Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדיין להתרחק מסיטרואן ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מתעניין בסיטרואן c4 החדשה אבל קצת מפחיד אותי מה שאנשים אומרים על ערך חיים של הסיטרואן והבעיות שהיא מתחילה לעשות כעבור שנתיים שלוש

יש עליה מבצע 116K מה אתם אומרים ?

פורסם

תמשיך להקשיב לשמועות ואמונות טפלות.

הרכבים בסדר גמור, הדבר היחיד שהיה רע זה גיר ה AL4 (לא יודע מה מותקן כיום)

ליאור (שקנה C1 קטנה וחביבה)

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

ליאור - C1 זה לא בדיוק סיטרואן :lol: :lol:

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
תמשיך להקשיב לשמועות ואמונות טפלות.

הרכבים בסדר גמור, הדבר היחיד שהיה רע זה גיר ה AL4 (לא יודע מה מותקן כיום)

ליאור (שקנה C1 קטנה וחביבה)

המון בעיות חשמל ברכב ודברים דומים ששמעתי עליהם ממקור ראשון..

אני הבנתי שהיא לא נותנת מנוחה וכל כמה זמן יש בעיה אחרת

פורסם

לקרוב משפחה יש C4 2008 מהדור הקודם, עד עכשיו לא היו שום תקלות או בעיות חוץ מטיפולים שותפים, ה"תקלה" היחידה שהוא דיווח היתה קילוף ציפוי ההגה. סביר להניח שרוב הביקורות שאתה שומע על רכבים צרפתיים מוזנות משמועות ולאו דווקא מנסיון מעשי עם הרכב.

אגב, אם כבר אתה מתכוון ללכת על C4 שווה לדעתי להשקיע עוד טיפה וללכת על הגרסה הבחירה (EXCLUSIVE), בתופסת תשלום לא גדולה אתה מקבל אבזור עשיר בהרבה + מנוע וגיר חדשים עדיפים משמעותית הם מבחינת כח והן חסכון בדלק.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני הולך לבדוק בשני גם את ההונדה סיוויק 5 דלתות וגם את הc4

מה אתם ממליצים ואם אפשר להסביר למה

תודה

פורסם

כיום יש ב-C4 גיא AL8 שהוא שיפור (גדול יחסית כך הבנתי) של ה-AL4. בכל אופן אני לא היתי מהסס ללכת על ה-C4 אם מצאה חן בעיינך. היא מציעה הרבה אבזור ונוחות (ומראה לדעתי) במחיר טוב בסה"כ. ירידת הערך תהיה גבוהה "כיאה" לרכב חדש.

אנחנו על הסקודה (ללא תאונות, ק"מ נמוך, מנוע 1.2TSI וכו') הפסדנו 20K מהמחירון לוי יצחק לוי. קנינו 120 מכרנו 101 (על השקל לפי המחירון). כל המכוניות החדשות יורדות המון, אולי מלבד טויוטה שיורדת פחות יחסית אבל אני לא היתי שוקל קורולה בכל מקרה, מה גם שבטח בקרוב יצאו קורולות מליסינג שהם לא רובוטיות כך שהשוק יוצף + יש לך את כל המכוניות החדשות הזולות (פאביה, קליאו וכו') שגם ככה טורפות משמעותית את הקלפים בשוק המשומשות בנות השנתיים - שלוש...

פורסם

לא נהגתי עליה ככה שאני לא יודע. אבל אני יודע שהיא אמורה להיות נוחה מאוד ומאוד מאובזרת. אם התחברת אליה בנהיגה, למנוע, לתיבה וכו' - לך על זה

פורסם

כן, תתרחק מסיטרואן, ותן לי לקנות אותה משומשת בת שנתיים בחצי מחיר.

לך על עונדה או יפנית אחרת, כל שאר המכוניות זה זבל.

:roll:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הסיטרואן טובה.

איכות טובה, הרכבה סבבה, תחושה יוקרתית בפנים..

הגיר הוא לא AL4 אלא אחד עם שם דומה שמבוסס על אותה פלטפורמה.. בקיצור - אותה בעיה.

אם זה לא מפריע, אז מדובר באחלה רכב..

אם כי - וזו דעתי בלבד - לא הייתי קונה אותה כחדשה, שכן ככל הנראה תהיה אטרקטיבית כמשומשת.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אני מצטער על התגובה החריפה משהו אבל ההיתי ממליץ לך להיתרחק בעיקר מהיועצים שלך בענייני רכב . סיטראון כבר שנים לא ממש סובלת מבעיות אמינות וגם אם כן הן נקודתיות ולרוב נפתרות בזמן קצר. משום מה לסיטראון זוכרים את הבי אקס שכשלה כאן בעיקר בגלל מכונאים שידעו לטפל רק בסובארו אבל לא זוכרים את הברלינגו שנחשב לסוס עבודה וותיק ואמין גם כשלא מטפלים בו בזמן או הזד איקס או הקסארה וכו וכו מכוניות שעד היום נוסעות ונוסעות בלי הרבה רעש או בעיות. ולעניינו היתה לי סי 4 שגמעה 150 k בשלוש שנות נסיעה אינטנסיביות בכל תנאי דרך ובכל אזורי הארץ היו ימים של 500 ק"מ נהיגה ביום הרבה מהם עם רגל לא קלה על הגז וחוץ מהחלפת שסתומים בגיר פעם אחת לא ההיתי מעולם במוסך חוץ מטיפולים פעם ב30k .

האמינות של סיטרואן לא נופלות היום מהמתחרות האירופאיות ואני גם לא ממש חושב שמהיפניות ,לעומת זאת האבזור והתחושה ברכב שונה מכל התוצרת המלוכסנת . תעשה מה שבא לך אנחנו לפני שבועים הזמנו את הסיטרואן הרביעית במשפחה - סי 4 1.6 thp

בהצלחה

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

אני מחזיק סיטרואן ZXוולקן ויכול להעיד על אמינות ועמידות יפה.

הC4 החדשה מאוד מעניינת עיצובית,רמת האיכות והאבזור הגבוהה.

שוחחתי עם עובד ממוסך מורשה של PSI אשר טוען כי ישנה בעייה נקודתית בדגמי סיטרואן(C3\4\5...),ריח עז של דלק בתוך תא הנוסעים עקב פלסטיק ש"נאכל" ומצריך החלפה בעלות יקרה,לא ירדתי לפרטים עימו,אך רציתי לדעת האם נתקלת או שמעת על התופעה ואתה יכול לאמת או להפריח תופעה שכזאת?

פורסם
הC4 החדשה מלאה בגאדג'אטים ואיבזורים יותר מידי מתוחכמים יחסית למחיר שלה,בקיצור יש שם המון דברים שיכולים להתקלקל.

תיסע בפיאט אונו, אין בה שום דבר שיכול להתקלקל יחסית למחיר שלה.

• תוכן חדש...