Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כיומיים התקנתי מערכת ברכב, מוגברת.

רדיו דיסק 5800 של פיוניר.

מגבר לייטנינג אודיו 300.4

מורל דוטק אובישן 6 קומפוננט 6.5

סאבוופר פשוט של קנווד 400RMS

בכל מקרה היום אחרי שמיעה שמתי לב שהרמקולים מאחורה מחוברים גם כן, אם אני אנתק אותם (במידה ואפשרי ללא פגיעה במשהו אחר) האם זה ישנה את השמיעה? כי ברגע ששיחקתי עם כיוון הרמקולים לקדמיים בלבד של מורל הסאונד אמנם נחלש מבחינת הסאב, או שזה פסיכולוגי ואין השפעה מלבד שאני שומע יותר באיזור הנהג, אבל כשהחזרתי את הכיוון לאמצע שומעים חזק יותר.

לגבי כיוון מערכת אין לי מושג בדבר, ויש המון אופציות ברדיו דיסק הנ"ל אבל שיחקתי עם הכל ויש דברים שאני לא מבין, כגון REV SUB, מה זה אומר? יש תמונה שכשאני משחק איתה הסאבוופר מתהפך אבל אני לא יודע מה זה נותן בדיוק, להשאיר את זה ככה?

והאם להעביר את כל העוצמה לרמקולים קדימה? האם לנתק את אלו מאחורה?

מודה לכם מאוד על התשובות!

אגב מדובר במיצובישי לנסר שנת 97, אין בידוד בדלתות מקדימה (מומלץ בכלל?)

Opel Adam S 2017

פורסם

liav12 שלום לך

תתחדש על המערכת

לגבי שאילותיך על איכויות השמיעה, או יותר נכון על על ההשפעות של הרמקולים האחוריים אצלך ברכב אני לא יכול לענות

אני מניח שיהיו מי שיאמרו את דעתם על סמך ניסיונם (שזה בסדר לכשעצמו) אני אישית מאמין שאת הסאונד הסופי ואת התשובות לשאלות כגון אלו צריך לתת רק הנהג ברכב

והדרך לפיתרון היא לשבת ברכב לשחק באפשרויות של עם רמקולים אחוריים ובלי רמקולים אחוריים ואז לתת לאוזן ולהרגשה הכללית שלך את הצ"אנס לבוא לביטוי ופשוט לך עם המסקנה ההכי מתאימה לך

לגבי שאלתך על ה REV SUB אז זו פונקציה שאמורה להפוך קוטביות בסאב

פשוט תשחק עם הפונקציה באותו טראק ובאותם נתונים (ווליום, כיוון, וכ"ו) ותנסה להבחין באיזה מצב של הסאב REV או NORMAL אתה מקבל את הבאס הכי קרוב אליך ובמינימום דיליי

ברגע שתחליט על אחד מהאופציות אז זו האופציה המתאימה לך ופשוט תקבע אותה בהגדרה

בהצלחה

דרור

פורסם

אם אתה מהמרכז אז אתה מוזמן להגיע לטיונינג חינם ! ואני בטוח שתקבל יותר אפקט בסאונד

פורסם

MEGAN תודה רבה על ההסבר!

ArtSound תודה גם לך על ההצעה!

:)

הרמקולים מאחורה הם סתם אגב, פשוטים ורעים של הרכב כנראה מלפני 15 שנה :p

אז ככה שכשאני שם את ה FADE באמצע הם מצטרפים, הסאונד פשוט מתחלק טוב באמצע פחות באיזור הנהג.

אגב, המגבר יושב מתחת למושב ליד הנהג, האם זה עדיף על הבגאז?

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב קודם כל ברוך הבא לפורום

דבר שני תיזהר כשאתה משחק בכיוונים אתה יכול בטעות לגרום לנזק במערכת.

תגיד לנו מאיפה אתה ואני בטוח שבמקום 2 הספונסרים מעליי תמצא חבר פורום אמין שיוכל להסביר לך

ולהדריך אותך יותר טוב כדי שתוכל לדעת איך לשחק בכיוונים ולהגיע לצליל טוב יותר מהמערכת.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

תודה רבה וגם על התשובה BMW :)

לגבי נזק למערכת ידוע לי לכן אני לא נוגע יותר מדי בדברים

אני כרגע במרכז, ראשל"צ.

את ה LOUD במערכת שמתי על MED כמובן שירד חוזק הסאונד אבל זה קצת יותר נעים עכשיו,

ראיתי שיש כיוונים שונים לסאב אבל כמו שאמרתי אני לא ממש מבין בעניין הזה יותר מדי, יש לך מושג לגבי הפאנל הנ"ל 5800 של פיוניר?

שוב תודה על העזרה.. :)

אגב, לנתק רמקולים מאחורה, רצוי?

Opel Adam S 2017

פורסם

טוב אז ניסיתי קצת לשחק עם זה, והגעתי למסקנה שכשאני מעביר את כל הכוח קדימה הרמקולים קצת חלשים לי, אבל כשאני שם באמצע האחוריים מצטרפים ואני לא אוהב את זה כי הם על הפנים (אני לא יודע למה בכלל הם מחוברים ביקשתי מהמתקין שינתק אותם והוא שכח את זה),

כדאי לנתק את האחוריים בעצמי? או שצריך לעשות את זה דרך המגבר?

האם יש כיוונים שונים במגבר עצמו שיכולים להשפיע על הסאונד ברמקולים?

שוב אומר שמדובר ב Morel dotech ovation 6, שמעתי עליהם רק טובות אבל לבנתיים אני קצת מבואס מהם כי אני לא מרגיש שאני שומע טוב את מה שאני רוצה.

אני שומע לרוב אלקטרונית, אבל קורה שאני שומע פחות את הווקאל של הזמרים / הטראק עצמו ויותר את הסאב, גם כשאני מוריד את הסאב יורד הווקאל, ולא חסרות אופציות של משחק בפאנל של פיוניר על מנת לשחק ולגוון את הסאונד...

צריך עזרה, אם מישהו יודע איך לכוון, אני אשמח לעצות!

נ.ב מה זה אומר קרוס?? וחיתוך ברמקולים / סאב, האם זה משפיע משמעותית?

אגב שמתי לב שכשהסאב על REV ולא על NORMAL שומעים פחות טוב אז החזרתי לנורמלי.

שוב תודה!

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...