Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

JBL gto1004 vs 75.4

maorp3
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. הגיע אלי מגבר רוקבורד p4004 שהזמנתי.

לאחר שיטוט פה בפורום החלטתי שאני לא מעוניין במגבר ואני מחליף אותו בחנות (עדיין לא פתחתי את הקופסא אפילו..)

מה עדיף לי? ה75.4 או ה1004?

פחות מעניין אותי עצמה מטורפת אני רוצ. מגבר חזק אמין ואיכותי

תודה

פורסם
למה אתה לא מרוצה מהרקפורד? מהתקציב לשך למגבר ומה אתה הולך להגביר איתו?

לא מרוצה? כמו שכתבתי עדיין לא פתחתי את הקופסא אפילו.

מה שמלחיץ אותי זה הפוסט הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=81196

אני לא רוצה לעשות טעות...

תקציב עד 1500

Hu Kenwood KDCW241

פורסם

בוקר טוב

אין לי מושג ממה אתה נלחץ, זה כולה פוסט,

אני בטוח שתמצא מספיק אנשים שנוסעים עם מגברי רוקפורד והם מאושרים (למרות שאני לא בעד המגבר הזה)

לגבי מגבר ה JBL :

אישית מסכים עם שתי שליש מההגדרה שלך לגבי ה JBL

מה שזה אומר שאני מסכים עם זה שהוא מגבר חזק ואמין אבל אני בהחלט נגד מיצוב המגברים האלו כאיכותיים

ושלא תבין אותי לא נכון אני גם לא כל כך בעד הסדרות הנמוכות של רוקפורד

אני אומר זאת משום שלדבריך אתה מוכן להשקיע סכום של סביבות ה 1500 ש"ח ובסכום הזה אין לי ספק שתמצא מגברים איכותיים אמינם וחזקים וטובים ומדוייקים יותר מרשימת שני המגברים שהצגת

בכל אופן ובכל החלטה אני מאחל לך בהצלחה

דרור

פורסם

דן תקרא שוב את מה שאודיו קינג רשם.

אני ממליץ בחום על הסלסטרה FA475X לדעתי המגבר הכי משתלם למחיר בארץ.

שווה להוסיף קצת ולקבל מוצר שעדיף על המגברים שציינת.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אני לא יודע מה הכי משתלם בארץ או מה הכי לא משתלם בארץ

אין לי מושג מי עשה את הסקרים האילו ומי יודע איך כמה ולמה נמכר כל מגבר קיים בכל פינה בארץ כדי שיוכל להצהיר הצהרה כזו גורפת ומחייבת ללא שום מידת אחריות מאחורי המילים

עכשיו ללא שום קשר לפסקה העליונה אני ממליץ להמשיך לחפש

אני יודע בוודאות על מגברים במחירים של ה 1500 ש"ח שנותנים תמורה טובה יותר לכסף

לעזרה נוספת אשמח לעזור בפניה פרטית (אופציה שעומדת להיפתח כל רגע)

דרור

פורסם

דרור,

אני עומד מאחורי המילים שלי ובניגוד אליך אני אובייקטיבי , בחנתי מספיק מגברים אצלי ברכב , במפגשים ובמפגשונים כאלה ואחרים

בבחינה של המגבר הזה מול מגברים אחרים בקטגוריה שלו והוא באופן גורף תמיד נתן תוצאה מעולה.

אמרתי שלדעתי \ העדפתי האישית המגבר הנ"ל הוא המשתלם ביותר , מפה זה כבר פותח השרשור יחליט מה שמתאים לו זו סה"כ עוד חוות דעת בשבילו.

ועכשיו אתה בא ואומר שאתה יודע בוודאות שיש מגברים שנותנים תמורה יותר טובה לכסף.. אתה רושם בדיוק מה שאני רשמתי רק בדעה לא אובייקטיבית , אתה לא שם לב למילים שאתה כותב בכלל כי עינייך מסונוורת וממוקדות אך ורק במוצרים שאתה מייבא ורוצה למכור , וזה בסדר אתה הרי היבואן ואף אחד לא מצפה שתמליץ לו על מוצר אחר.

אז מר דרור היקר לפני שאתה יוצא בהצהרות קודם תבדוק את עצמך.

בידידות,

שגיא.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

שגיא ההבדל בנינו הוא שאני עומד מאחורי מה שכתבתי ואני חושב על כל מילה ואני לא מטעה ולא מדבר באופן גורף, פסקני, סופי, ומתנשא

להלן הציטוט מדבריי :

"אני יודע בוודאות על מגברים במחירים של ה 1500 ש"ח שנותנים תמורה טובה יותר לכסף"

שים לב שאין פה הצהרה על מגברים הטובים בארץ או הטובים בעולם או הכי טובים לכסף או כל דבר דומה

יש פה הצהרה על מגברים שאני יודע שנותנים תמורה טובה יותר לכסף. ואתה יודע מה ? אולי גם אתה או שלמה או אברהם או מוחמד מכירים מגברים שנותנים תמורה טובה יותר לכסף, כל אחד ודעתו ובעקבות הציטוט שלי הכל פתוח לדיון

להלן ציטוט מדבריך :

"אני ממליץ בחום על הסלסטרה FA475X לדעתי המגבר הכי משתלם למחיר בארץ."

