Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר בטיול באיטליה, עם רכב, למשך 9 ימים, עבור זוג בלבד.

אני מתלבט בין רכב מהקבוצה של הקטנים (פיאט פנדה, רנו טווינגו וכד') לבין רכב מהבינוניים (אלפא רומאו 147, פג'ו 308 וכד').

רכב מהקבוצה של הקטנים יוצא כ-100 ש"ח זול יותר, וגם אמור להיות יעיל יותר בצריכת דלק. אני גם מעריך שלא תהיה בעיה להכניס את המזוודות שלנו לאחד הקטנים.

מה לדעתכם/מנסיונכם עדיף?

תודה! :)

פורסם

לדעתי אם ההבדל במחיר לא משמעותי פנק את עצמך. זה לא שאתה מחזיק את הרכב שנים ומודאג מאמינות, חלפים, עלויות ביטוח וכו - לך על משהו שתהנה ממנו.

זו חופשה, בסופו של דבר. לא היית ממיר את המלון שלך בהוסטל פשפשים, נכון ? :roll:

the london underground is not a political movement

פורסם

איזה סוג רכב כדאי להשכיר לטיול עבור זוג?

כשהזוג יגיע, תשכיר לו מה שיש לך באותו רגע במלאי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תתפנק גיבור, קח לעצמך אלפא דנדשה או רכב גרמני מאותה הקטגוריה.

כמה פעמים ייצא לך בחיים לנהוג על אחת כזאת?

Golf 2008 MK5

פורסם

טיול באיטליה הייתי הולך על 159 ואם אתה מתעקש על קטנה אז על המיטו.

להשתלב במדינה8)

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם

כמה שאלות:

1. חשובלה לך הפוזה או תחושת הנהיגה ברכב שאינו שגרתי, לפחות בארץ?

2. זוג עם 2 מזוודות או יותר? האם רוב הזמן המזוודות יהיהו בלמון או שמדובר ב"מחנה נודד"?

3. כמה את המתכוון לנהוג (זמן ומרחק)?

4. כמה חשוב לך החסכון?

שים לב שבפורום אנשים מאוד נדיבים על חשבונך. אז יפה מאד לשכור 159, אבל לצרכים שלך לא צריך יותר מגולף וסביר שאפילו פולו יספק את הצרכים (או, כמובן, רכב מקביל, תלוי במלאי בתחנת ההכרה). לדעתי אם הנהיגה אינה מטרה מרכזית בטיול חסוך את ההפרש בעלות והשקע אותו במשהו אחר - כיסיות לאתרים, אתרים, אטרקציות, או אפילו שופינג.

הערה מתוך נסיון בשכירת רכב בוורונה לפני כמה שנים - ההשתתפות העצמית היתה גבוהה מאוד - כ-5,000 אירו לפיג'ו 307SW, וההוצאה הראשונה לאחר הנחיתה היתה 130 אירו להרחבת הביטוח לשבוע. דאג להזמין מראש את כל הרחבות הביטוח ואם צריך שלם גם את הבטחת ה-GPS.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ערב טוב

א.בשביל 100 שקל לא תתפנק?

ב.שים לב,יכולים לדבר על רכבים בקטגוריה-אין שום אפשרות להבטיח רכב ספציפי.

שיהיה בהנאה רבה.

סלע

פורסם

אני מציע ללכת על סופר מיני נוחה ומרווחת, דוגמת פונטו או קומפקטית כמו 308, גולף, בראבה.

יהיה נוח יותר בנסיעות, קל יותר בנהיגה, תחושה טובה יותר, אולי בטוח יותר, קל יותר עם המזוודות וכל השקיות שבאות בדרך והכי נוח לדחוס אותן למזוודה רק ביום האחרון.

הפער של 100 ש"ח לתקופה שלך יוצא כ-11 ש"ח ליום - וזה בהחלט לטובת הרכב המרווח יותר. התמורה שווה.

ההבדל בצריכת הדלק אינו משמעותי, יתכן שהרכב הגדול יותר יהיה חסכוני יותר, והיו פה לא מעט דיונים בנושא.

לדעתי הצעות שהיו לרכב "מיוחד" לא באו על חשבונך אלא לתת רעיון לנסות משהו שונה ומהנה, שלא תקנה בארץ, ולחוות אותו לתקופה קצרה. כמו שיש מסעדות בהן האוכל עולה יותר ממנה פיצה - בשתיהן תצא שבע- אבל ההנאה יכולה להיות גדולה וטעימה יותר, ככה עם השכרת הרכב.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

תגובה מנסיון-

בפעם האחרונה שהייתי באיטליה קיבלתי פיזו 308. יצאתי מאושר מחברת ההשכרה

ואז הבנתי שלושה דברים תוך כדי הטיול:

1. אני מוקף באלפות 159 מדהימות מכל הכיוונים שבעוד קצת מאמץ יכולתי לשכור אחת.

2. אני נוהג ברכב הכי לא מהנה לנהיגה בכבישים המדהימים של טוסקנה, שמסביבי כולם נוהגים באלפות..

3. שיצאתי טונה (או במקרה של איטליה פיצה עם טונה).

וסיפור מסגרת-

בשנת 2000 נסענו לטיול משפחתי לדרום צרפת. מחברת ההשכרה קיבלנו אלפא 156 JTD ידנית, שרק

אבי נהג עליה (עוד הייתי צעיר) ומשם אני זוכר שני דברים:

1. שבכל מקום שהגענו אליו פשוט לא הפסיקו לנעוץ בנו מבטים.

2. שאבא שלי לא הפסיק להתלהב מהאוטו ומהנהיגה עליו.

פורסם

לטוס לאיטליה ולהשכיר 308?!

מהר תערוך את ההודעה שלא יחסמו אותך!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ברשותכם, אתעלק על השירשור.

יש לי אפשרות להשכיר VOLVO C70 D 2.0 Momentum באותו מחיר של ALFA Mito 1.6 JTD (120) Distinctive

מה לדעתכם כדאי?

פורסם

כמו שמישהו כבר כתב לך, כולם נדיבים כשהכסף לא יוצא מהכיס שלהם, לכן חשוב שתציין באמת מה הדגשים שלך, עד כמה הפער במחיר יהיה מורגש עבורך וכמה חשוב לך לבנות גם מהנהיגה במהלך הטיול.

אני יכול לומר לך שלפני שנה כשהייתי באיטליה (לפני שהיה לי פה רכב) כן היתה חשובה לי ההנאה בנהיגה, בייחוד כי ידעתי שאנחנו נסע הרבה ולכן כן השקעתי יותר כסף ועליתי לקבוצה של גולף או אלפא 147, בסופו של דבר קיבלתי סיאט לאון TSI דנדשה ונהניתי מאוד.

שיקול שלך, קח בחשבון שיש המון כבישים מאוד מהנים בדרך, וגם להרביץ 160 בנינוחות על הכביש המהיר זה לא רע.

מה שכן, קח בחשבון שיש המון מצלמות מהירות בכבישים המהירים, לכן דאג לקחת מכשיר gps שמעודכנות בתוכו מצלמות המהירות, זה יספק לך התראה לפני המצלמה ויחסוך לך הרבה כסף בדוחות והרבה עצבים והתבאסויות לאחר הטיול כשהדוחות יתחילו לזרום...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...