Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות קרב אכזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין מנוס לדעתי מלהזמין ריסוס מקצועי + לעקוב ולראות אם יש כניסה קבועה שהם מגיעים משם.

כשנכנסתי לדירה היו המון תיקנים אמריקאים נכנסים לדירה, הזמנתי ריסוס מקצועי ,יום אחרי מצאתי לא פחות מ 30 (!!!)

מתים בדירה,בגדלים שונים (מה שמעיד על כאלה שרק נולדו לא מזמן,מה שאומר שהיו עוד כאלה שהיו אמורים להגיע ולפקוע מהביצים שלהם).

לאחר איסוף הגופות,התחלתי לבודד כל חדר,ואז מצאתי אישזהו חריץ מתחת לכיור שחשדתי שהם באים משם. סתמתי אותו עם טוב-טוב

עם גבס ומאז שקט ב"ה.

כמובן שבשעות הערב אני סוגר חלונות כי בערב הם אוהבים להיכנס לבתים דרך התריסים.

קיצר- רק ריסוס מקצועי. לא K300/600 עם ריח, ולא RAID. חבל על הריח בדירה שלכם ללא תועלת.

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כבר יש לאנשים מחשבות רונמטיות, תקראו מה שמצורף. אמנם על קרפדה, אבל עם ג'וקית זה יהיה דומה (אגב, איך אומרים ג'וקית נקבה ?). לפחות תדעו מה להגיד במשפט...

אין לי את זה בגרסת טקטס, אז תגדילו תקראו.

חזק :).

פורסם

ריסוס זה לכוסיות, גבר אמיתי לועס את הג'וקים ובולע אותם.

רוני, הג'וק במקרה קרא לכיוונך: "יוהו, מי גיבינג יו לאבינג לונג טיים"?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אם כבר יש לאנשים מחשבות רונמטיות, תקראו מה שמצורף. אמנם על קרפדה, אבל עם ג'וקית זה יהיה דומה (אגב, איך אומרים ג'וקית נקבה ?). לפחות תדעו מה להגיד במשפט...

אין לי את זה בגרסת טקטס, אז תגדילו תקראו.

אני מצטער, אבל הגרסה של הנאשם ממש לא אמינה.

איך יתכן שאדם שאשתו עזבה אותו - ועוד עם החבר הטוב - ירגיש אומלל וחסר מזל? :shock:

פורסם

גם לי יש סיפור מזעזע לא פחות:

השעה-2:30 או 3:00 בלילה, אחרי כוסית ג'ק דניאלס וסרט טוב החלטתי שהגיע הזמן להתעדכן בכל הנעשה ברשת. מפה לשם וגם כניסה לאתר זה אני מזהה צליל מוזר. מביט סביבי ושוב צליל מוזר הפעם לא מהחלון אלא מאחורי הטלוויזיה. מבט זריז על הרצפה ומתגלה התיקן הגדול ביותר שראיתי בכל 18 שנות קיומי. תיקן-על נקרא לו.

האסטרטגיה הייתה ברורה, כפכף של לי קופר מהסלון חיש מהר לחדר, והתיקן כבר לא על הרצפה אלא מאחורי הדלת, הזזה איטית- ומכת נינג'ה אדירה מאין כמוה(לא רק בני המשפחה התעוררו, זה בטוח) התיקן-על נפל שדוד על הרצפה. ביקור קל בשירותים למען נייר והתיקן-על מזיז מחושיו, התקף בהלה נחת עלי. הכפכף שוב בידי ועתה לא מכה אחת אלא מספר מכות מחרישות אוזניים עד שאת צורתו לא ניתן היה לזהות.

הפעם נייר טואלט לא היה מספיק, נייר סופג מהמטבח ולפח נזרקו כלאחר כבוד שאריות גופו של תיקן-על.

סיפור אמיתי.

יום טוב לכולם,

אריאל.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

סליחה רגע, אבל עם כל הכבוד -

K300 על המצעים !? מה אתה מלטף אותו ?

אני הייתי שופך בנזין ומצית את כל החדר שינה לוודא הריגה.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

הג'וקים האלה הם פשוט חיות לילה ערמומיות, תעשו ניסוי ותראו שאני צודק:

בלילה סגרו את האור בחדר, שכבו במיטה איזה שעה, הושיטו את היד למתג האור ולחצו עליו ותגלו הפתעה: מסיבת ג'וקים שלא תבייש את הקרנבל בריו, מנסיון.

