Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על earthquake לצרכי SQ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לשאול בקשר לסאב earthquake DB-10

http://www.earthquakesound.com/IMAGEJP/CAR/pdf/db_manual-short.pdf

האם הסאב טוב לSQ או יותר לSPL ?

מדובר בזוג שעובדים ביחד.

ההגברה שלהם כנראה תיהיה rockford punch 450.4

בקשר לקופסה, זו קופסה שאני בונה, אז אני רוצה לדעת מה עדיף [במידה ואני נוטה לכיוון הSQ]:

אטומה\פורט ?

גדולה\קטנה ?

אלי

Only RWD

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוקר טוב אלי

אני לא יודע אם אני יכול לקטלג את הסאבים האלו בקטגוריה כזו או אחרת באופן כל כך נחרץ

מה שכן אני יכול להגיד לך שבחמש שנים האחרונות מכרתי יותר מ 1000 סאבים כאלו והרכבתי או כיוונתי כמה מאות

ובכל סוג של מוסיקה נהנתי מהתוצאה והסאונד תמיד הצליח להגיע לנקודה הנכונה

ז"א הסאבים מאוד גמישים וקל להגיע איתם למצב הרצוי

אני אישית מכיר מספר מכוניות לא קטן עם דאבל סאב כזה שאני עשיתי לו תיבה, וזו תיבה כפולה אטומה

אם תרצה אשמח לתת לך את המידות כפי שאני ייצרתי אותה

לטובת קצת יותר דחיפה של אויר הייתי שוקל תיבות פורטד (אם כי אני ממש לא אוהב פורטד בשום סאב ובשום מצב)

ולבסוף אם אתה מחפש SPL של 140 DB ומעלה אז בטח שסאבים כאלו לא יחליפו סאבים של "15 או "18 שיוצרו לטובת דחיפת אויר נטו

אבל אם אתה מחפש סאב טוב איכותי אמין ומדוייק שייתן מענה פאנצ"י לכל מוסיקה אז הזוג הזה מנצח

אשמח אם תתן את רישומיך לאחר ההתקנה

בהצלחה

דרור

פורסם

בוקר טוב MEGAN62 ותודה על התשובה מהירה

אני רוצה אותם בעיקר ל SQ לא חשוב לי הSPL כי אני לא אחד ששומע מחוץ לרכב או ששומע עוצמות מטורפות ולא מחפש לראות פלסטיקים עפים לי באוטו.

מתוכנן להפעיל אותם עם המגבר המדובר פונץ' 450.4 השאלה שלי אם הם היתנו לי תמורה טובה איתו למטרת SQ ובקופסה אטומה כפולה.

Only RWD

פורסם

הבנתי. תודה רבה דרור.

עוד שאלה קטנה.

איך אתה ממליץ לעשות את גודל הקופסה במידה והיא אטומה והדרישות הם לSQ ?

גדולה ככל האפשר או קטנה?

Only RWD

פורסם

Earthquake ו SQ קצת (המון) מנוגדים אחד משני. זוג יתנו מכות מהירות אך לא ירדו נמוך. rockford punch 450.4 לא יספיק. חפש מונו של 1000 רמס ב2 אום

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

עד היום אני מחפש מישהו שיסביר לי איך מודדים SQ

:-D

אם תשים את earthquake ליד פיוניר 306C זה בחלט SQ...

אם תשים את earthquake ליד סקאן ספיק - אתה תחשוב שקנית פיוניר 306C

איך אומרים? הכל יחסי...

לפותח השרשיר - SQ זו הגדרה מאוד אישית והיא תלויה ברף העליון שאתה מכיר באופן מעשי לתוצאה של מערכת - במילים אחרות עד שלא נסעת בלמבורגיני אתה תחשוב שיונדאי קופה זה רכב ספורט... אני מקווה שהסברתי את עצמי.

