Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

התקנתי איזה תוכנה מסידיה בשם dreamboard ואחרי שהמכשיר ביקש לעשות איתחול מחדש

האייפון תקוע על מצב של תפוח אים הגלגל טעינה,ניסיתי לעשות כיביו והדלקה מחדש שום דבר לא עוזר.

מה עוד ניתן לעשות ?

imprza new age

פורסם

חגי, צריך לעשות תת-פורום במיוחד בשבילך :)

משום מה נדפקה לו מערכת ההפעלה. אין ברירה - תכניס אותו למצב DFU ותעשה ריסטור לקושחה 4.3.3 (כמובן כזאת שלא משדרגת את המודם, האייפון שלך נעול למפעילה מסויימת)

אתה זוכר איך לעשות את זה? או שאתה מעדיף להמתין לי שעה וחצי עד שאגיע הביתה ונעשה את זה ב TEAMVIEWER ?

Stay Dirty

פורסם

היי אסף אחי אני מיצטער אבל אני לא מבין למה זה קורה לי ניסיתי סך הכל להוריד איזשהי תוכנה מהסידיה

וזה מה שקרה מבאס ממש!

אין לי ממש ניסיון אים זה אני כמובן אמתין לך שתחזור הביתה לא רוצה לעשות את זה לבד לגרום ליותר נזק.

היי bear ניסיתי כפתור בית והדלקה למשך 20 שניות שום דבר לא עוזר המכשיר תקוע על תפוח אים גלגל טעינה!

imprza new age

פורסם

אני בעד לפתוח לאסף דף מעריצים באינטרנט...

בנתיים אני לא צריך אותך אספוס אבל אני עוד זוכר לך חסד נעורים עם הNFS שהתקנת לי במחשב דרך REMOTE :lol:

זה מזכיר לי את הפרק של רמזור, רק במקום FWD לשרגא זה "תעשו FORWARD לאסף"

Confidence In Motion

פורסם

+1

אם יום אחד תהיה מדבקה לפורום הזה התמונה של אסף + אבטיח מקומן מובטח במדבקה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...