Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבוקר האוטו לא מניע, ונראה שאין סולר בבית הפילטר סולר. משהו כאילו איזה דליפה של הסולר משם לאן-שהוא. אני לא רואה סימני נזילה.

אם אני מנפח חצי דקה במשאבה שליד הבית פילטר סולר, האוטו מניע מייד. בניסוי ראשון.

במהלך נסיעה אין בעיות, גם אם אני נוסע 500 קילומטר. הבעיה רק בבוקר.

מה יכול להיות?

תגידו משאבת סולר רק אם אתם מבינים בזה, לי נשמע שאם בעיה במשאבת סולר, אמור להיות בעיה גם בנסיעות, אלא אם כן מישהו יודע אחרת. מה גם שעדיף קודם פיתרונות זולים יותר, ולגשת לזה רק אם הבעייה בטוח שם.

תודה רבה.

פורסם

אבל איך נכנס אוויר, אם בית הפילטר הוא כמו קערה, שמחזיק את הסולר? האם יש איזה שסתום חד כיווני שאמור למנוע מהסולר בקו שמזין אותו, מלחזור אחורה, והוא יכול להיות פגום?

פורסם

לי היתה בעיה כזו החלפתי את הבית של הפילטר סולר ביחד עם המשאבה הידנית והכל הסתדר.

יכול להיות גם שהמכסה של הפילטר לא סגור טוב או שהגומיה שם לא בסדר.

פורסם

יש לך ברכב משאבת הזרקה רוטורית של אחד משני היצרנים BOSCH או LUCAS. בשניהם יש משאבת עזר פנימית שיונקת את הסולר מהמיכל שנמצא בצד האחורי של הרכב . זהו אקסנטר שבתוכו מסתובבות סכינים בצורה אובלית ויוצרות יניקה ומעבירות את הסולר לשסתום לחץ ,עם הזמן הסכינים נשחקות והסולר חוזר חזרה לכיוון המסנן . לכן צריך לנפח לצורך התנעה .

פורסם

יתכן ויש חדירת אויר מצינור הכניסה למשאבה . במשאבה "לוקאס" בחלק הימני של המשאבה מעל חיבורי הצינורות למרססים תראה צינור פלסטיק שנתפס על המשאבה עם בורג 17 מ"מ . תן לו חיזוק .חזק אבל בעדינות שלא ישבר . במשאבה "בוש" הצינור פלסטיק מתחבר למשאבה בצד שמאל צמוד לפלטה של הטיימינג . כנ"ל. כל זה אם יש לך מזל .אם לא יעזור תיגש למוסך .אם אתה לא בוטח במוסך תתקשר אלי בהודעה פרטית ואפנה אותך למישהו שיודע מה הוא עושה .

פורסם

תודה רבה לכם. הבעיה כנראה נפתרה.

החלטתי שזה כנראה הגומי של האטם החד-פעמי של הבית פילטר סולר. שכשהחלפתי כנראה לא נסגר לי כראוי.

שחררתי את התופסן של המכסה, ניקיתי, ועשיתי איטום חיצוני עם סיבוב של דבק חשמל PVC רגיל. עכשיו אחרי שהאוטו ישב שבת שלמה, הנעתי בלי פמפום במכה ראשונה.

אם יתברר מחר בבוקר שהבעיה עדיין לא נפתרה, אעבור על ההצעות שלכם כאן.

תודה רבה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז עדיין יש בעיה, וכמובן שדבק חשמל לא יכול להחזיק אטימה של סולר, אפילו רק בגלל שסולר הוא ממיס מעולה של הדבק...

ובכן יש לי משאבה של בוש, והוא מחוזק שם, אין מה להדק.

עכשיו אני צריך להחליט אם להחליף את הבית פילטר סולר, שזה כ-600 ש"ח, (750+מעמ למקורי), משום שאומרים שבד"כ הבעיה היא עם שסתומי אל-חזור בבית פילטר.

או קודם להחליף את חלקי הצנרת של הואקום או מה שזה, במערכת שבין הפילטר לבין המרססים. צינור גמיש מעט, לא יודע אם הוא פלסטיק, או שהיה גומי והיום מרגיש פלסטיק כי איבד את הגמישות.

למי יש ניסיון

תודה.

פורסם

ועוד סימפטום- שאם אני ממלא את בית הפילטר סולר אז מניע ברגע, גם בלי לפמפם.

האם זה מעיד על כך שזה לא המשאבה, משום שאם יש סולר בבית פילטר אז אין בעיה, ולא צריך לפמפם.

• תוכן חדש...