Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניסיתי לשחק קצת ולמצוא מקום בוורנה,כאשר רשמתי מסלול חדש,הוא רושם לי "לא נמצא מסלול-מפות מבודדות" מה זה אומר?

פורסם

אני חושב שהוא פשוט לא הצליח ליצור מסלול מישראל לבולגריה, בלי מפות אחרות באמצע.

זאת אומרת שמבחינתו יש חור ענקי בין ישראל לוורנה.

אבל אל תדאג, כשתגיע לבולגריה, הכל יעבוד :)

Stay Dirty

פורסם

אם יש לך IGO חוקי מפות פרוצות לא יעבדו אליו ואולי אף יחסמו לגמרי את התוכנה לשימוש.

עריכה: טעות שלי, רק עכשיו שמתי לב שמדובר בIGO לאנדרואיד.... כך שמדובר 100% על גרסה פרוצה, השורה הראשונה לא רלוונטית לגביך. :oops:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

יש IGO חוקי לאנדרואיד ?

וגם אם כן, יש ישראלי שכן קנה את IGO המקורי ? :shock:

עריכה: רק עכשיו שמתי לב ש- TheOne23 ערך את ההודעה שלו, אז השורה הראשונה לא רלוונטית.

Stay Dirty

פורסם

אתה יכול להשתמש באותה המפה שנתתי למיכאל, זה אותו IGO.

רק שבאייפון אי אפשר סתם ככה לחטט בקבצים, אז תשתמש בתוכנה הזאת:

http://dl.i-funbox.com/ifunbox_en.zip

תיכנס בצד שמאל ל USER APPLICATIONS ותמצא שם את IGO.

כנס אליו, ובפנים תראה תיקיה בשם IGO או ISRAEL. כנס אליה ובתוכה כנס ל CONTENT ואז MAP.

זרוק לשם את הקובץ של המפה.

(אני מניח אוטומטית שהאייפון שלך פרוץ ושאתה יכול לגשת לקבצים האלה, כי אף בנאדם שפוי לא יקנה את IGO)

Stay Dirty

• תוכן חדש...