Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב מפרטי/ליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

אני מחפשת כעת את הרכב הראשון שלי, ואחרי קריאת/שמיעת ביקורות רבות החלטתי לחפש מזדה 2 או סוויפט, שנת 2008.

אני רואה מודעות מפרטי אך יש גם מפרטי-ליסינג, כלומר פרטי שהרכב שלו מליסינג תפעולי/ממוני. אשמח להסבר לגבי סוג הליסינג הזה וגם חוות דעת לגבי כדאיות של רכישה כזאת לעומת רכישה מפרטי-פרטי לחלוטין. ההבדל הכספי לא משמעותי אבל קיים.

כמו כן, ובנושא אחר - אשמח לדעת אם החלפת כנף או דלת זה משהו שאמור להפריע לי ברכישת רכב, במידה ובדיקה מעלה שלא הייתה פגיעה בשלדה.

תודה רבה מראש על כל עזרה

מ.ש

פורסם

ליסינג תפעולי זה הליסינג ה"רגיל" שמוכר לרוב אלו שקיבלו רכב מהעבודה. בליסינג תפעולי חברה מסוימת שוכרת את הרכב לתקופה ארוכה (לרוב שלוש שנים), כאשר חברת הליסינג אחראית בתקופה הזאת על כל האחזקה של הרכב - ביטוח, טסט, טיפולים וכו'.

ליסינג מימוני זה למעשה תוכנית מימון חוץ בנקאית לרכב פרטי. לכל שאר הדברים דואג הלקוח הפרטי.

שימי לב שיש הרבה מאוד סוחרים בשוק שמתחזים למוכרים פרטיים ומנסים למכור רכבי ליסינג לשעבר במסווה של רכבים פרטיים. תבדקי טוב שהרכב שאת עומדת לקנות באמת פרטי או באמת סיים מסלול של ליסינג מימוני. הרבה סוחרים מנסים להסתיר את העבר של הרכב בליסינג בשיטה הזאת.

חוץ מזה, במקרה של מאזדה 2 או סוזוקי סוויפט כדאי לגשת לאחד מסוכנויות הליסינג ולקנות רכב מבית טוב, לקבל השבחה של הרכב במקרה שיתגלו תקלות ובחלק מהמקרים אפילו לקבל אחריות ארוכה!

פורסם

בכל מקרה עדיף לחפש רכב מבעלות פרטית, ולוודא שטופל לפי הספר. בעיקר כשההפרש במחיר כעת אמור להיות לא גדול כ"כ, אך כשתרצי למכור את הרכבים הלאה יהיה לזה יותר משקל מההיבט הסחירותי של הרכב.

רוב הסוויפט נמכרו לפרטיים, כך שלא תתקשי למצוא אחת כזו. מאזדה 2 היו יותר בליסינג- שימי לב איזה

דגם בוחרת כיוון שהיו 2 רמות גימור- אקטיב (הבסיסי יותר) ודינמיק.

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...