Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הזמנתי סעפת פליטה חדשה לרכב שלי, הסעפת נשלחה אלי דרך EMS,

קיבלתי מכתב שבו אני צריך להמציא כל מיני טפסים ולהעביר למשרד התחבורה,

הטפסים הם:

1. חשבונית רכישה

2. צילום ת.ז

3. צילום רישון רכב בתוקף (לרכב כרגע אין טסט מכיוון שהוא לא במצב נסיעה וחלף לו הטסט ועדיין לא חידשתי)

אני רוצה לשאול את משרד התחבורה מה עושים במצב כזה??

הבעיה היא שאף פעם לא עונים במשרד התחבורה! אנילא מצליח לתפוס שם אף אחד!

יש למישהו ניסיון קודם עם הזמנות חלקים כאלו מ-EBAY?

יש למישהו טיפים איך לסיים עם הסיפור הזה מהר??

תודה רבה לעוזרים,

פורסם

אין מה לשאול - פשוט שלח את המסמכים שהתבקשת לשלוח בדואר למשרד התחבורה. אם יחליט מי שיחליט לאשר לך את החלק, תקבל תוך ימים ספורים מכתב בחזרה עם אישור לשחרר את הסעפת מהמכס.

שים לב שסביר מאוד שהשחרור יהיה כרוך בתשלום דמי מכס ויתכן שגם עמלת אכסנה (במידה וחלפו מעל 20 ימי אכסנה אם אינני טועה).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חזרתי משם הרגע, העברתי להם את כל הטפסים,

למזלי מצאתי חניה ממש ממול, אני מקווה שזה יסתיים כמו שזה התחיל,

כמו כן הזמנתי גם טורבו חדש ו-WG חדש,

איך לדעתכם ההתנהלות מול טורבואים? בעייתית יותר מסעפות פליטה?

תודה רבה על העזרה,

פורסם

אם פקידי המכס בנמה"ת לא תפסו אותך - אתה חופשי לדרכך.

אם אתרע מזלך ונתפסת, יהיה עליך לקבל את אישור משרד התחבורה לשחרור החלק. בנוסף, אם החלק חייב בתשלום מיסי מכס, אתה תחויב בהם בתוספת קנס מסוים על כך שניסית להבריח אותו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...