Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על זה נאמר "האדם מתכנן תוכניות ואלוהים חורץ גורלות".

אותי מעציב התגובות של האנשים ,למה הכל תמיד צריך להפוך לויכוח בין ימין לשמאל ,או ערבים נגד יהודים נמאס מזה כבר ,באמת שנמאס.

הייתה תגובה שאמרו שהמקרה הזה כאילו יצא מתסריט של מונטי פייטון ,מה שנכון נכון.

גם סיקרנה אותי תגובה של מישהו שאמר שהמקרה הנ"ל הזכיר לו איך בהפגנה בניו יורק נגד החוק לחבישת קסדה באופנועים ,אחד המפגינים נפל מהאופנוע ונהרג בגלל פציעה בראש.

מישהו מכיר את המקרה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קלאסי ומשעשע, למי שקצת קשה עם המוות פשוט תתארו את האירוע בקצב קצת יותר מהיר והמוזיקה של בני היל ברקע.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בואו נעלה תרחישים אחרים:

1. הנהג הפנה אצבע משולשת לשוטרי מג"ב ואלו "דאגו" להוריד אותו מהכביש.

2. המג"בניקים החליטו להטפל לנהג כי ראו שהוא נוהג בצורה פרועה ועקב כך הרכב התהפך. ב"תחקיר" הם טענו שהנהג הפנה לעבר אצבע משולשת והתהפך.

3. כמו 2, אבל המג"בקים סיפרו מה עשו ועכשיו מחפים עליהם ועובדים על התקשורת ועלינו.

כמובן שאלו סתם תרחישים שעלו במוחי הקודח, עקב העובדה שגבר בן 30 עם משפחה לא אמור לנהוג (תרתי משמע) כך.

מצד שני - הרשיון נשלל לו לפני 9 שנים והוא עדין נוהג - כך שאולי הסיפור אמיתי וזה כנראה התרחיש האמיתי.

מעניין מה יהיה לבחור שנפצע קשה להגיד.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

גם אם הם לא היו צריכים לרדוף אחריו ועדין רדפו,

אם הוא באמת ניסה לברוח מהם, זה מספיק מבחינתי כדי להכריז עליו בתור האשם היחידי.

אין שום סיבה מוצדקת שבגינה אדם יברח מהמשטרה.

פורסם
אין לי בעיה לומר דברים כאלה על רוצחים ואנסים, קצת קשה על ילד שנהג בלי רשיון ועשה ז*ן לשוטרים, סיכן ככל שסיכן חיי אדם.

ניתן להבין מהכתבה שלא מדובר בילד, אלא בבנאדם בגיל ה-20 פלוס. בגיל כזה אי אפשר להגיד שהבנאדם ילדותי

ועדיין לא התבגר, הוא פשוט חלאה של בנאדם, ככל הנראה עבריין.

אני אצטט:

מחקירה ראשונית עולה, כי ההרוג נהג ברכב ללא רישיון נהיגה, שנשלל ממנו לפני כתשע שנים.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
בואו נעלה תרחישים אחרים:

1. הנהג הפנה אצבע משולשת לשוטרי מג"ב ואלו "דאגו" להוריד אותו מהכביש.

2. המג"בניקים החליטו להטפל לנהג כי ראו שהוא נוהג בצורה פרועה ועקב כך הרכב התהפך. ב"תחקיר" הם טענו שהנהג הפנה לעבר אצבע משולשת והתהפך.

3. כמו 2, אבל המג"בקים סיפרו מה עשו ועכשיו מחפים עליהם ועובדים על התקשורת ועלינו.

כמובן שאלו סתם תרחישים שעלו במוחי הקודח, עקב העובדה שגבר בן 30 עם משפחה לא אמור לנהוג (תרתי משמע) כך.

מצד שני - הרשיון נשלל לו לפני 9 שנים והוא עדין נוהג - כך שאולי הסיפור אמיתי וזה כנראה התרחיש האמיתי.

מעניין מה יהיה לבחור שנפצע קשה להגיד.

צודק בהחלט, זה בטוח עבודה פנימית שכולם רוצים לטייח אותה. בדיוק כמו שהשב"כ "טיפל" ברבין ובדיוק כמו שאסון התאומים בניו יורק היה עבודה משותפת לשב"כ ולממשל בוש.

אתה צופה יתר על המידה בסרטים של היצקוק'.

לא מעניין לי את הביצה מה יש לעבריין השני לומר. זו הבעייה במדינה שלנו, לעבריינים יש יותר מדיי זכויות ובלי עין הרע הם בהחלט מודעים להן. רק תקרא על כל הסבל והיסורים שהשוטרים הנוקמים איך שקוראים להם עוברים. בזמן שאף מקום עבודה לא רוצה לקחת אותם (פחד מהתנקמות של עבריינים) העבריין שרצה לפגוע בהם חיי כמו קינג. אוכל ארוחות שחיתות, פותח בקבוקי יין שעולים מאות שקלים ואילו השוטרים חיים מחסכונות שבקושי יש להם. בוא ותראה איפה גר השוטר שנורה. איזה דירה אומללה ומסכנה יש לו.

באמריקה זה בטוח לא היה נגמר איך שזה נגמר עם אלה שעשו אצבע לשוטרים. שם שוטר זה שוטר וכבוד זה כבוד.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
שם שוטר זה שוטר וכבוד זה כבוד.

