Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, פתחתי את השרשור בשביל חבר שמתלבט בקשר לרכב משפחתי חדש.

 

הוא מחפש רכב משפחתי אך לא גדול במיוחד, אוטומטי כי לחלק מהנהגים שאמורים לנהוג בו בדרך קבע יש רק רשיון לאוטומט.

 

הצעתי לו לבדוק את הפאביה אך הוא לא אהב אותה, הוא גם חושב שהיא קטנה מדי.

 

הוא היה ביונדאי ואהב את הI30, אך לא סגור עליה, הצעתי לו לבדוק גם את הC3 שבמבצע עכשיו.

 

השאלה שלי אליכם היא: מי המשפחתית הקומפקטית הטובה ביותר בשוק לדעתכם?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מה הסכום אותו הוא מוכן להשקיע?

האם הוא מעוניין לקנות יד 2 או רכב חדש מהחברה?

 

וישנן משפחתיות רבות היום בשוק, גם הקטגוריה של המשפחתיות הקטנות התרחבה מאוד!

רק תמקד יותר..

פורסם

יש קומפקטיות עדיפות על ה-I30 שמחליפתה הוצגה השבוע.

הפוקוס החדשה למשל מאוד מסקרנת עם מנוע חזק יותר וגיר רובוטי כפול מצמדים, בדגמים המאובזרים יותר יש גם אחלה איבזור למרות שגם הבסיסי ממש לא רע.

אם הוא לא זקוק למרווח רב אז ביונדאי הייתי בודק את הוולוסטר, נראית מאוד מסקרנת.

 

בהצלחה ושבוע טוב.

פורסם

אם ההגדרה היא בהכרח "משפחתית קומפקטית" אז אין יותר מדי מתחרות, I25 וקיה ריו בעיקר. אפשר להחשיב גם את האקסנט הישנה (לא בטוח אם היא עדיין נמכרת).

 

אם האפשרויות שלך רחבות יותר, תבדוק את כל רכבי הסופר מיני. כלפי מעלה זה כבר משפחתיות רגילות, ככה שרוב הרחבים מתאימים לדרישה הבסיסית.

 

בולוסטר - לידע כללי - יש ארבעה מקומות ישיבה בלבד (ברישיון)

×
×
  • תוכן חדש...