Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , שמי עמית וזוהי ההודעה הראשונה שלי בפורום, מקווה למצוא את שחפצתי.

בקצרה - לפני כחודש התחלתי להרגיש רעידות מאוד חזקות ברכבי שלי, דייהו רייסר של 96

אוטומטית שכמעט ולא עושה בעיות (פשוט לא סוחבת בעליות). הרעידות גוברות שמגיעים לרמזור,

עד שלפני חודש האוטו נכבה לחלוטין וסירב להידלק גם לאחר ניסיונות רבים. בעזרת גרר הגעתי

למוסך הקבוע שלי, מוסך מקצועי ואמין, בו איבחנו שיש להחליף את המפלג (או מכסה מפלג, מעין קופסה עגולה

שיוצאים ממנה כבלים למנוע). החליפו אותו בחדש, החליפו את הכבלים ונסעתי בשלום. אתמול התופעה

חזרה - שוב רעידות חזקות במנוע שקרו פעמיים בנסיעה אחת. נסעתי הביתה ותכננתי ליסוע היום למוסך.

הספקתי עוד לסוע היום מראשון לציון למודיעין וחזרה, נסיעה של כחצי שעה כל כיוון והאוטו לא עשה שום סימן לבעיה.

הגעתי למוסך, ולאחר שהרמתי מכסה מנוע טען המכונאי כי הוא לא רואה שום בעיה, האוטו מניע, אין רעידות,

ואין שום דבר שהוא יוכל לבדוק . הוא הציע שאולי הבעיה מסתימה שהייתה במשאבת דלק, הסתימה נפתחה ולכן עשתה רעידות

רגעיות, וטען כי אין לו איך לבדוק כל עוד הרכב מניע תקין וגם כנשאר מונע כשתי דקות לא הראה בעיות.

האמת ? אני לא רגוע, ודי מודאג, אין לי חשק או זמן להיתקע עם האוטו באיילון ולתקוע איתי את שאר המדינה.

מה הבעיה לדעתכם ? נשמע למישהו מוכר ? כדי ללכת לחוות דעת נוספת ? בסה"כ יש לו אינטרס לעשות רווח

ולמרות זאת הוא אמר לי שהוא לא רואה תקלה. אשמח לקבל את תגובתכם, סה"כ בעיון שעשיתי ראיתי חוות דעת די מלומדות.

פורסם

האופציות הן הזרקת דלק או הצתה.

העניין הוא שבשיטת הניסוי והתעיה אתה תחליף חצי אוטו עד שתמצא מה לא היה בסדר.

נסה להיות יותר ספציפי ולשם כך בצע כמה בדיקות:

1. כשהרכב מתחיל לרעוד תוציא לניוטרל ותראה אם זה מפסיק.

2. מתי זה קורה? כשהרכב חם או קר או שניהם?

3. נסה להרים חצי סיבוב-סיבוב בבורג המצערת. זה יגביר את הטורים וישגע קצת את חיישן מצב המצערת. לפיכך זה לא פתרון לבעיה אבל אם זה עוזר זה מכוון אותנו לניקוי מצערת ומנוע צעדים תקול.

אם זה הצתה, אחרי הטיפול במפלג עצמו והחלפת הכבלים, נשאר רק מודול הצתה. זה רכיב לא זול וכדאי לחכות ולראות שהוא אכן תקול.

יש פה בפורום הרבה שמכירים את הרייסר היטב גם מלמטה, תראה רק כמה "נושאים דומים" יש בתחתית הפוסט שפתחת.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

הגעתי למוסך, ולאחר שהרמתי מכסה מנוע טען המכונאי כי הוא לא רואה שום בעיה, האוטו מניע, אין רעידות,

ואין שום דבר שהוא יוכל לבדוק .

להחליף מוסך.

פורסם

ברכב כזה מ96 יש עוד בית מפלג?

תראה בצדק, זה דייהו, הוא לא רוצה לפתוח, כי אם הוא יפתח יתחילו הבעיות ואתה תתחיל לקלל את הרגע שבאת אליו.

לדעתי הוא צודק בגישה שלו, גם לי יש רכב ישן, קוואליר 95', שבמקרה שלנו הרבה יותר אמינה מדייהו (וגם חזקה פי 10 ממנה), וגם אצלי היו מקרים מועטים במהלך היישור קו, שהמוסך אמר שכל עוד נוסע, לא כדאי לפתוח ולשחק, למה בסוף זה יחמיר את המצב.

נוסע תיסע, עוצר לך למוסך.

מזה "להתקע באיילון, ולתקוע את כל המדינה אחריך"?

יש לך טרנטה, ששווה 5K, זה לגיטימי אם תיתקע.

גם לי לפעמים הגיר בפיג'ו נתקע בהילוך 3, ומה לעשות לוקח זמן להאיץ בהילוך הזה (אם אין זמן להניע מחדש), אז אני שם אורות חירום ומחייך, שאנשים יקבלו את זה, לא לכולם יש רכב חברה.

(שיורידו את המיסים ואז אולי אני ואתה נשדרג למשהו חדש).

פורסם

שמע אחי אני בערך מבין למה אתה מתכוון, לפני כ4 חודש רכשתי לעצמי גם רייסר חמודה 94 ידנית, ולאחר כמה זמן והיו מקרים שנתקעתי וכן הייתי צריך להחליף חלקיםפה ושם... עם הזמן הגיע גם תורה של המשאבת דלק, קצת לפני החלפתה הייתי מרגיש גם רעידות ברכב, והיו בכלל מקרים שהוא לא היה מניע לי, ואני בכלל הייתי בטוח שזהו המצבר, לבסוף שיצא לי להתקע ממש באמצע נסיעה כשהילוך ראשון כבר לא נוסע, הגעתי לבעיה שזוהי המשאבה וצריך להחליף אותה, אחרי זה עוד כיוון קטן של הטורים והרכב תקין.. שווה לבדוק

• תוכן חדש...