Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבר היחיד שפותח השרשיר ציין שהוא היי אנד זה באמת הסופרימו של מוראל, העניין הוא שמדובר ברכב קונברטיבל עד כמה שזכור לי והבחירה שלי היתה ללכת על רמקולים יותר מדוייקים וחדים מהמוראל במקרה הזה.

ההמלצה על הפוקל היא חכמה ונכונה אבל מה לעשות אני גם לא מהז'אנר של אוהבי פוקאל - הדיעה הזו מאוד השתנתה אצלי לאחרונה אבל הם עדיין - לא פוגעים בטעם שלי.

אני הייתי ממליץ על סט קדמי קומפלט של HAT סדרת לגטייה SE

טוויטר L1R2

מיד L4SE או L3SE

וופר L6SE

לגבי הגברה - ההמלצה על סלסטרה RA היא יותר מנהדרת ואני רוצה לתמוך ולחזק, הייתי שוקל גם הגברה של DLS.

לגבי סאב וופר - IDMAX 10 אינטש או JL W6 או הגראונד זירו שהציעו (לא יודע אם יש להם 10 אינטש)

מונו - סאן דאון SAZ1500D או 1200D

יחידת ראש - אני ביחד עם רועי - FASTGT

לא לשכוח בידוד בידוד בידוד לדלתות הקדמיות (בכל זאת רכב ספורט אז חוץ מהדלתות הייתי נמנע מכל השאר)

והתקנה ראויה ביותר - כמו גם רועי, אני ממליץ על אותם שני מתקינים בחום ובאהבה רבה.

אבל -

הונדה S2000 2011???? הרכב ירד מפס היצור מזמן... משהו השתנה? דגם שלא נמכר? לא ברור...

ורק שיהיה ברור - אני מ-ת על הסופרימו, פשוט לא נראה לי שזו הבחירה הנכונה כאן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא בטוח בכלל אם פותח השרשיר באמת רוצה רכיבי היי אנד או שהוא פשוט רוצה מערכת מאוד טובה שהיא באמת בקצה העליון של המיינסטרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
תקציב 25000

הד יונט 4000

מגבר 7000

קומפוננט 7000

מונו 2500

סאב 2500

איטום 2000

כבלים 2000

התקנה 6000

סה"כ 33000

התקציב לא מספיק למערכת היי אנד

איזו החלטיות. כל הכבוד!:?

הבנאדם עוד לא שמע כלום וכבר התקנה ב6000 או כבלים ב2000? למה הוא צריך כבלים בכל כך הרבה כסף? בשביל ואן דל הול או איך שלא קוראים לזה?

שיגיע למפגש(עם ההונדה, שלפחות נראה אותה) יכנס לכמה רכבים שבהם מותקנת מערכת בטווח מחירים שלו וזהו.

היי אנד זה מושג יחסי, לא כולם מחפשים את ההי אנד שאתה מדבר עליו.

כמו שאדי אומר"מאוד אהבתי את התוצאה ברכב של ניר גרין מונסטר, שהיה שם דוטק"(אדי אתה מוזמן לסגנן את המשפט ).

פורסם

אדי המערכת שהצעת מצויינת מלבד הסאב, אני הייתי הולך יותר לכיוון של מורל אולטימו 10"

סאב מדהים.

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

פורסם

מעניינת אותי שאלה מסוימת, האם בעצות שלכם אתם משקללים את העובדה שמדובר ברכב פתוח אשר אמור לייצר רעש רוח ומנוע (מי מעז לקרוא לזה רעש?) לא קטן כאשר הקו האדום ב 8500 סל"ד?

האם בכלל כשניגשים לבניה של מערכת על רכב כזה בונים אותה בהתאם לנתונים הנ"ל או שזה חסר חשיבות?

ושוב שאלה של הדיוט בתחום, מאחר ולרכב יש אפס אקוסטיקה והמון רעש רוח, האם לא מיותר ללכת על מערכת היי אנד?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בלקסוס IS הפתוחה יש מערכת מצויינת

גם בבמוו 330 קבריולט

גם במרצדס CLK

גם בפורשה בוקסטר

דווקא במכוניות האלה של הלייף סטייל והספורט יש מערכות עוד יותר טובות

לפי מה שאתה אומר בגירה אולי ביגלל שזה פתוח כל היצרנים יפסיקו לשים מערכות?

ברכב פתוח אפשר לשמוע מדהים דווקא ביגלל זה ויש הרבה דוגמאות

לפותח השירשור לך על זה, אין יותר כיף ממערכת טובה ברכב פתוח

פורסם

מאזדה אחלה אוטו :D גם הוא מגיע לרמזור בדיוק באותו זמן עם הפורשה המרסדס האודי והב מ וו היוקרתיות :D

אחלה מדינה יש לנו :)

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

פורסם

לפי מה שאתה אומר בגירה אולי ביגלל שזה פתוח כל היצרנים יפסיקו לשים מערכות?

אני לא אומר כלום, אני שואל כי אני לא מבין כמעט כלום בתחום.

זה שברכבי פאר מתקינים מערכות היי-אנד זה ברור וזה בכלל לא השאלה ששאלתי, השאלה ששאלתי היא האם ברכב קבריולה, בנהיגה ב 120 קמ"ש כשהמנוע על 8000 סל"ד והרוח משתוללת מסביב, האם מישהוא בכלל מסוגל להבדיל בדקויות של מערכת היי אנד או במערכת טובה וסבירה.

וגם כאן, שים לב שאני לא שולל, אני רק שואל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

וכמובן אף אחד לא ממליץ לבחור ללכת למפגשים ולשמוע סוגי מערכות שונות אם רכיבים שונים.

אז לפני שאתה רץ לשפוך 20-30 אלף תשמע כמה מערכות טובות ולפי זה תקבל החלטה!

HUPIONEER 80PRS front speaker: cresendo audio pwx+ft1 amp1 celestra fa 475 amp 2celestra fa 2150 amp 3dc audio 3.5k power xs power d3100 front battry xs power d2400 rear battry

פורסם

נקמישי

אין לי מושג למה אתה מתנהג ככה. אבל בכל מקרה.

במכוניות אני מבין ומבין מצויין

אני גדשתי לחצתי שברתי ריסקתי שיפרתי לפני שלרובכם היה רשיון או חלום לנהוג על רכב ספורט.

בכל מקרה במערכות אני לא מבין כלום ולכן נרשמתי והעליתי שאלה.

אני מצפה לעזרה אמיתי

לגבי הספקות שלך לרכב אז ככה הרכב מודל 2010 ולא 11!!!!!! הרכב חדש מהסוכנות עם 0 ק"מ ושלוש שנות אחריות

הרכב עולה קרוב ל 340 אלף שקל

הרכב בצבע לבן עם ריפודים אדומים

והוא מגיע אליי מחר

אתה מוזמן להגיע למרינה בהרצליה לפרויקט האי ולראות את הרכב

בכל מקרה שמי אור ניראל ונהגתי עד לפני שבועיים על קררה 911 מודל 2004 ומגיל 18 אני גודש באימפרזות וכל קופסאות החמוצים שהיו אז בשוק

אז תאמין לי שלשחק איתך משחקים ולשקר אני לא בקטע אני רק רוצה עזרה עצה עזרה בלהשיג משהו טוב ובמחיר שלא ידפקו אותי כי אני הדיוט בתחום.

בכל מקרה נקמישי אותך אני מזמין אישית אליי לדירה מחר בערב שתראה את הרכב תראה את רשיון הרכב ותראה את מד הק"מ

ואח"כ תבוא ותבקש סליחה על גבי הפורום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...