Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני נתקל יותר ויותר במודעות שמספרות על מחיר כל כך זול שאסור לפרסם אותו. למה? תבוא משטרה על זה שאתה זול מדי?

סתם טריק שיווקי או הגבלה של ספקים?

פורסם

כדי שתתקשר לברר, ואז כבר לא ירפו ממך - יציעו / יפרטו / יתנו ללא התחייבות / יעניינו במשהו נוסף / שקר כלשהו.

תרגיל "דריסת הרגל" בשיווק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שזה רק כדי שתתעניין ותשאל ותתן להם הזדמנות לחרטט לך שטויות במח.

עריכה - הוקדמתי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זאת דרך מצוינת לסינון - אני קמצן מדי בשביל להתקשר,

ואי לכך רק חברות רציניות שמפרסמות מחירים זוכות אצלי לאיזה שהוא עניין.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עכשיו שהשאלה נענתה, מנצל"ש:

"למכירה מאזדה 3, 80K ק"מ, יד שניה... מחיר מחירון."

למה לעזאזל כל כך קשה לפרסם מחיר וצריך לשלוח אותי להתעניין אצל צד שלישי? מה הקטע?

עצלנות? חוסר ידע? הסבר אחר כשלהו?

פורסם

אולי כי המחירון משתנה ואין להם כוח לעדכן את המודעה כל פעם מחדש.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לפעמים הספק של המוצר קובע מחיר קבוע למוצר. לחנויות מותר למכור בפחות, אבל הוא אוסר עליהן לפרסם את המחיר הנמוך על מנת לא להסתבך עם שאר לקוחותיו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

פעם התקשרתי למוכר מיד 2 לגבי פונטו שרשם "מחיר מחירון", ואז לא היה לי כוח לבדוק מה המחיר מחירון שלה והתקשרתי אליו שאלתי אותו כמה אתה רוצה על הרכב? ואז הוא ענה:"מחיר מחירון אחי".

כמבון שניתקתי לו :evil:.

פורסם
לפעמים הספק של המוצר קובע מחיר קבוע למוצר. לחנויות מותר למכור בפחות, אבל הוא אוסר עליהן לפרסם את המחיר הנמוך על מנת לא להסתבך עם שאר לקוחותיו.

מציאות שאני חי יום יום, בהחלט יש ספקים אגרסיביים שבמידה ואני שובר מחירים, למחרת מגיע משאית, מעמיסה את הסחורה וסוכן שלהם לא ימכור לי יותר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תנוח דעתך, גם לאמאזון עושים את זה. יש מוצרים שהם לא מפרסמים את המחיר שלהם עד שאתה מכניס אותם לעגלת הקניות מהסיבה הזו בדיוק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כל מה שנאמר כאן נכון אלו טריקים שיווקיים זולים ומרגיזים.

עם זאת לאחרונה כשרכשתי שעון TISSOT וביצעתי סקר שוק התברר לי שהחברה האם אוסרת לפרסם מחירים באינטרנט או בעיתונות וכל מדיה אחרת מתוך מדיניות ורק חנויות שמוכרות מוצרים בייבוא עקיף מעזות לפרסם.

גם כשמתקשרים לחנויות המורשות נאמר רק מחיר המחירון היבש , לא נאמר המחיר בפועל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כל מה שנאמר כאן נכון אלו טריקים שיווקיים זולים ומרגיזים.

מסבירים לך שבחלק לא מבוטל מהמקרים זה נכפה מלמעלה, במיוחד בהתעסקות עם מותגים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למה לעזאזל כל כך קשה לפרסם מחיר וצריך לשלוח אותי להתעניין אצל צד שלישי? מה הקטע?

כי אם המחירון לדוגמא הוא 75,000 ואתה שואל את הבן אדם : כמה אתה רוצה?

והוא עונה לך : 80,000 , ככה אתה יודע שלא עובדים עלייך.

אז מי שמבקש מחירון יוצא מנקודת הנחה שזה שרוצה לקנות יודע כבר את המחירון מראש.

לדעתי אין שום בעיה עם התשובה: מחיר מחירון. הוגן וישיר.

וכן,

מי שרוצה לקנות חייב לדעת את המחירון.עד כמה אפשר להיות עצלן ולא לבדוק מה אתה עתיד לקנות?

פורסם

זה כי הוא בעצמו לא יודע את המחיר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...