תגיע למפגש - תשמע מערכות ותראה מה היה נשמע לך טוב - לרמה של הציוד הזה אתה צריך לכוון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היי אלי

אילו המידות החיצוניות של התיבה הכפולה שאני עובד איתה (כעיקרון מדובר על 1.7-1.8 MDF )

אורך 70 ס"מ

גובה 34 ס"מ

אורך בסיס תחתון 34 ס"מ

אורך בסיס עליון 22 ס"מ

בדרך כלל אני פותח את החורים לסאב בחלק הישר של התיבה ולא באלכסון מאחור

אדי לאנוס אני מתפלא עליך ?? :-P

תשובתך האחרונה הדיפה ריח של דמגוגיה

דרור

פורסם

גם SW300 מול DB-10 ישמע כמו ביונייר 306C ... אדי, הכול יחסי :lol:.

על פי דעתי, סאב SQ זה סאב שלא גורם לך לרוץ לבגז' ולנתק אותו אחרי דקה...

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

היה לי נסיון עם הסאב הנ"ל אבל בדגם של ה12 אינץ לכמה חודשים, היה מוגבר על הסנדאון 1500D

סה"כ סאב נחמד שנותן את התמורה למחיר , אני לא יכול להגדיר אותו כ "SQ" אבל שוב בשביל המחיר שלו הוא בסדר גמור והוא עדיף על הפיוניר , קנווד , וחלק מהJBLים למיניהם.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

למי שדיבר על היחסים. אז כן אני דיברתי על יחסים כאלה. אני מתכוון ליחס של ביוניר פיליפס קיקר ואפילו סוני והיפוניקס.

שמעתי את הסאבים האלה טבכולם בגבוהה היה ״גרר גרר״ שהסיט את הבאס הצלול והעמוק.

למעט ההיפוניקס שטיפה הישתכנעתי.

האמת יש גם ״מיתוס״ שאני מפתח. כל הסאבים שנשמעו לי טוב הגומי שמסביב לממברנה שלהם היה עבה וגדול. וההפך בהתאם.

אני לא יודע אם זה נכון אבל זה תמיד היה ככה.

מה גם שאני יודע שהSQ זה 4 אוהום ומעלה. תקנו אותי אם אני טועה.

אותו דבר לסאבים 10״.

90% מהסאבים שמתאימים לSQ הם 10״ ומטה

ומישו כאן דיבר על החברה בכללי ועוד מישו כאן אמר על הD-12.

אני רוצה להדגיש לשניכם שמדובר בD-10. שלפי מה שרואים סאב אחר לגמרה.

Only RWD

פורסם

אלי

הסאבים DB של EARTHQUAKE נשמעים מדהים

אין להם תחרות ברמת המחיר שלהם

(מבקש לציין לטובת המנהלים שאין לי שום קשר איתך ואתה בטח ובטח לא לקוח שלי)

כל ההשוואות שניתנו לך הן לא רלוונטיות כי זה כמו להשוות תפוחים לאגסים, שנכון ששניהם פרי אבל עדיין הם לא ברי השוואה

השוואה רצינית תהיית רק עם התייחסות למחיר, למגבר המפעיל, לנתון שמדובר בתיבה כפולה, ולנתון שמדובר ב "10 (כמו שאתה ציינת)

ולכן תשובתי והמלצתי הסתמכה על ניסיון עם הסאבים האלו ביחס למחירם וללא שום קשר לשום סאב אחר

בקיצור ובשורה תחתונה

אני בכל אופ ממליץ, ממליץ, ממליץ,

בהצלחה

דרור

פורסם

לפותח שירשור: שאלתה לאיזה כיוון הסאבים שלך, SPL או SQ. קיבלתה תשובה.

לגבי מחיר זה כבר משהו אחר. זה כמו לשאול האם אלטו עדיפה עד תקציב 56K. או ספרק עד 68K . או פיקנטו עדיפה עד 75K.

במחירים אלו תיקבל אותו קופסה שימורים אם מילוי/מדבקה שונה :lol:.

רוצה סאב SQ? חפש XXLS,PG XENON,נרצים סדרות בינוניות ויש עוד. (אין לי כוח להיכנס לזה). אדי תמשיך את הרשימה כי אני צריך להמשיך לעשות רושם של עובד :wink:.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

• תוכן חדש...