Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

4 תקלות בפונטו 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי 3 תקלות בפונטו דור ראשון 1996 S55 מנוע 1100 190 ק"מ

1. לעיתים קרובות נדלקת לי הנורה בלוח השעונים בצורת מפתח שמתחתיה כתוב CODE מה התקלה והפיתרון?

2. גם לעיתים קרובות נדלקת לי מנורת ההזרקה בצבע אדום גם פה מה התקלה והפיתרון?

3. כשאני מאותת שמאלה כשהאורות דולקים האיבוב מהיר יותר וכל הנורות תקינות גם מה הפיתרון?

4. עשיתי טסט וגילו שמוט הגה ימין לא תקין ניגשתי למוסך ואומרים לי שכל המסרק הגה לא תקין למי אני אמור להאמין לטסטר או למוסך מה אני אמור לעשות במצב כזה?

תודה לכל מי שעוזר :-D

פורסם

האפשרויות איתור ותיקון תקלות אלו הנן די ברורות:

1. התקלה הנה במע' האימובילייזר המקורית של פיארט שנקראת "פיאט קוד" ויכולה לנבוע ממפתח לקוי, אנטנת קליטה ליד מתג

ההצתה, יחידת בקרת המע' שנמצאת מתחת לדשבורד, מחשב נהול המנוע, מחבר חשמלי כלשהוא בין כל הרכיבים האלו.

ניתן לבדוק זאת ע"י התחברות עם מחשב/סורק איבחון תקלות.

2. נורה זאת מתריעה על תקלה ברכיבי מע' נהול המוע שכוללים את מע' ההצתה, מע' הזרקת הדלק, מע' רכיבים להקטנת זיהום

אוי עם כל החיישנים לניהול המנוע. גם זאת ניתן לאבחן ע"י מחשב/סורק איבחון תקלות.

3. תקלת האיתות נובעת מהארקה לקויה אל פנס אחורי (אחד או שניהם) ולצורך כך רואים בעיין איזה םנס אחורי "מזייף",

מסירים אותו מהמכונית ומנתקים את מחברו החשמלי ואז מנקים את מגעה הארקתו שהנו עם החוט השחור ואת הפין שמקביל לו

בבית הפנס.

4. רוב הסיכויים שהמוסך צודק וליתר בטחון קבל חוות דעת נוספת מעוד מוסך אחר.

בברכה - רפי לין

פורסם
האפשרויות איתור ותיקון תקלות אלו הנן די ברורות:

1. התקלה הנה במע' האימובילייזר המקורית של פיארט שנקראת "פיאט קוד" ויכולה לנבוע ממפתח לקוי, אנטנת קליטה ליד מתג

ההצתה, יחידת בקרת המע' שנמצאת מתחת לדשבורד, מחשב נהול המנוע, מחבר חשמלי כלשהוא בין כל הרכיבים האלו.

ניתן לבדוק זאת ע"י התחברות עם מחשב/סורק איבחון תקלות.

2. נורה זאת מתריעה על תקלה ברכיבי מע' נהול המוע שכוללים את מע' ההצתה, מע' הזרקת הדלק, מע' רכיבים להקטנת זיהום

אוי עם כל החיישנים לניהול המנוע. גם זאת ניתן לאבחן ע"י מחשב/סורק איבחון תקלות.

3. תקלת האיתות נובעת מהארקה לקויה אל פנס אחורי (אחד או שניהם) ולצורך כך רואים בעיין איזה םנס אחורי "מזייף",

מסירים אותו מהמכונית ומנתקים את מחברו החשמלי ואז מנקים את מגעה הארקתו שהנו עם החוט השחור ואת הפין שמקביל לו

בבית הפנס.

4. רוב הסיכויים שהמוסך צודק וליתר בטחון קבל חוות דעת נוספת מעוד מוסך אחר.

בברכה - רפי לין

ניקתי את הקונקטור והחיבור והבעיה לא נפתרה הוא מהבהב יותר מהר כשאני לוחץ על הברקס וכל המנורות תקינות

• תוכן חדש...