דרך אגב הנבלות משום מה אוהבים לחגוג בבית רק בקיץ.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
הג'וקים האלה הם פשוט חיות לילה ערמומיות, תעשו ניסוי ותראו שאני צודק:

בלילה סגרו את האור בחדר, שכבו במיטה איזה שעה, הושיטו את היד למתג האור ולחצו עליו ותגלו הפתעה: מסיבת ג'וקים שלא תבייש את הקרנבל בריו, מנסיון.

דרך אגב הנבלות משום מה אוהבים לחגוג בבית רק בקיץ.

תגיד לי, אתה מנסה לגרום לי להתמוטטות עצבים? רק אתמול הותקפתי באכזריות ובלי שום רחמים אתה מכניס לי עכשיו מחשבות זוועה לראש? הלילה אני ישן עם K300 ביד אחת והמצ'טה ביד השני. אני רק מקווה שתוך כדי שינה אני לא אתיז לעצמי לעין ואחתוך לעצמי את ה... לא משנה. :lol:

נ.ב. אם הוא בא שוב הלילה, אני מעיר את כולכם. שתסבלו גם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ריסוס זה לכוסיות, גבר אמיתי לועס את הג'וקים ובולע אותם.

הזכרת לי מקרה לא נעים:

איזשהו לילה, אני במיטה רואה טלוויזיה, כוס שנשאר בה שלוק אחרון של בירה שחורה מונחת לידי ברצפה, אני מתחיל ללגום ומרגיש משהו קטן בשיניים בלסת התחתונה ועם הלשון, בשלב הזה הבנתי שאיזשהו אורח החליט שהכוס בירה שלי זה ג'קוזי.

הורדתי את הכוס וראיתי בה ג'וק קטן וחמוד, לא התרגשתי יותר מדי, הנחתי את הכוס ברצפה והמשכתי לראות טלוויזיה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

ובשביל שלא יהיו לכם סיוטים בלילה תתנחמו בזה שהג'וקים הישראלים (שהם בעצם אמריקאים) הם לא מהגדולים שבחבורה :twisted:

cockroach.jpg

120452020_3b16ad3902.jpg

493170901_64a623cafc.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

SRONIS תתכונן ,עוד חצי שעה הוא חוזר לבקר...

חלומות פז.. (וכאן נכנס הצחוק של המדען המטורף)

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אמנם לקח לי חצי שעה להרדם, תוך כדי שאני שומע קולות מוזרים שככל הנראה רובם נמצאים בראשי, אבל הלילה עבר בשלום. אתם יכולים להרגע :-P:wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קודם כל, תמיד האסטרטגיה שלי היא שעדיף לעבור מעל הגוק ושימשיך לדרכו מאשר למעוך אותו ואז צריכים לאסוף את גופתו...

כיוון שאני עדיין גר בבית עם ילדים (אישתי, תושבת רמלה, פשוט תופסת אותם ומעיפה החוצה אבל אתה לא רוצה אותם ליד הילדים) כשהמצב נהיה לא נסבל יש לי פתרון מצויין יותר מכל ה K300 למניהם. הפתרון הנ"ל טוב בגלל שתי סיבות:

1. התרסיס הינו בעל רמת רעילות נמוכה מאוד לבני אדם ועל כן ניתן לרססו בתוך הבית.

2. התרסיס מבוסס על טכנולוגיה מיקרוקפסולרית הגורמת לשיחרור איטי - כלומר הרעל מגן על הדירה במשך כשלושה חודשים...

פרוט של משתמש:

http://forum.kan-naim.co.il/viewtopic.php?f=9&t=3175&start=0

תווית המוצר:

http://www.mcw.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/39177069.jpg

להשיג:

http://www.kolbogan.co.il/134791/%D7%93%D7%94-%D7%91%D7%90%D7%92%D7%A8-%D7%A7%D7%95%D7%98%D7%9C-%D7%97%D7%A8%D7%A7%D7%99%D7%9D

http://www.hagarin.co.il/He/catalog/pestcontrol/subcategory/Default.aspx?CategoryID=87

אני משתמש במוצר בכל מספר חודשים והתוצאה אכן מחזיקה מעמד לאורך הרבה מאוד זמן.

החומר פותח על ידי מדענים מאוניברסיטת בן גוריון.

• תוכן חדש...