Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברים, 1 לספטמבר!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאבא שלי היה אתמול (31/8 ) יום הולדת, ולדוד שלי יש היום. בתור תלמיד זה הצחיק אותי כל שנה מחדש- איך הם הרגישו ביום ההולדת, והתשובה- כמו שאתה תגיב כשתראה את החותנת שלך נופלת מצוק במרצדס החדשה שלך- רגשות מעורבים :lol:

כפרה על המרצדס, שתלך...:twisted:

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בשנות ה 90 לא היה ביקיני,ואם כבר היה,אז הוא היה בגיזרה גבוהה ולא מחמיאה. ולא היה סטרפלס בתור בגד ים.

אהה (אומנם לא בקיני, אבל גיזרה טיפוסית לשנות ה-80')

אההה... (יב"ז בגזרה של סבתא בשנות ה-90')

סטרפלס היו עוד שאני הייתי ילד קטן.

שורטס? היה קיים רק בתור פיג'מה,

בשנות ה-80' אפילו שחקני כדורסל לבשו שורטס צמודים וקצרצרים...

מדונה? היתה אז אחלה זמרת,עם אחלה להיטים.

שתמיד דאגה שייראו כמה שיותר מהחזייה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הבגד ים של יב"ז והקמפיין בכלל לא מהאייטיז. זה מתחילת שנת 2000 פלוס.

עם סטרפלס אולי הלכו,אבל לא לים,ולזה התכוונתי.

השורטס שיש היום מכוון רק לבחורות.הידועות בשמם: "מכנסון-דפוק-אותי".

וכן,מדונה אהבה חזיות,עם גיזרה כזאת- למה לא ?

פורסם

בדיוק סיימתי לראות עכשיו את אחד הסרטים החביבים עליי. הנה ציטוט רלוונטי מתחילתו, המדבר על בתו בת ה-14 של הגיבור:

You aren't her parents anymore, her parents are Axl Rose and Madonna, the five minutes a day you spend with her can't compete with that kind of bombardment. You're outgunned, daddyo! i

You know, it's not just because you're a bad parent. Kids today are 10 years ahead of where we were at the same age. i

מי רוצה לנחש ממתי הסרט והדיאלוג?

התשובה: "שקרים אמיתיים", 1994.

:rolleyes:

פורסם
הבגד ים של יב"ז והקמפיין בכלל לא מהאייטיז. זה מתחילת שנת 2000 פלוס.

אתה לא חזק בלקרוא, הא...:wink:

הקמפיין של יב"ז הוא לא מהאייטיז, כמו שכתבתי הוא מהניינטיז, אותה תקופה שאתה התייחסת אליה בהודעה המקורית

הנה עוד אחת, מגיל 15 (1995).

מה אני אגיד, ממש בקיני של דודה...:roll:

מכנסי "דפוק אותי" היו גם בשנות ה-80' וגם אז קראו להם... "מכנסי דפוק אותי".

מדונה, משנות ה-80' אוהבת להראות את החזייה, ואת ההמקום בו יוצאות הרגליים, עד כמה שהחוק מתיר.

שומדבר לא ממש השתנה מבחינת צניעות.

פעם מקצרים יותר בצד של הפופיק, אח"כ מהצד השני, וחוזר חלילה.

פורסם

יש לי הוכחה שהלינק הראשון שלך על יב"ז ,הוא מהקמפיין לפוקס,לא אייטיז ולא ניינטיז...אלא 2000 איז :wink:

http://www.globalfashionreport.com/a341724-%D7%99%D7%A2%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%96%D7%94-%D7%A7%D7%A8%D7%94-%D7%99%D7%A2%D7%9C-%D7%91%D7%A8-%D7%96%D7%95%D7%94%D7%A8-%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%A8%D7%94-%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%90%D7%9E%D7%90-%D7%A1%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%AA

לך תתעסק עם יקה כמוני :lol:

והלינק השני שלך על יב"ז ,רק מוכיח מה שאמרתי. גיזרה גבוהה ולא מחמיאה.

קיצר,זה לא כמו היום,איך שלא מסתכלים על זה.

פורסם

חבר'ה, אתם מפספסים. תשאלו קוסמטיקאיות ופסיכולוגים למה ותבינו.

גילוי נאות: הנסיון בפועל האחרון שלי עם בת פחות מעשרים היה לפני כעשר שנים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
יש לי הוכחה שהלינק הראשון שלך על יב"ז ,הוא מהקמפיין לפוקס,לא אייטיז ולא ניינטיז...אלא 2000 איז :wink:

http://www.globalfashionreport.com/a341724-%D7%99%D7%A2%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%96%D7%94-%D7%A7%D7%A8%D7%94-%D7%99%D7%A2%D7%9C-%D7%91%D7%A8-%D7%96%D7%95%D7%94%D7%A8-%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%A8%D7%94-%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%90%D7%9E%D7%90-%D7%A1%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%AA

לך תתעסק עם יקה כמוני :lol:

והלינק השני שלך על יב"ז ,רק מוכיח מה שאמרתי. גיזרה גבוהה ולא מחמיאה.

קיצר,זה לא כמו היום,איך שלא מסתכלים על זה.

מה אני אגיד לך, הבדל גדול במידת החושפנות של בגדי הים...:shock:

"לא מחמיאה..." רק עניין של אופנה. היא עדיין בת 15, עדיין רואים (כמעט) הכל, ושום דבר לא השתנה. רק החוטים עוברים קצת יותר למעלה ו/או קצת יותר למטה.

