Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לשאול אם מישהו מכיר טוב את המערכת של טויוטה פריוס 2007 עם מערכת מובנת וצג שליטה על כל הרכב.

אין במערכת MP3 ורציתי להוסיף יש פתרון חוץ מלקנות יוניט חדש? מהחברה ב 10000 שקל?

פורסם

אפשר להוסיף מתאם חיצוני שישמר את השליטה מההגה ויאפשר כניסת AUX, כרטיס SD ודיסק און קי שיקרא גם MP3. חפש בפורום cd2aux או Connects2 בגוגל. העלות נעה בין 500 ל 900 ש"ח ורובם ככולם אותו הדבר (סיניים) אך אמינים ובעלי איכות קול מצויינת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כמו שאיתמר ציין יש מתאם ( אצלנו ) שמתחבר למכשיר באופן מקורי ויוצר כניסת USB \ SD \ AUX ועובד יפה מאוד ועולה 750 ש"ח

ויש גם משומשים

פורסם

שולפים את הרדיו המקורי ומחברים את הקונקטור של המתאם לקונקטור מאחורי הרדיו. את היחידה עצמה (בערך בגודל של ארנק) ניתן למקם איפה שרוצים, אני מיקמתי בתא הכפפות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המתאם שלי עלה 500 ש"ח בדיוק, כולל המשלוח מאנגליה וחותמת פטור ממכס (אם כי לדעתי זה קרה בפוקס). חפש באי-ביי מתאמים של חברת Connects2, רק קודם אתה צריך לדעת איזה קונקטור אתה צריך, 5+7 פינים או 6+6 פינים. אין מנוס מאשר לשלוף את הרדיו ולבדוק.

איתמר.

פורסם

אני גם באוטו הסרט, ואין לי מושג איזה מתאם אני צריך.

הפאנל שלי הוא של A1 חדשה עם הרדיו הפשוט ואין לי מושג איך שולפים ובודקים.

הזמנתי את זה סתם כי זה זול אין לי מושג אם זה יתאים או לא..

איתמר יש לך רעיון מה לעשות?

פורסם

אתה צריך לחקור בנושא, אין ברירה.

נסה לאתר תמונה מדוייקת של דגם הרדיו שברשותך, יכול להיות שתמצא תמונות כאלה באי-ביי של אנשים שהוציאו את הרדיו המקורי בכדי להכניס מערכת מולטימדיה.

לאחר מכן צריך לברר איזה קונקטור מאחורי הרדיו הוא הקונקטור הייעודי לחיבור צ'יינג'ר או כל פטנט אחר שיש ליצרן הרכב. אני משער שיש יצרנים שיותר אוניברסליים בקטע הזה (כמו טויוטה שיש לה רק שני פלאגים אפשריים) ויש יצרנים שבכל דגם הם שינו את העסק.

אם אתה ממש לא יודע איך לאכול ולתקוף את זה העצה הטובה ביותר תהיה לגשת למתקין מקצועי שיודע את העבודה. אסור להמליץ על מתקינים בפורום אבל חיפוש זריז יתן לך שמות של כמה כאלו.

איתמר.

פורסם

זה אחד המכשירים, אין לי נסיון עם המותג הזה אבל כמו שאמרתי רובם ככולם אותו הדבר. שים לב שהקונקטור כאן בא בתצורת 6+6, אתה צריך לברר אם אתה צריך אותו או את הקונקטור של 5+7.

ה HU מתייחס אליו כאל צ'יינג'ר. על הדיסק און קי אתה שם כמה תיקיות שאתה רוצה וממספר אותם כ CD01, CD02, CD99 וכו' ובכל תיקייה כזו אתה שם כמה שירים שאתה רוצה. התיקיות זה כמו דיסקים והשירים שבתוכן זה כמו טראקים על ה CD.

ניתן לדפדף בין התיקיות ולהעביר שירים אך לא ניתן לראות את שם השיר בתצוגת הרדיו.

זה לא מבטל את ה CD ברדיו אלא מוסיף עוד שימוש ללחצן ה CD או CD/AUX. מדיסק און קי הוא קורא מהר ולפחות אצלי עד היום זה עובד פיקס.

איתמר.

• תוכן חדש...