Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי המיקרה הנוכחית פחות מכוערת מהקודמת. אגב, אני לא מבין למה נטפלתם דווקא אליה כשיש שוק שלם של מכוניות, בטווח מחיר דומה, שלא הייתי אומר שהן בהכרח שיא העיצוב ובכל אופן אינן מתעלות על המיקרה מבחינת העיצוב.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דווקא המיקרה הנוכחית ממש בסדר. גם הקודמת עם העיצוב המוזר לא כזאת נוראית.

אם יש משהו ממש מעצבן על הכביש זאת הסוזוקי ספלאש:

dopefish.png

suzuki_splash_1.jpg

חזרתו של הדופ פיש

פורסם

האמת, זה היה צפוי במידה מסוימת. הם הרי לא מצפים להצליח למכור אותה ב-90 אלף אחרי שהם הורידו כל כך את המחיר של הקליאו. מה גם שבאמת מדובר במכונית זולה ופשוטה (המיקרה). אגב, לידיעה, הקולגות שלי שנהגו עליה מדווחים על מכונית גרועה למדי. הייתי בוחר את הקליאו בלי למצמץ.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לדעתי מיקרה נוכחית (משנת 2011) לא הכי מכוער בהיצע של היבואנים בארצינו.

לדעתי היא נראית הרבה אבל הרבה יותר טוב מסוזוקי ספלאש וגם במידה מסוימת מאלטו (אל אף שאני משוחד).

כמו כן היא יותר יפה משברולט ספארק (פנסים גדולים מאוד וגלגלים קטנים יחסית לגוף המכונית).

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם
לקחת פטיש אויר ופשוט לרסק לאוטו המכוער הזה את הצורה, שאני רואה ניסאן מיקרה על הכביש יש לי חשק עז פשוט ללחוץ את הגז עד הסוף ולנגח את הרכב הזה לקיר, ואז אני נזכר שיושבים אנשים בפנים שלא אשמים בחוסר הטעם או בסטלה שתקפה את המעצב של רכבי ניסאן וסך הכל רצו רכב חסכוני.

איזו הגזמה פרועה ! היא אומנם לא יפה כמו הסיוויק שלך (יש לי גם אחת בבית:)), אבל היא ממש לא מכוערת.

אני מסכים שמבחינת עיצוב, הדגם הקודם הוא לא פחות משערוריה, אבל הדגם הנוכחי, אומנם לא ישתתף בתחרות יופי כלשהי, מעוצב בגבול הסביר/נחמד.

מעניין יהיה לגלות את נתון צריכת הדלק שלה. הרי לפי הפרסומים, היא אמורה להיות מאוד חסכונית.

פורסם

מי יהייה היבואן הראשון שירים את הכפפה ויפתח מלחמת מחירים על קבוצה 2 ו 4?

אם מכוניות מקבוצה 1 יכולות לרדת במחיר כל כך למה לא כבוצה 2, יש יבואן שחבל התלייה של חברות הליסינג לא מונח לו על צווארו? - אולי סמל"ט

פורסם
מי יהייה היבואן הראשון שירים את הכפפה ויפתח מלחמת מחירים על קבוצה 2 ו 4?

אם מכוניות מקבוצה 1 יכולות לרדת במחיר כל כך למה לא כבוצה 2, יש יבואן שחבל התלייה של חברות הליסינג לא מונח לו על צווארו? - אולי סמל"ט

אין דבר כזה.. ומלחמת מחירים על קבוצה 2 מזמן כבר התחילה, פשוט מול חברות הליסינג שבאמת מעניינות אותו ולא הלקוח הפרטי.

דרך אגב, אני רוצה לראות מלחמת מחירים אמיתית בקבוצה 1. לא רק דגמים ידניים, אלא גם דגמים אוטומטיים.

אם אפשר למכור דגם ידני ב-70K עם רווח, אפשר למכור את אותו דגם באוטומט ב-80K עם רווח יותר גדול... כשזה יגיע, גם קבוצה 2 תרד דרסטית, כי רבים מאוד יוותרו ויתפשרו על הגודל.

ואני אומר את זה למרות שבדיוק עכשיו קניתי סופר מיני ב-100K. יותר מאשמח אם עוד חודש כל אלו יעלו 80K...

פורסם

עסקא לפנים ניסאן זה רכב מאוד אמין והדגם הזה ספציפית כמעט ולא צורך דלק .

למי שמעוניין בחבר אמין זול חסכוני פשוט קנייה נבונה !!

מעניין אם הם יביאו את הדגם המפואר גם בידני ..

פורסם

יחד עם שמחתי הרבה על עוד מצטרפת לתחום המחירים הנמוך, אני לא מסוגל להשתחרר מדעתי שזה ממש לא אוטו למי שבגיל 8 ימים חתכו לו.

צר לי, זה של בנות.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אף פעם לא הבנתי את ההודעות מהסוג הנ"ל :). ממתי המכונית קובעת את רמת הגבריות שלי?

אני מניח שנהיגה בבנטלי הורודה של פאריס הילטון, אכן תיצור אצל גברים מסויימים רתיעה, אך אני לא בינהם - אני אזכור שזו עדיין בנטלי :).

אם ננסה להיות טיפה רציניים, אני מאמין שבשנים האחרונות, לפחות בתחום הנ"ל של המכוניות, כולנו נעדיף צריכת דלק על צורה.

פורסם
יחד עם שמחתי הרבה על עוד מצטרפת לתחום המחירים הנמוך, אני לא מסוגל להשתחרר מדעתי שזה ממש לא אוטו למי שבגיל 8 ימים חתכו לו.

צר לי, זה של בנות.

אני לא מסוגל להשתחרר מדעתי שאם אתה צריך רכב שטח כדי להרגיש גבר, אתה הוא המסכן.

emotion of motion

פורסם

שוק המשומשות כבר בקאנטים, לאן עוד יש לרדת? (אנשים לא מוכרים יד 1 עם ק"מ נמוך במחירון בגלל כל ההנחות בחברות/ליסינגים/השכרות).

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...