Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה כי הוא בעצמו לא יודע את המחיר

זה לא נכון.

אני חושב שיותר פרקטי לומר "מחיר מחירון", כי זה פשוט מחדד הכל.

במקום לומר 70,000 (בזמן שזה המחירון) ואז ישאלו אותך "רגע זה יותר מהמחירון ?"

"מחיר מחירון" מכריח אותך להצמד למחיר מסוים. הכי הוגן, הכי פייר, אין ימינה ואין שמאלה.

פורסם

מה שאתם כותבים לגבי המחירון היה נכון אולי לפני עשור כשהיה רק מחירון אחד. כיום יש שניים וההבדלים ביניהם משמעותיים לפעמים.

איך אני אמור לדעת לאיזה מחירון מתכוון המשורר? איפה הוא בדק לפני שהחליט לבקש "מחירון"?

מבחינתי, אדם שלא מסוגל לדבר ישר ולעניין הוא לא רציני. לא יכול לומר כמה אתה מבקש? לך חפש ת'חברים שלך, שהם יקנו ממך.

כנ"ל לגבי אדם שלא מסוגל לתפעל מצלמה דיגיטלית ולצרף תמונה, אבל כותב שהאוטו במצב מצויין. באמת... מינימום השקעה.

פורסם
מה שאתם כותבים לגבי המחירון היה נכון אולי לפני עשור כשהיה רק מחירון אחד. כיום יש שניים וההבדלים ביניהם משמעותיים לפעמים.

איך אני אמור לדעת לאיזה מחירון מתכוון המשורר? איפה הוא בדק לפני שהחליט לבקש "מחירון"?

למיטב ידיעתי מחירון לוי יצחק עדיין שולט ביד רמה

מבחינתי, אדם שלא מסוגל לדבר ישר ולעניין הוא לא רציני. לא יכול לומר כמה אתה מבקש? לך חפש ת'חברים שלך, שהם יקנו ממך.

לדעתי זה ישר ולעניין באופן מובהק. אם אתה מתכוון להיות צד בעסקה גם לך יש אחריות!

תבוא לעסקה מוכן! ז"א בין היתר לברר את מחיר המחירון וכמובן מה צריך לבדוק ברכב: נקודות תרופה של דגם מסויים משנת ייצור מסויימת מע, חשמל צמיגים מנוע גיר פנים הרכב וכו

במידה והמוכר כתב שהוא דורש מחירון אז אתה יכול לשאול איזה מחירון (אם אתה לא בטוח או שהמוכר מתחכם) במקום להשמע כמו איזה אופרטוניסט שראה את המודעה באינטרנט ומנסה את מזלו בטלפון.

(יש שמגדילים לעשות ויתמקחו כבר בטלפון עוד בלי לראות את הרכב ולדעת מה מצבו :?)

כנ"ל לגבי אדם שלא מסוגל לתפעל מצלמה דיגיטלית ולצרף תמונה, אבל כותב שהאוטו במצב מצויין. באמת... מינימום השקעה.

אתה חי בעולם צעיר ודינמי, אבל תתפלא שבמקביל אליך עדיין ישנם רבים שלא יודעים איך להתעסק עם המחשב והאינטרנט...

תגובה בכחול

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

• תוכן חדש...