Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורד אסקורט,פונטיאק סאנבירד.

לא צריך לפחד מהפונטיאק התחזוקה שלהם נוחה לכיס .נכון זה לא ליטר ל18 אבל לפחות תסע כמו בן אדם.

הפונטיאק די אמינה כנ"ל הגיר שלה ,אל תקשיב לבילבולי מוח מאנשים בעלי סטיגמה על אמריקאיות. זה הרכב הטוב ביותר שתמצא במחיר הזה.

Gn'f'R

פורסם

אני מקווה שאתה מבין שיש לך אוצר בחניה.

היא מדהימה!

מבין האונו-ים השמורות שראיתי מיימי.

ראיתי עוד פיאט אונו אחת שמורה כמו שלך וזו אחת שהיתה של אחד חרי הפורום כאן,

אחת אדומה שמורה ממש כמו האונו שלך.

איזה כיף זה לראות רכב כל כך שמור.

שלומי.

פורסם

אין מצב שהייתי מוכר כזאת אונו,נדיר מאוד למצוא כזה דבר,וב5K שיתנו לך זה פשוט לתת מתנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני מקווה שאתה מבין שיש לך אוצר בחניה.

היא מדהימה!

מבין האונו-ים השמורות שראיתי מיימי.

ראיתי עוד פיאט אונו אחת שמורה כמו שלך וזו אחת שהיתה של אחד חרי הפורום כאן,

אחת אדומה שמורה ממש כמו האונו שלך.

איזה כיף זה לראות רכב כל כך שמור.

תודה :-)

אני ישתדל לשטוף אותו לפניי שאני מצלם בפעם הבאה:oops:

הבעיה היא שיש לי אוצר נוסף בחניה גם יד ראשונה:-)

סיטרואן סקסו 3דל שלדעתי ממש לו נפוץ במצב ממש טוב אבל בניגוד לאונו לא חנתה בחניה מקורה מיומה הראשון:-(

אבל לדעתי הסקסו 3 דלתות היחידה שהיא יד ראשונה !

טיפה בעיה להחזיק 2 מכוניות (טסט,ביטוחים,טיפולים)

פורסם
פורד אסקורט,פונטיאק סאנבירד.

לא צריך לפחד מהפונטיאק התחזוקה שלהם נוחה לכיס .נכון זה לא ליטר ל18 אבל לפחות תסע כמו בן אדם.

הפונטיאק די אמינה כנ"ל הגיר שלה ,אל תקשיב לבילבולי מוח מאנשים בעלי סטיגמה על אמריקאיות. זה הרכב הטוב ביותר שתמצא במחיר הזה.

זה יותר בכיוון הליטר ל 7-8,

ליסוע כמו בן אדם , זה תלוי כמה באמת תיסע איתה וכמה זמן היא תהיה במוסך,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

סאנבירד שמורה תעשה את העבודה נאמנה וגם עם ליטר ל8 זה עדיף לדעתי מלראות את נופי ישראל מתוך האונו שנמצאת על גבי הגרר. יש לי סיוטים מהאונו זה היה הרכב הראשון שלי -לא היה חלק שלא החלפתי ברכב הזה אבל הוא המשיך להתקלקל החלקים והטיפולים היו זולים אבל עדיין הוצאתי בזמנו מעל 13000 ש"ח על התיקונים-אז מה עזר לי החסכון בדלק?!

אבל אם עדיין בכל זאת נשארה לך " התשוקה " לאונו אז עדיף למצוא אחת בנפח 1.4 -אם כבר...

Gn'f'R

פורסם
סאנבירד שמורה תעשה את העבודה נאמנה וגם עם ליטר ל8 זה עדיף לדעתי מלראות את נופי ישראל מתוך האונו שנמצאת על גבי הגרר. יש לי סיוטים מהאונו זה היה הרכב הראשון שלי -לא היה חלק שלא החלפתי ברכב הזה אבל הוא המשיך להתקלקל החלקים והטיפולים היו זולים אבל עדיין הוצאתי בזמנו מעל 13000 ש"ח על התיקונים-אז מה עזר לי החסכון בדלק?!

אבל אם עדיין בכל זאת נשארה לך " התשוקה " לאונו אז עדיף למצוא אחת בנפח 1.4 -אם כבר...

האונו האמינות ביותר הן עם מנוע פייר 1.1 או 1.0 ולא 1.4 !!!

אני מחזיק באונו כזאת כבר 19 שנה......יד ראשונה כמובן. אם דואגים לנוזל קירור מקורי של פיאט אין תקלות במנוע.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

כמה הרכב עבר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בבעלותי 3 רכבים שכל אחד מהם עלה בסכום הזה ואפילו בסכופ נמוך יותר. קורולה 1.6 אוטומטי שיש לו אפילו abs .סוויפט אוטומטי ופיאסטה 97 . כל אחד מהרכבים האלה אמין ומוצלח יותר מפיאט אונו.

פורסם

טוב נכנסו באותו מחיר עוד כמה אופציות

סיטרואן AX שנת 1996 1.1. ידנית ושמורה

דייהטסו שרייד 1991 יד ראשונה מנוע 1.3 ידנית

כמו כן דייהטסו אפלאוז 1992-1993 גם נכנסת לתקציב לצד סיטרואן AX 1996-1998

פורד פיאסטה 1995-1996

פיג'ו 205 - 1.4 GL ידנית 1995

על דייהו סופר רייסר וכל מיני כאלה אני לא רוצה לדבר כי זה רכב מזוויע לטעמי

ופיאט פונטו לא מצאתי בגבולות ה4 כמו שכתבו כאן ובטח שלא אחת עם טסט

מה נראה לכם ? ללכת על המוסכניק או לסגור עניין על איזה פיאסטה בתוספת 500 שח ?

וfiesta1997

אשמח אם תכווון אותי למקום בו מוכרים במחירים כאלה כי אנשים שדיברתי איתם ודיברתי עם כמה וכמה כבר,חיים סרט לגבי הרכבים שלהם ומחירם

פורסם

במקומך, הייתי פונה למשתמש winitzj בקשר לקניה של הרכב שלו.

אם לשפוט על פי המראה של הרכב ולעובדה שיש לו ספר טיפולים(!), זה כבר אומר הרבה.

במחירים האלה, הרבה יותר חשוב המצב של הרכב ואיך טיפלו בו, מאשר של איזה חברה הוא.

נ.ב - לא ברור לי איך אתה שוקל את האפלאוז ואת השרייד אבל מצד שני פוסל את הדייהו רייסר, הוא לא פחות מזוויע מהם

פורסם

אני יותר שוקל את השרייד כי היא נחשבת לאמינה בכללי וגם החיפוש שהרצתי בפורום מדגיש את יתרונותיה .

האפלאוז זה אוטו שיש לי משום מה רושם חיובי עליו בכללי. למרות שהוא מזעזע מבחינה עיצובית

• תוכן חדש...