Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

אז ככה, היום חיברתי לשקע המצת שברכב את הכבל של הג'י פי אס, לאחר שהמנורה על הראש של הכבל דלקה לשניה וכבתה לא הצלחתי לפעיל אותו שוב. מכאן גיליתי שהשקע הפסיק לעבוד, הרדיו דיסק לא נדלק והשעון בדש בורד עצר אף הוא. ייתכן שזה רק פיוז שנשרף? אם כן איפה נמצאת קופסאת הפיוזים ברכב הזה, ואם מישהו יודע איזה מהם צריך להחליף?

ולבעיה אחרת לגמרי - המזגן אצלי מקרר רק כשלא כלכך חם(שעות אחה"צ) וגם אז זה ל5 דקות בערך ואז הוא פשוט מוציא אוויר כאשר אני מכבה ל5 דקות ומדליק שוב הוא חוזר לקרר אך לאחר מכן שוב מוציא רק אוויר וחוזר חלילה מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהוא פשוט חלש ברכב הזה וזה גבול היכולת שלו?

תודה מראש!

פורסם

בצד שמאל של הדשבורד, אתה מסיר 2 ברגי צלב בדלתית תא המשקפיים ומוריד הדלתית כלפי מטה

ואז תראה את תיבת הנתיכים (פיוזים).

הנתיך האמור הנו נתיך מס' 10 של 15A (תכלת) והוא נמצא בשורה העליונה, השני מימין.

בברכה - רפי לין

fusebox-01.jpg

פורסם

בנוגע למזגן

הייתה לי פונטו 96 עם בעייה זהה

הפתרון

פרקתי דש בורד והחלפתי שסתום התפשטות

עבודה מרובה, יום פרוק ויום להרכבה.

במוסך הרבה מעל אלף שקל- אך אין ברירה.

פורסם

איזה שנת ייצור הפונטו?.

בפונטו דור 1 יש את המזגנים האלו:

1. מקורי.

2. ישראלי "רסקור".

3. ישראלי "אלכס אורגינל".

4. ממש בודדים, איטלקי בהרכבה ישראלית מתוצרת DIAVIA.

איזה מזגן יש במכוניתך?.

על פניו, נראה שיש חוסר גז במזגן שלך.

בברכה - רפי לין

פורסם

ראשית אני רוצה להודות לרפי. מאוד עזרתי לי עם העניין של הפיוז, תודה.

שנית אין לי מושג איזה מזגן זה הרכב הוא שנת 96 רמת אבזור s (הכי נמוכה) יש בורר 4 שלבים בורר חום קור ושני כפתורים אחד למיזוג השני למחזור האוויר.

יש דרך לברר?

• תוכן חדש...