Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

wrc rally

ALI-G.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים האם יש סיכוי ל סובארו השנה?

כי לפי מה שאני רואה ביצרנים הסובארו מתחילה לפגר לצערינו פה נראה לי זה כבר עבוד.

תגידו מצטער על הבורות מה זה דירוגי יצרנים?

פורסם

ישנו דירוג מצטבר של נקודות לנהגים,וישנם 2 נהגים בכל קבוצת ראלי עולמית. [הלינק הראשון שנתתי בהודעה הקודמת שלי].

ויש דירוג מצטבר ליצרני המכוניות [סובארו,פיג'ו,סיטרואן...] שבו מקבלים ניקוד לפי הישגי 2 נהגי הקבוצה. [הלינק השני שנתתי].

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
מה אתם אומרים האם יש סיכוי ל סובארו השנה?

כי לפי מה שאני רואה ביצרנים הסובארו מתחילה לפגר לצערינו פה נראה לי זה כבר עבוד.

זה תלוי במיקה הרווינן.... מה שדיי ברור שפטר סולבורג הוא הנהג הכי טוב כרגע והוא מנתצ בהפרש גדול ברוב המירוצים כל עוד אין תקלה באוטו כי האימפרזה עושה הרבה בעיות.

פורסם

כן הסובארו לא מראה סימני אמינות גדולים בראלי השנה.

לא מזמן היה לי ויכוח עם חבר, מה משפיע על הנצחון הנהג או הרכב.

נראה לי הרכב.

פורסם
כן הסובארו לא מראה סימני אמינות גדולים בראלי השנה.

לא מזמן היה לי ויכוח עם חבר, מה משפיע על הנצחון הנהג או הרכב.

נראה לי הרכב.

לדעתי,מה שמשפיע על הנצחון,זה היכולת של הנהג לעשות כמה שפחות טעויות במירוץ.

ברור שגם למכונית יש מרכיב ברור,כי אם לא יהיה סט אפ נכון לקראת הסטייג',אז גם הנהג הכי מוכשר שיש לא יוכל לעזור [מיצובושי],אני חושב שהנהגים המובילים כיום [ומי שיהיה אלוף בסוף השנה] הם :סולברג,מרטין ולואב. גרונהולם לא מספיק יציב [גם בגלל המכונית חדשה] סיינז כבר בסוף הקריירה,רובנפרה [ראה גרונהולם].כל שאר הנהגים לא מספיק מנוסים. דובאל מתחיל להראות יציבות מסוימת,שנה הבאה נראה לי שנראה ממנו יותר.

אני דווקא חושב שהסובארו מראה סימני אמינות,פשוט לסולברג היה חוסר מזל בחלק מהמירוצים,חלק מסימני האמינות שאתם מדברים עליהם נבעו מטעויות במירוץ.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

לדעתי הפיג'ו תפסיד השנה, ובגדול...

חבל, הם לא היו צריכים להחליף את 206 שזכתה 3 פעמים ברציפות ובשנה שעברה כמעט נצחון, מקום שני...

הם היו צריכים לחדש אותה וזהו, עוד שנה-שנתיים היא יכלה להחזיק יפה.

ועם העגלה הזאת, 307CC הם לא יגיעו רחוק :roll: מקסימום מקום שלישי :cry:

פורסם

מישהו מפה רואה תמירוצים בערוץ AXN ?

יום שישי 18:45

תוכנית מאוד מקיפה אבל הם לא ממש נותנים תשומת לב לסיטרואן שהם כרגע מובילים ושני הנהגים שלהם נורא טובים (לואב וסיינז) רוב התשומת לב הולכת לפיז'ו וסובארו.

• תוכן חדש...