש לך אופציה בטוחה ביד, נסה לשמוע את ההרץ אם ייצא לך ותחליט אם שווה לך להוסיף (לדעתי מדובר על תוספת קטנה יחסית, נסה לבדוק מחירים מדויקים).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ה- ES300 עולה כ- 800-900 ש"ח בלי תיבה, לדעתי שווה לך למתוח את התקציב, כי ההבדל בינו ובין ה- JBL הוא שמיים וארץ: איכות ודיוק שונים לגמרי.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

×
×
  • תוכן חדש...