Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה לשאול האם בדיקה לפני קנייה (נגיד בקופיוטסט) יכולה לספר פחות או יותר על היסטוריית הטיפולים ברכב.

אם הרכב לא טופל בכלל ולא הוחלפו דברים = בבדיקה ישר יגלו זאת ויראו שהוא מוזנח.

* בכוונה שאלתי לגבי קומפיוטסט כי יש להם בדיקות מפורטות מאוד מאוד (ממש חוברת מסודרת).

השאלה השניה.

כאשר רשום ברישיון "בעלים קודמים 03" זה כולל הנוכחי? או ש-3+בעל הרכב הנוכחי? (כלומר סה"כ 4)

תודה :-)

פורסם

אם רשום 3 בעלים קודמים,סימן שהבעלים הנוכחי הוא יד 4.

מכון לא יכול לספר לך על היסטורית טיפולים,אלא על המצב המכני של הרכב,ותאונות.

רכב מוזנח יתן הרבה תקלות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובה.

כשיוצא בבדיקה שהמנוע תקין, וגיר וכו' וכו'..ובדיקה בעצם מבוצעת ע"י מחשב (ולא משהו "אנושי") והכל יוצא תקין, גם צריך לחשוד?

הרי אם הרכב לא היה מטופל כראוי, ככל הנראה הכל היה יוצא שם איקס, ולא "תקין".

פורסם

אף בדיקה לא תיתן לך רכב נקי,תמיד יהיו בעיות וכסת"ח,שאלו סעיפים כדי לבטח את המכון,למשל רעש מערכת תיזמון אתה תתיקל בכול בדיקה.

לא כול הבדיקה היא מחשב,יש אדם שבוחן אותו גם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תודה על התגובה.

כשיוצא בבדיקה שהמנוע תקין, וגיר וכו' וכו'..ובדיקה בעצם מבוצעת ע"י מחשב (ולא משהו "אנושי") והכל יוצא תקין, גם צריך לחשוד?

הרי אם הרכב לא היה מטופל כראוי, ככל הנראה הכל היה יוצא שם איקס, ולא "תקין".

כשהרכב יוצא טוב מדי, לרוב מדובר בקומבינה כלשהי בין המכון לבין המוכר. גם רכב חדש מהניילונים ייצא לך עם ריג'קטים שהם כסת"ח של המכון.

מקום הבדיקה נבחר על ידך, או שהייתה זאת הצעתו של בעל הרכב?

פורסם

שלי.

והמכון דיי חדש, אז אני בספק אם הוא הכיר אותו לפני.

התוצאות שם גם ממוחשבות (ברמה של גרפים וכאלה) ולאחר מכן אתה מקבל חוברת על הרכב עם כל הנתונים של הבדיקה.

מנוע, גיר וכו'.

מה גם שהייתה "תקלה" בבדיקה הראשונה במנוע (כאשר ברכב יש כפתור לחסכון בדלק שמנע ממנו לעבור את ה 4000 סל"ד) וכן רשמו שזו בעיה ולא כיסתחו..

לאחר מכן כמובן בוצעה בדיקה נוספת למנוע ללא הכפתור והכל היה תקין.

פורסם

למה לקנות רכב יד 4 אלא אם כן הוא יחיד במינו?

מעבר לכך באיזה מכון אתה בודק? יש כאן לא מעט שרשורים על מכוני קומבינה בנתניה וצפונית לה

Confidence In Motion

פורסם

הוא לא יחיד במינו האמת. אבל אפשר להגיד שהייתה פאשלה בעניין של היד....:roll:

וזה גם קצת מרגיז אותי.

בקשר למכון - מדובר על מכון קומפיוטסט באזור הדרום. האמת שלפי התרשמו שלי, זה מכון מאוד אמין ומקצועי, שלא אומר לך "דברים באוויר" וממש מביא תוצאות מפורטות - גרפים וכדומה.

האתר שלהם: http://www.computest.co.il

פורסם

יונתן - אם כבר קנית את הרכב - אז מה הקטע? סדר את מה שצריך, תהנה וסע בזהירות.

אם עדיין לא - אתה יכול להעלות בפורום של רכישת רכב את המימצאים ולקבל חוות דעת.

אין טעם להתרגז - זה יעשה אותך שמח יותר? אז תשכח מהסיפור.

בעתיד - תציץ המדריכים שיש באתר, תעשה חיפוש על מכוני בדיקה - היית יכול לראות את ברזילי בבאר שבע שהוא הכי הכי, גם אם אין חוברת צבעונית ואפקטים - יש את הבדיקה הכי טובה והוגנת שאפשר לקבל.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...