Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

דבר ראשון שחשוב להגיד זה שעדיין לא הבנתי לגמרי לעומק מה נותנת האופציה הזאת, מקריאה במדריך הבנתי שזה מעבד טוב יותר קבצי mp3 שזה דיי חשוב לי כי אני משתמש באייפון כמקור למערכת ועוד כמה דברים שונים שלא הבנתי יותר מידי.

המערכת שלי היא הida-x305 בשילוב עם האימפרינט pxa-h100 אם אני לא טועה, סתם רציתי לשמוע חוות דעת נוספות ממה ששמעתי במפגשים, האם אתם משתמשים/לא ובאיזה רמה? (אצלי קיימות 3 רמות לאופציה הזאת).

תודה מראש למגיבים.

פורסם

אל תטרח להשתמש ב MX.

זה הדבר הכי גרוע ששמעתי שיצא מאלפיין :)

הדבר הראשון שעושים זה לכבות את זה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני בעבר כן הייתי משתמש עם זה, זה יכול לסננן לך חלק מהצלילים לטובה, וזה יכול להרוס לפעמיים.

הכל תלוי איך אתה מכוון עם ה-MX הזה, בעיקרון מה שזה עושה פשוט מדגיש לך יותר טוב את הצלילים ברקע, פשוט זה סוג של Loudness.

אני כן הייתי משתמש עם ה-MX ואני חושב שכבר שמעת אצלי מספיק פעמיים עם האלפין שהיה לי ושמעו מצויין +.

מור על תתדאג לדברים האלה תסיים קודם את המערכת בשלמותה ואז ונתחיל לעבוד עליה, ואחרי זה תשאל שאלות.:-P

פורסם

שמע אחי ... יש לי 117ri של אלפיין , הוצאתי עליה הרבה כסף כנ"ל לגבי רמקולים וסאב ושאר.

שבועיים שהייתי מבואס מהמערכת לא כל כך הכרתי אותה וכל מה ששמעתי היה צורם לי באוזן , ד"א קומפוננט

של AUDIO SYSTEM RADION 165 , חשבתי שזה רמקולים גרועים ופה ושם , באתי יום אחד אחרי

שבחרתי פדר כמו שצריך , עוצמה בגיינים וכו' ... ועדיין מבואס , באתי ל-MX המזויין הזה ! כל מה שעשיתי

זה לבטל אותו ! ופתאום פלאים נשמעו מהרמקולים ! לדעתי האופציה הזאת זוועתית.

כבה כבה כבה.

פורסם

בכיוונים הנוכחיים אם אני מוריד את זה אני בקושי שומע את הצלילים הנמוכים, הבאס מהמידבאסים ואפילו מהסאב לא מורגשים (יוני אתה הפעלת את האופציה אצלי בזמנו, המפגש הראשון שבאתי אליו) כנראה צריך להעלות את הגיינים במגבר.

פשוט במניואל שלהם הם ממש הרחיבו על האופציה ומקריאה זו נראית אופציה ממש טובה.

פורסם

שלום

לי יש 9833 וגם אני התעסקתי שעות בשאלה הזו (ואני מתעסק רק עם דיסקים מקוריים).

ניסיתי מספר ימים ללא האופציה תוך הדגשה של הבאסים קצת יותר דרך האקולייזר ויודע מה - עדיין משהו היה חסר בעומק הצליל.הרמקולים הקדמיים לא 'בעטו' ונשמעו אנמיים למדי. זה פשוט הרג אותי..... (ויש לי רמקולים טובים למדי Polk SR5250)

כאשר הפעלתי את ה-MX אבל על רמה 1 (הכי נמוך) והורדתי את הבאס קצת דרך האקולייזר הצליל נשמע הרבה יותר 'מלא' ועדין.

אפשר להתווכח אבל כנראה שזה קשור לטעם האישי. נסה, כוון (אינספור פעמים...) עד שתגיע למסקנה שמתאימה לך. הרי אתה זה ששומע ברכב ויודע מה טוב לך. מה זה משנה איך אחרים שומעים..... זאת לפחות המסקנה שאני הגעתי אליה.

רונן

פורסם

rlevari אתה צודק בהחלט שיחקתי בין האופציות אתמול ב-9887 וגם אצלי שומעים יותר טוב כשה-MX על רמה 1.

HU: Pioneer 880PRS Amp: Digital Designes C2b

Comp: Rainbow Vanadium Phase Plug Cross @ Focal Utopia Crossover

Mono: Zapco REF500.1 Sub: Digital Designes 510b

• תוכן חדש...