שים לב על ההצהרה הפוסקנית והסופית שלא ניתנת לערעור

למה ?. כי מר שגיא אמר, זהו, לדרור או לשלמה או לאברהם או למוחמד אין מה להגיד ? וזה משום שמר שגיא היקר פסק סופית שאין בכווווווול ארץ ישראל רבתי שום אפשרות למגבר משתלם יותר

אתה שם לב להבדלים בינינו ? כי אם לא אני אמשיך לפרט ולהסביר לך

לי שאני מסתובב כמעט בכל חנות בארץ לפחות פעם בשבועיים במשך יותר מ 15 שנים אין את האומץ לומר דבר כזה פוסקני וסופי

אז אתה משווה בין נוסח הדברים בינינו ?

שגיא היקר אין לי כלום נגדך ושום דבר בעדך אבל שמור על שפה נקיה ותפסיק להשמיץ כי אני לא פתוח להודעות פרטיות ולא נקבתי בשום שם של שום מותג

וגם אם אני יחליט לעשות זאת אז בטח שאני לא אבקש רשות ממך

אז באמת שאני לא רוצה ולא מעוניין לפתוח חזית אלא להיפך אבל עדיין אתה צריך לשמור על כבוד ראוי ולשקול את מילותיך

(אז ברשותך אסיים באותה צביעות שאתה סיימת)

בידידות

דרור

פורסם
צודק שגיא,אבל זה גם לא עוד קצת:? זה עוד +- 600-700 ש"ח

יתכן כי אתה צודק ,ישראל מעולם לא פרסם מחירים של המוצרים שהוא מייבא.

בעניין המחיר הסתמכתי על המחירים של היבואן הקודם דני G שמכר את המגבר הנ"ל ב-1800 שח.

נ-ב : דרור אין לי בעיה איתך אתה יודע את זה ,אבל כבר אמרתי לך

אני לא אוהב שבא מישהו ואומר "אני יותר חכם ממכם אבל אני לא אגלה לכם את התשובה"

ומצד שני אתה לא מורשה להמליץ על שום מוצר מעצם היותך בעל אינטרס זה סוג של פרדוקס

שעדיף שתפתור אותו בהודעות פרטיות אל מול פותח השרשור ולא בשרשור גלוי בפורום הדבר סתם מעורר

תהיות וויכוחים מיותרים וללא תכלית.

פורסם

AUDIO KING אין לי שום בעיה עם ההמלצות שלך ושל כל אחד אחר

זה יכול להיות סלסטרה או כל מוצר אחר

לי יש בעיה עם הצהרות גורפות ופסקניות ללא שום מידת אחריות מאחוריהם

עכשיו לגבי הודעות פרטיות אז בשלב זה אני לא זמין לפיצ"ר הזה

ללא שום קשר אני לא חושב שאני צריך איזה שהוא אישור מיוחד לכתוב את דעתי

שים לב AUDIO KING שאתה מכניס מילים לפי וזה לא מקובל ולא חברתי ולא הוגן

מעולם לא אמרתי שאני יותר חכם לא פה בפורום הזה ולא בשום פורום אחר (פרטי ואו ציבורי) אבל ישנם דפוסים של רכיבים שחוזרים הלוך ושוב בפורום ובפסקנות מטורפת וחסרת מידת אחריות מינימלית שעליהם אני מתנגד

ואני בשלב הזה לא נותן שום אופציה של מוצר תחת שמו אבל אני בהחלט חושב שבכל ההיצע שיש על המדפים בארץ זה חבל שבפורום כל כך מקצועי וכל כך רציני האופציות ננעלות במספר מוצרים קבועים

דרור

פורסם

דרור,

האמירה שלי לא ניתנת לערעור? עכשיו ערערת על מה שרשמתי, הפורום הזה הוא לא בג"ץ ומי שחושב שמה שאמרתי לא נכון יכול להביע דעתו ואני אקבל אותה בשימחה.

לא פתוח להודעות פרטיות? מעניין למה.. ורק הרגע רשמת שהאופציה הזאת תיפתח כל רגע ותוכל "לעזור" יותר.

אתה קורא לי צבוע? אולי באמת כדי שלא נפתח את החזית הזאת.

בקיצור דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.

שגיא.

פורסם

שים לב שגיא

כל מה שאני רושם אני עומד מאחוריו

אכן הפונקציה תיפתח למעשה היא הייתה צריכה להיפתח כבר שבוע שעבר

זה מתעכב בהחלט מסיבות אובייקטיביות שלא תלויות בי, וההתנצלות בגין זה כבר נתקבלה על ידי

אני בהחלט קורא לפוסט שהעלית וסיימת אותו במילה "בידידות" צביעות מובהקת אחרת מה הקטע של ההשמצה שלך וירידה לפסים אישיים מיותרים וסיומה במילה "בידידות"

בוא באמת נעצור פה (ז"א אתה יכול להמשיך אני פשוט עוצר) ונחזור לנושא המדובר

לפותח השרשור אני שוב אומר ישנם עוד אופציות מעבר לאופציות שהועלו ואני ממליץ להמשיך לבדוק כי הוצאה של 1500 ש"ח צריכה להישקל בכובד ראש לפני החלטה סופית

לפי מה שאני רואה עדיין אתה רחוק מלדעת על האופציות הקיימות וחבל שלא תבדוק אותם לפני

בכל אופן מה שתחליט שיהיה בהצלחה ומקווה שתהנה מהתוצאה

דרור

• תוכן חדש...