Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

התחלתי להציג מיום שני באיזושהי תערוכה גדולה פה, לאחר יומיים מתישים של 10 שעות על הרגליים כל יום ומשם המשך לכל מיני ארוחות צדקה פלצניות וארוחות ערב עם לקוחות הגעתי בים שלישי הביתה מאוחר בלילה וחשבתי לעצמי:

איך אפשר להתפנק בסופ״ש הקרוב כדי לפצות על השבוע הקשה?

מיד נגשתי לאייפד, חיפוש קצרצר בגוגל, שליחת 3 מיילים ואתמול בבוקר קיבלתי את התשובות המתנצלות של אנשי המכירות:

ממרצדס הגיע המייל בו התנצלה אשת השירות על כך שלצערה רק גורסות ה-C63 AMG בגירסאת הקופה זמינה לנסיעת מבחן בסופ״ש הקרוב והאם שעה 12:30 תיהיה לי נוחה לאיסוף...

מב.מ.וו הגיעההתנצלות פחות או יותר דומה, רק ה-M3 בגרסות קופה זמינה בסופ״ש הקרוב וה-M1 רק במועד מאוחר יותר.

מפורשה הגיעה ההתנצלות שבעקבות החלפת הדגם הקרבה מכונית ההדגמה של ה-911 טורבו נמכרה בשבוע שעבר אבל אולי יהיה אפשרי לארגן הדגמה בקיימן.

בקיצור,

הולך להיות מעניין בסופ״ש הקרוב, אנסה לארגן תמונות.

שיהיה לכולם סופ״ש נעים!

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מותר לרשום מאנייק בפורום?

אם לא, אז אתה מ***ק

אפשר לבוא גם? :lol:

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כלב כלב, אבל גם בנסיעת מבחן על הקאיימן S אושרה לשישי הבא, אז יהיה תענוג.

זה המקום לציין שמזראטי ופראים בינתיים מאכזבות כי לא ענו בכלל למייל ששלחתי.

:roll:

פורסם

זה המקום לציין שמזראטי ופראים בינתיים מאכזבות כי לא ענו בכלל למייל ששלחתי.

:roll:

פראים? אתה מתכוון לאובדימוס פראים?!

:lol: :lol: :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אל תתרגש. אני פשוט אוהב שגיאות כתיב חמודות, ויותר מכך, פרוידיאניות.

ועכשיו נכנסתי לשלב שבו אני מגיב על כך... יעבור מתישהו אבל בינתיים אני עושה מזה מטעמים.

nothing personal, eh?

נ.ב.

גם לי בורחות כמה מדי פעם למרות ההגהה שלי...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אוקיי, אז היום היתה הנסיעת מבחן על ה-C63 AMG.

הגעתי אל הסוכנות של AMG ששם קידמו את פניי הרכב המדובר בצבע אפור גרפית' מטאלי, SLS בצבע ברונזה מט ו-CLS בצבע בורדו מדהים ומאחוריהם מייבאך.

לאחר סקירה של 15 דקות בערך אודות הרכב נציג המכירות שאל אותי "shall we go to the parking lot?", מיותר לציין שמיד הנהנתי בראש לחיוב.

הגענו לחניון ושם המתינו 3 מכוניות, C, CL, CLS כולן בגרסאות ה-AMG כמובן.

נכנסו לאמצעית שזוהי המכונית המדוברת.

לחיצה על מתג התנעת המנוע ומיד מקבלים את נהמת המפלטים המרשימה.

במקור הנסיעה היתה אמורה לארוך כ-30 עד 45 דקות, בפועל היא ארכה שעה וחצי שבהן הנציג ישב לידי בשקט, מדי פעם סקר עוד איזושהי מערכת ובעיקר נתן לי להנות מהרכב ללא הערות או "ריסונים".

המכונית מ-ד-ה-י-מ-ה!!

המון המון כוח שמגיע כבר מ-2000 סל"ד נמוכים ונמשך לאורך כל רצועת הסל"ד אל המנתק (7200) ללא שום בורות או נפילות כוח.

את סאונד המנוע מלווה סאונד מטורף לחלוטין של מערכת הפליטה וזה משהו שמגיע ל-AMG שאפו ענק כי הרכב מפיק סאונד ממערכת הפליטה שלא נופל מאף מכונית על כולל בק פיירים מחרמנים לאללה בהורדות הילוך וכו', פשוט סימפוניה אמיתית.

תיבת ההילוכים לפעמים מתפקדת מצויין כולל הורדות הילוך בבלימה שמלוות (שוב) בסאונד מדהים.

לרכב יש 5 מצבי כיול לתיבת ההילוכים ורגישות המצערת וזה עובד מצויין, במצב C (המצב המתון) הרכב מתנהג כמו המשפחתית של השכן עם תגובות שפויות ובלי "בעיטות" כוח כמו במצב S+ שזה המצב הקיצוני.

מבחינת אחיזה והתנהגות, שוב, מדובר במכונה מדהימה, את נסיעת המבחן "ניווטתי" לכבישים המאתגרים מבחינה טכנית והרכב פשוט פנטסטי, לוקחת קוים מצויין גם במהירויות פסיכיות ולפעמים מתבל בפסיעות זנב קלות שאפילו לא צריך לתקן הודות למערכת בקרת האחיזה, פשוט שלמות.

מעבר לזה, הרכב נראה פשוט מצויין, תא הנוסעים מעוצב היטב (ל-4 נוסעים בלבד) עם שילובי עור וקרבון (תוספת) והכל נראה איכותי כיאה לרכב כזה ובמחיר כזה.

אפרופו מחיר- 630,000 שקלים.

היה מדהים, בשבוע הבא M3 וקאיימן S (שתיהן באותו יום).

:lol:

• תוכן חדש...