Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 608
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כמה משתתפים זוכים לטוס לשלב השני?

הנבחרת עצמה תורכב מ-30 מתמודדים או יותר, תלוי כמות המשתתפים בימי המיונים, בנוסף יהיו עוד שני מקצים (בערך 20 איש)

של אושיות שונות מישראל.

פורסם

אתה יכול לשתף כמה בערך נרשמו עד עכשיו ? לא נראה לי שזה אמור להיות סודי..

כמו כן - כמה אנשים משובצים לכל 3 שעות של מיונים ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

היי!

אני בת 18 ומעונינת להירשם, אבל אין לי או להורים שלי כרטיס אשראי, וממה שהבנתי - עד שאני אפתח חשבון בנק ואנפיק כרטיס אשראי, תאריך ההרשמה יעבור.

יש אפשרות לשלם במזומן/צ'ק/העברה בנקאית? בבקשה? :cry:

פורסם
היי!

אני בת 18 ומעונינת להירשם, אבל אין לי או להורים שלי כרטיס אשראי, וממה שהבנתי - עד שאני אפתח חשבון בנק ואנפיק כרטיס אשראי, תאריך ההרשמה יעבור.

הי מורן

אופציה אחרת לתשלום במזומן.

יש לגשת אל סניף הדואר הקרוב לביתך ולקנות כרטיס נטען של פייפאל במזומן ובעלות של 333 ש"ח.

לכל כרטיס יש מס קוד אישי - את הקוד הנ"ל מקלידים במערכת הרישום של PAYPAL אליה תופנה דרך אתר פורמולה הרישמי או בפייסבוק וזהו אתה רשום.

פורסם

שלום,

באישור ההרשמה כתוב שיש להביא תעודת זהות ורישיון נהיגה. רק רציתי לוודא גם כאן שאפשרי לבוא עם תעודה מזהה שאינה תעודת זהות (כגון תעודת חוגר) בתור תעודה מזהה. כך נאמר לי במענה הטלפוני, אני מפרסם על מנת לחסוך לשאר באי הפורום את כאב הראש.

פורסם
אתה יכול לשתף כמה בערך נרשמו עד עכשיו ? לא נראה לי שזה אמור להיות סודי..

כמו כן - כמה אנשים משובצים לכל 3 שעות של מיונים ?

הנתון הזה הוא לא נתון שניתן לחלוק (החלטת המערכת) אבל מדובר באלפים.

לא יודע מספר מדויק אבל מבטיח שהולך להיות מאוד מסודר, בכוונה תחילה לא העמסנו וקבענו מספר ימים ושעות בכדי שיהיה נוח ופרקטי, גם הקבוצה הגדולה שתגיע ל3 השעות תתחלק לקבוצות קטנות יותר עם מדריך בכדי לשמור על סדר ומשמעת.

פורסם
היי!

מורן נסי לבדוק עם משפחה מורחבת יותר או אפילו חברים, כי נכון לכרגע אין אופציה לתשלום במזומן.

נסי גם לפנות למוקד ב-3837*.

אם את רואה שלא הסתדרת צרי איתי קשר בשנית.

פורסם
הי מורן

אופציה אחרת לתשלום במזומן.

יש לגשת אל סניף הדואר הקרוב לביתך ולקנות כרטיס נטען של פייפאל במזומן ובעלות של 333 ש"ח.

לכל כרטיס יש מס קוד אישי - את הקוד הנ"ל מקלידים במערכת הרישום של PAYPAL אליה תופנה דרך אתר פורמולה הרישמי או בפייסבוק וזהו אתה רשום.

אופצית הPAY PAL כבר לא עובדת יצרה לנו קצת בעיות ברישום.

פורסם
שלום,

באישור ההרשמה כתוב שיש להביא תעודת זהות ורישיון נהיגה. רק רציתי לוודא גם כאן שאפשרי לבוא עם תעודה מזהה שאינה תעודת זהות (כגון תעודת חוגר) בתור תעודה מזהה. כך נאמר לי במענה הטלפוני, אני מפרסם על מנת לחסוך לשאר באי הפורום את כאב הראש.

תודה.

פורסם
היי!

לדעתי אפשר עם ויזה נטענת, שנחשבת לכרטיס אשראי לכל דבר (ללא קשר לפייפל)

את הויזה ניתן להשיג בכל סניף דואר , נראה לי שזה 20 שח לטעינה של מינימום 250 שח

מקווה שעזרתי

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

שלום, אני מעוניין להגיע ליום המיונים, ויש חבר שרוצה לבוא איתי אבל לא מעוניין להשתתף, יש אופציה כזאת? (כלומר שלא ישלם את 333 השקלים, רק יבוא לצפות)

פורסם
לדעתי אפשר עם ויזה נטענת, שנחשבת לכרטיס אשראי לכל דבר (ללא קשר לפייפל)

את הויזה ניתן להשיג בכל סניף דואר , נראה לי שזה 20 שח לטעינה של מינימום 250 שח

מקווה שעזרתי

אם יש דבר כזה, זה מצוין אנסה לבדוק בעצמי אם אכן יש כזה דבר.

פורסם

האם יש מקום בוינגייט עם מדשאות או מוצל בשביל משפחות לחכות שם? (בלי להכנס למתחם המיונים עצמו אבל כן בתוך מתחם וינגייט)

והאם יתנו להם להכנס בשער בשביל לחכות ?

אני שואל כי כנראה שבלת בררה יצטרכו להצטרף אליי בן משפחה או שניים

אודה על תשובה זריזה.

• תוכן חדש...