Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סטודנט שצריך אותו לכל יום לנסיעה בתוך העיר . שזה בערך 60 קמ"ש ביום. אני מחפש רכב עם גיר אוטמט שיהיה טוב ואיכותי

שחסכוני בדלק. אמין . רכיבים טובים . שלא מבקר הרבה במוסך

תודה מראש.

אשמח לקבל כמה דגמים שאוכל להשוות..

פורסם

אתה רוצה המון דברים במעט כסף. :-D זה מה שכולם היו רוצים. איפה שהוא תצטרך לעשות פשרה.

הסיריון דור ראשון , שהן בגבול העליון של התקציב שלך , יהיו חסכוניות ואמינות -אם תמצא אקזמפלר שמור, בכ"ז, זה אוטו בן 12.

זו היתה הבחירה האישית שלי לו הייתי במצבך. גם אם הייתי נאלץ למחול על כבודי ולגשת לאבאמא כדי לבקש הלוואה של עוד אלפיה או שתיים.

בסביבות הגבול התחתון תמצא את הסוזוקי סוויפט ,קיה פרייד, והדייהטסו שרייד. אלו יהיו זולות ברכישה , אבל אלא אם תמצא אקזמפלר יוצא דופן , ידרשו יישור קו מאסיבי כדי לשרת אותך נאמנה.

גם מאזדה 121 עשויה להיות אופציה לא רעה, אבל אני חושש שיקשה למצוא אחת שנשמרה וטופלה היטב, מה שעלול לבוא בעוכריך בתור קונה תפרן. התיקונים לא זולים, והרכב לא אוהב הזנחה. כלומר- רכב שמור יהיה אמין אבל רכב לא מטופל עלול לבקר תכופות במוסך.

אני אישית בתור סטודנט תפרן הייתי נמנע מהתוצרת האירופאית.

מחיר הרכישה אמנם אטרקטיבי, המכוניות מהנות ומאובזרות, אך אחזקתן עלולה לעלות כמו גידול ילד יהודי מבית טוב.:lol:

מה שלא תבחר יהיה רכב בן יותר מעשר שנים. קח זאת בחשבון.

זה אומר לחפש בסבלנות, לבדוק היטב כל מועמדת פוטנציאלית

והכי חשוב- להשאיר מעט כסף בצד ליישור קו.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...