Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לשאול את חברי הפורום האם המחיר של 11 וחצי אלף שקל לביטוח לשנה על שברולט מליבו שנת 2008-2009

הוא הגיוני האם יש חברות ביטוח שמבטחות במחיר יותר ראלי כי בפנקיס רוצים על ביטוח לאמא שלי +לי שאני נהג חדש {פחות מחודש ללא מלווה }.המחיר של ביטוח רק לאמא שלי זה בערך 4000 ואם רוצים להוסיף נהג חדש זה תוספת של 7500 שקלים .

רציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר לימצוא ביטוח שיהיה זול משמעותית.

אנחנו ממש לפני קנית הרכב לכן הנושא דחוף לנו .

כי במחיר ביטוח שנתי של יותר מ11 אלף עדיף כבר לחפש רכב אחר שהביטוח לנהג חדש יהיה זול יותר .

האם תמיד ביטוח לנהג חדש עולה סכומים כאלו גדולים ?? אולי זה בגלל חברת הביטוח ועדיף להחליף סוכן ביטוח

תודה רבה וסליחה על צורת הכתיבה הלא ממש ברורה ....

פורסם

גם אם תרכוש רכב אחר הביטוח יהיה יקר משמעותית לנהג חדש. לא משנה מה תעשה, מבחינת הביטוח אתה נמצא בקטגורית סיכון הכי גבוהה ולכן המחיר כזה גבוהה.

אני ממליץ לך להכניס את הפרטים באתרי ההשוואה ולראות האם ניתן להשיג בחברות/סוכנויות אחרות מחירים זולים יותר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לפי דעתי ישנם חברות ביטוח שלא רוצות לבטח משהו מסויים אז הם אומרות מחיר מופקע בידיעה שלא נשלם,כידוע לפי החוק אסור לחברת ביטוח לסרב לבטח משהו,אז הם מצאו דרך לעקוף את החוק בכך שהם דורשות מחיר מופקע מראש.ף

לי היה מקרה דומה פניתי לביטוח ישיר בכדי לקבל הצעה,אני שברשותי 10שנים רשיון ללא תביעות במהלך השנים,בקשתי לבטח את יונדאי ix35 התבקשתי לשלם 15 אלף בשנה (לאחר הנחה),הייתי המום ושאלתי את הסוכן של החברה מה נראה לך שאני נוסע במרצדס או b.m.w זה סה״כ יונדאי,התשובה זה המחיר.

בסופו של דבר בטחתי את הרכב ב 6000 שקל ,מכאן המסקנה שחברת הביטוח לא רצתה לבטח אותי מהסיבות שלהם ודרשו מחיר מופקע 

פורסם

השאלה איזה סיבה ואינטרס יש לחברת ביטוח לא לבטח במחיר נורמלי מישהו עם רישיון 10 שנים ו0 תביעות? :shock:

בטח אין ממש תשובה לשאלה הזאת, אבל אני עדיין שואל

פורסם
השאלה איזה סיבה ואינטרס יש לחברת ביטוח לא לבטח במחיר נורמלי מישהו עם רישיון 10 שנים ו0 תביעות? :shock:

בטח אין ממש תשובה לשאלה הזאת, אבל אני עדיין שואל

כנראה שרק אלוהים יודע,אולי חשבו שאני אחד מבני הדודים שלנו :-)

כבר הייתה כתבה בחדשות על הסינון של חברות הביטוח 8)

פורסם

אין לך הרבה ברירות - ערוך סקר שווקים אצל כמה סוכנים. להערכתי ההצעות שתקבל לא יהיו זולות בהרבה אבל אולי תוכל לחסוך כמה מאות ש"ח, יתכן במחיר תנאים קצת פחות טובים - כגון הגדלת השתתפות עצמית.

נהג עד גיל 24, ובפרט חדש, נחשב למסוכן מבחינה ביטוחית, ולכן הביטוח שלו יקר מאוד. בביטוח החובה מדובר על פי 3 בקירוב, במקיף לפחות פי 2 בהשוואה לנהג ותיק בגיל הזול ביותר (50-75, לא בטוח לגבי הגיל המכסימלי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...