Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה.

עשיתי חיפוש לא כל כך עזר לי....

מבקש המלצה למעבדה באזור המרכז לתקן את המגבר שלי, מדובר בשטויות כניראה כי הכל עובד רק יש קצר בזמן שאני מכבה את המערכבת עצמה.

תודה מראש מקס.

פורסם

יש כמה מעבדות.

על איזה מגבר מדובר?

יש כאלו שיותר מנוסות עם ציוד מסוים ויש כאלו שפחות.

אם תוכל להסביר יותר מה הבעיה כי לא הכי הבנתי. יכול להיות שבכלל לא שווה לתקן.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מדובר על המדבר ה4 ערוצים המפורסם של סאן דאון. (שכחתי את הדגם)

הבעיה היא כזאת יציאה אחת מתוך ה4 מקצרת, סתומרת אם אני מחבר אותה הכל עובד רגיל הכל טוב ויפה שום בעיה בזמן שהמוזיקה מתנגנת.

ברגע שאני סוגר את המערכת יש לי רעשים של קצר( קצת קשה לתאר איזה רעש יש לי במילים) וזה קורה רק כאשר אני מכבה את המערכת.

התחלתי לחפש את הקצר, מצאתי שערה של חוט בתוך הקרוס, כניראה מפה התחיל כל הבעיה, כאשר אני מנתק את היציאה הבעייתית הכל מסתדר הכל עובד כשאני מכבה אין שום בעיה, המערכת הייתה עובדת עם קדמיים פוקאל ואחוריים טמפו היה יוצא מצב שהייתי פשוט שומע עם רמקול אחד אחורי והקדמיים.

אני מוכר את האוטו פירקתי את המערכת ואני רוצה לסדר את המגבר שיהיה תקין ברכב בחדש...

תודה מראש מקס.

פורסם

מדובר כנראה ב- 100.4D.

אני ידוע שגם סיימון אלקטרוניקה וגם ג.ו מנוסות עם הדגם הזה, ואין בעיה לשים אצל אחת משתיהן.

אני אישית ממליץ יותר על סיימון, שתיהן "מתקתקות" עבודה ולא ישקיעו 5 שעות בתיקון של 200-300 שקל, אבל מניסיון שלי, אני מעדיף את סיימון.

ג.ו- 035490667

סיימון- 03-9517592

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה...

סיימיון לא עובדים עם לקוחות פרטיים רק דרך חנויות.

וג.ו נמצאים ברמת השרון ועלות הבדיקה עולה בין 60 ל120 שקל אם אני יפנה עליהם אני יעדכן.

מקס.

פורסם

מקס.

במקום לשבור את הראש יותר מידי.

פשוט תפנה ליבואן של סאן-דאון, זה יוסי alpine.

אולי הוא יוכל לעזור לך, סביר להניח שהוא עובד עם מעבדה, ואם צריך חלקים אז הוא יהיה המקור הכי טוב.

under construction..

פורסם

לי יש נסיון מר עם ג.ו

אחרי חצי שנה קיבלתי את המגבר , לא מתוקן.

הייתי צריך לאיים בתביעה כדי לא לשלם את הבדיקה.

בקיצור אני אישית לא אחזור אליהם.

פורסם

לא ממליץ על ג.ו אמרו שהם לא מוצאים תקלה וגבו ממני כסף על בדיקה,מעבדה אחרת איתרה את הבעיה תוך שניה והמכשיר תוקן.

אז או שהם לא מקצועיים(כי התקלה הייתה פשוטה) או שהם גנבים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני לקוח חוזר שלהם.

פעמיים נתתי להם מגבר לתיקון:

פעם אחת הוא היה תקין וגבו ממני רק על בדיקה וטיפול מגעים.

בפעם השניה (מגבר אחר) החליפו דרגת הגברה אחרונה וגבו 290 כולל מע"מ, לאחר שמונה ימים.

מתחדשת*

פורסם

תשמע לי תלך רק לברוקס סטריאו,תיקנתי אצלם רדיו דיסק ומגבר,יש להם שם אלקטרונאי ממש מיקצועי,שירות מצויין(באתי מוקדם בבוקר חיכיתי שם כמה שעות והוא תיקן לי במקום),אין תשלום על בדיקה,ושירות אדיב ומיקצועי(פירט לי מה היתה התקלה וכו..)

• תוכן חדש...