Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הרכב ידני או אוטומט ?

אצלי היתה ידנית , בעיר הצריכת דלק עמדה על 1:8 . מחוץ לעיר בנסיעה רגועה הצלחתי להגיע ל 1:12 .

פורסם

האם הרכב ידני או אוטומט ?

אצלי היתה ידנית , בעיר הצריכת דלק עמדה על 1:8 . מחוץ לעיר בנסיעה רגועה הצלחתי להגיע ל 1:12 .

שלום ידידי

הרכב הוא אוטומטי עם מזגן ,הבנתי מגולשים ברשת שזה רכב חסכוני יחסית ,האם זוהי הצריכה שהיתה גם כשהרכב נולד ?

זה נחשב בגדר הסביר ?

פורסם
ידני עם מזגן: 3 נהגים מהמשפחה

10 11 13 בבין עירוני

רכב זוועה עם מזגן א-ד-י-ר

יהיה נחמד אם תפרט את נקודות החולשה הזועתיות ,אלו אשר אינן מאפשרות שימוש בסיסי ברכב להתנהלות יומית, אני למשל מצאתי בו מנוע חזק הגה כוח נוח וידידותי ומרווח פנים טוב מאוד ותא מטען נוח וענק .

הגיר מתפקד חלק ויפה .

מה למעשה הם מסקנותיך שלך ?

פורסם

היתה לי דייהו רייסר (לפי מה שאני יודע בחלק מהסופר רייסר ים יש אותו מנוע) במשך 11! שנים. אני קניתי את האוטו מהיד הראשונה. האוטו היה בהחלט בסדר ואמין. השתמשתי בו המון ולפני כשנתיים החלפתי מנוע (המנוע עלה 1500 ש"ח) לאחר שהמנוע המקורי עשה כרבע מיליון קילומטר מבלי שפתחו אותו. גם המנוע המוחלף היה מצוין. לא היו לי ציפיות שזה יהיה פרארי ולכן לא היתה לי בעיה עם "אחיזת כביש" ועוד מונחים למכוניות על. ציפיותי מהרכב היו שהוא יביא אותי מנקודה א' לנקודה ב' ואת זה הוא עשה. מבחינתי, היו לרכב שני חסרונות: צריכת הדלק שלו גבוהה יחסית, אם כי הוא טס כאשר דורכים על הדוושה, דבר שני - בולמי הזעזועים שלו לא יזכו בפרס ראשון עבור תיפקודם. גם אם לוקחים בחשבון מגרעות אלה, כאמור, באמת רכב טוב.

פורסם
שלום ידידי

הרכב הוא אוטומטי עם מזגן ,הבנתי מגולשים ברשת שזה רכב חסכוני יחסית ,האם זוהי הצריכה שהיתה גם כשהרכב נולד ?

זה נחשב בגדר הסביר ?

הרכב אצלנו היה יד ראשונה ובמשך השנים צריכת הדלק הייתה זהה פחות או יותר.

האם זה נחשב סביר? לא יודע.

סה"כ הרכב די כבד ובעל מנוע חלש, כ 100 כ"ס ( קוראנים :lol: ).

הדבר הכי טוב שהיה ברכב הזה זה המזגן .

סה"כ כרכב שאין ממנו יותר מדי ציפיות הוא תמורה טובה למחיר, מה המחירון שלה היום ? 6-10 אלף ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...