Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום, שלום!

אשמח לקבל את חוות דעתכם על טופס בדיקה, מדובר במיצובישי לאנסר אוט' 1.6 רמת גימור Premium, שנת 2004.

הרכב הוא יד שניה פרטית, גם יד ראשונה הייתה פרטית. הרכב עבר עד כה 100K קילומטרים.

בעל הרכב אמר לי שמחירון לוי יצחק על הרכב הוא 36K (מישהו יכול לבדוק לי בבקשה אם יש לו את המחירון של החודש?) והוא לא ממש גמיש, כל מה שהצלחתי להוריד זה 500 ש"ח על בקלית סדוקה. לרכב יש טסט עד פברואר 2012. בעל הרכב לא החליף טיימינג מעולם, הוחלף פנס קדמי שמאלי (נראה לי שזה קשור לכנף השאלית שרשומה בבדיקה). הרכב בבעלות אדם מבוגר כבר כמעט 5 שנים, עומד מתחת לגג בחניה פרטית בוילה.

מה אתם אומרים?

Picture-001.jpg

Picture-005.jpg

פורסם

נגמר לי המנוי אצל לוי יצחק, אז תצטרך "לבזבז" שני שקלים על שיחת טלפון לשירות שלו.

בכל מקרה, מדובר בבדיקה סבירה לחלוטין. אני חושב שיש מקום לעוד הורדה קלה, למרות שבסך הכל הרכב כנראה בסדר גמור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה, תודה רבה על התגובה.

מה נראה לך שזה כסת"ח בבדיקה ולמה לשים לב?

והבדיקה של המנוע, מה כל הגרפים האלה אומרים, כי אני לא ממש מבין.

כמו-כן עוד שאלה, האם הדגם הזה יוצר ביפן או במקום אחר?

פורסם

בדקו קומפרסיה בכל הצילינדרים והפרש ביניהם .

לפי הבדיקה המנוע תקין.

לפי הבדיקה צריך להשקיע הרבה יותר מ 500 ש"ח:

זוג צמיגים, תושבות (מנוע,גיר, מצבר) , תותבים לזרועות מתלה וחידוש\החלפת פנסים ראשיים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בדיקה לא רעה בכלל. הרכב כולל המנוע במצב טוב לשנתון ולק"מ.

תחליף תושבות למנוע ולגיר (עניין לא זול,אבל הרכב יהיה רגוע יותר ולא ירעד-תרגיש שיפור ענק וגם לא תגרום לנזק לגיר)

ליטוש פנסים (כ250ש') ותעשה לאוטו טיימינג.

כמו כן, לך לצמיגאי שאתה סומך עליו לבדוק את סעיף הצמיגים הקדמיים הפגומים.

אין בטופס הזה כסת"חים מיוחדים, משום שממילא בשנתון כזה אין אחריות על הגיר (אז חסכת לך את "שמן כהה,דיסקיות שחוקות" המיתולוגי). בסה"כ מה שמופיע זה המינימום של יישור קו שמצופה בקניית רכב בן 8.

הרכב לא סחיר במיוחד, והמצב בשוק לא מזהיר במיוחד. לא ברורה ההתעקשות שלו על המחיר, אבל אם אהבת את הדגם, זה בהחלט אקזמפלר ששווה את הכסף שנדרש עבורו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...