הדיון לא היה על טעמך באופנה, הוא היה על מידת המתירנות של האופנה והחושפנות, וזו לא השתנתה, לא משנה איך תסתכל על זה.

אה, כן, התמונה בבגד הים היא מהמקפיין של פלפל, לא של פוקס. אם כבר ייקה.

פורסם

אתה נתפס לסוג הבגד או גיזרה ומתעקש על כך שאתה צודק,טענתי היא מכלול של דברים כפי שכבר רשמתי,ביגוד,דיבור,איפור,התנהגות והגיל שבו זה כבר מתחיל,אתה זוכר את זה מגיל 15,16 ואולי קצת לפני, היום זה כבר הפך להיות 11,12 ואני ממש לא מגזים,אתה רואה נערות מסתובבות,נראות בוגרות ובשלות,מתנהגות כמו אחת שהולכת עכשיו לאיזה פיקאפ בר לתפוס בחור ומסתבר שהן בכלל בכתה ז או ח, רבאק, אין לי ספק אם איזה בחור בן 17,18 מתחיל איתן והן אומרות לו שהן בגילו,לא יתעורר בו חשד וככה מתחיל כל החולי שדיברתי עליו.

אתה אולי לא רואה הבדל בין אז להיום,אני רואה הבדל עצום,לך יש את האפשרות לבדוק את זה מדגמית,תעשה סקר ונראה מה דעת הגולשים כאן.

פורסם

אין לי מושג מה קורה כיום בכיתות הנמוכות, רק שהאופנה אותה אופנה, הסיפורים אותם סיפורים, וצקצוקי הלשון של המבוגרים אותם צקצוקים.

בסופו של דבר יש מבחן נורא פשוט, כמות הריונות לא רצויים בגילאי עשרה מוקדמים (תבדוק כמה הוא בבריטניה, לדוגמא, ותראה כאן). כל השאר זה דיבורים וסיפורים.

דרך אגב, אני התחלתי בגילאי 16+ וגם אני וגם החברה שלי היינו חננות מהזן הגניכטי ביותר, ועדיין הזדיינו כמו שפנים (סליחה אם אני משחית את הנוער. הנוער מתבקש להתעלם מהמשפט האחרון ולקרוא "שמענו יחד קסטות של הביטלס כמו חובבי מוזיקה אמיתיים"), אז מה עניין מחט (לבוש) לתחת (זיונים. סליחה, שמיעת קסטות).

פורסם
בחיים לא הייתי חוזר שוב לי"ג.

הייתי היחיד מבני כיתתי שהמשיך ללימודי הנדסאות. בערב כשחזרתי אחרי הלימודים לעיר לא היה עם מי לדבר או לבלות כל חברי התגייסו ורק אני עדיין לומד.

לקראת סוף השנה נשברתי ועשיתי את הדבר החכם ביותר שעשיתי כל חיי, הודעתי שאני מסיים עם תואר טכנאי מכונות בלבד ולא ממשיך לי"ד.

לא חבל, למרות שאתה תמיד יכול להשלים, להתאפק עוד שנה ולקבל הנדסאי?

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

אני לא מהזן שיתחיל לחפש לך סטטיסטיקות ונתונים סוציאלים בנושא זה או אחר.

אם אתה מתעקש להיתעלם מהעובדה הפשוטה שישנה עליית מדרגה בנועזות ובניראות של בני הנוער בתקופתנו לעומת התקופות הקודמות,אשרייך.

תמיד המבוגרים יגידו ש"בתקופתנו היה יותר צניעות" ואתה יודע מה ,אני מסכים איתם כי באמת מדור לדור רמת המידע\נגישות המידע ורמת ההיחשפות של הדור הצעיר יותר לתכנים שלא מתאימים להם(באינטרנט,טלויזיה בעיקר) היא גדולה יותר ואני מאמין שלפחות לזה אתה מסכים.

כבר רשמתי לך,תפתח סקר בנושא ונראה מי חושב כמוך ומי חושב אחרת,אני מאמין שאם זה יראה כמו שפן,ירוץ כמו שפן ויז%ין כמו שפן,כנראה שזה שפן.

אבל אולי אני בכל זאת טועה.

פורסם
לא חבל, למרות שאתה תמיד יכול להשלים, להתאפק עוד שנה ולקבל הנדסאי?

מאז עברו הרבה מים בירדן. חלק מהחוכמה במעשה התברר רק בדיעבד עם השנים וכיום אני בכלל לא בתחום הנ"ל.

פורסם
אני לא מהזן שיתחיל לחפש לך סטטיסטיקות ונתונים סוציאלים בנושא זה או אחר.

אם אתה מתעקש להיתעלם מהעובדה הפשוטה שישנה עליית מדרגה בנועזות ובניראות של בני הנוער בתקופתנו לעומת התקופות הקודמות,אשרייך.

מה שאתה קורא עובדה זו לא עובדה, זו דעה. ההבדל בין דעה לעובדה היא ההוכחה, ואתה לא הוכחת את הטענה שלך.

את אותם דברים שאתה אומר היום, אמרו על הנוער בזמני.

היית עושה את אותו הסקר אז, ומקבל אותן תוצאות, אז מה הוכחת בזה?

נתתי לך אינדיקטור פשוט. תבדוק אותו.

כל השאר, דיבורים.

• תוכן חדש...