שם שוטר זה שוטר ואצלנו עבריין זה עבריין.

אני מנסה להציב את עצמי ברגליים של שוטרינו במדינה (אלה שעוד עושים את עבודתם נאמנה).

לא בטוח שהייתי רוצה להתערבב בפעילויות כאלו או אחרות שקשורות לעבריינים.

קרא לי חנון, קרא לי אשכנזי, אני מאמין שלכל אחד מאיתנו יש ערך די חשוב לחיינו ולחיי המשפחה.

אם המדינה שלנו הייתה מעניקה יותר "זכויות" והיתרים לשוטרים ומגנה עליהם אני מאמין שהמצב היה שונה.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

תראו אני לא יכול לתאר את ההרגשה מקריאת הכתבה כשמחה, אני מאמין גדול בקארמה, במקרה הנ"ל אינני חש עצב או משהו, בחור שעושה אצבע משולשת על החוק, נוהג שלא כחוק ונהרג מבחינתי זה סיכון אחד פחות על הכביש.

אם הוא היה מוחק משפחה או דורס רוכב אופניים או משהו והיה מגיע לבית משפט, הוא היה מקבל 3 חודשים על תנאי ושלילה ל10 שנים, אולי גם איזה קנס כספי גדול ע"ס 1000 ש"ח. והוא היה יוצא עם חיוך הביתה.

אז הוא לא יחייך יותר, וכמה רע שזה נשמע רע, זה ממש לא מזיז לי.

haters will hate

פורסם
צודק בהחלט, זה בטוח עבודה פנימית שכולם רוצים לטייח אותה. בדיוק כמו שהשב"כ "טיפל" ברבין ובדיוק כמו שאסון התאומים בניו יורק היה עבודה משותפת לשב"כ ולממשל בוש.

אתה צופה יתר על המידה בסרטים של היצקוק'.

ידידי,

אמרתי שסביר להניח שהתרחיש אכן היה זה שהתפרסם.

מה שניסיתי לעשות הוא לפתוח את הראש לעוד דרכי מחשבה. התקשורת בימינו (או אולי תמיד) נוהגת להראות דברים מהזוית שהיא רוצה להראות.

לשבת ולאכול כמו פתי את מה שהתקשורת מוכרת? כבר עברתי את השלב הזה ועל כל ידיעה אני חושב פעמיים.

ומה שאני הכי אוהב בפורומים או בכלל ויכוחים בישראל זה את תופעת ההד הומינם הנודף ממנה ריח רע.

אני מסכים איתך לגבי בעיית העבריינים. האם זה אומר שצריך להרוג את כל מי שמרים אצבע משולשת? לא.

האם באמריקה היו בכלל מעיזים להרים אצבע משולשת לשוטרים? לא.

למה, אתה שואל? התקציב למשטרה שם הרבה יותר גדול. החינוך שם שונה מהחינוך פה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אין לי בעיה לומר דברים כאלה על רוצחים ואנסים, קצת קשה על ילד שנהג בלי רשיון ועשה ז*ן לשוטרים, סיכן ככל שסיכן חיי אדם.

עצוב לקרא את הידיעה, לא מגיע לו למות, אבל ברגע שנהג ללא רישיון, מתנהל בצורה כזו על הכביש בהרגשה של "לי זה לא יקרה", זלזול בחוק ועברה עליו במודע, התוצאות עלולות להיות לעיתים קטלניות כמו במקרה זה.

כשיש הרוגים בכבישי הארץ זה לא דבר משמח, הדבר המשמח היחיד שיש כאן הוא שמשפחה או אדם חף מפשע לא נפגע ולא "נקטף".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ידידי,

אמרתי שסביר להניח שהתרחיש אכן היה זה שהתפרסם.

מה שניסיתי לעשות הוא לפתוח את הראש לעוד דרכי מחשבה. התקשורת בימינו (או אולי תמיד) נוהגת להראות דברים מהזוית שהיא רוצה להראות.

לשבת ולאכול כמו פתי את מה שהתקשורת מוכרת? כבר עברתי את השלב הזה ועל כל ידיעה אני חושב פעמיים.

ומה שאני הכי אוהב בפורומים או בכלל ויכוחים בישראל זה את תופעת ההד הומינם הנודף ממנה ריח רע.

אני מסכים איתך לגבי בעיית העבריינים. האם זה אומר שצריך להרוג את כל מי שמרים אצבע משולשת? לא.

האם באמריקה היו בכלל מעיזים להרים אצבע משולשת לשוטרים? לא.

למה, אתה שואל? התקציב למשטרה שם הרבה יותר גדול. החינוך שם שונה מהחינוך פה.

יש יותר סמכויות לשוטר. כאשר השוטר עוצר אותך הוא לא משחק כמו שבארץ. כבר כשהוא צועד לעבר הרכב הנעצר, יד ימין שלו מוכנה לשלוף אקדח במקרה הצורך. כאשר השוטר מגיע לרכב הוא מבקש ממך להניח ידיים על ההגה בכדי שהוא יוכל לראות אותן. אז הוא שואל שאלות ולבסוף מבקש בעדינות מסמכים. כל זאת כאשר מצלמה בניידת מתעדת את הכל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

משהו דומה רק לא נגמר בטרגדיה כזאת נוראית:

מכירים שאתם עומדים בפקק כמו ילדים טובים מגיעים עד לרמזור ומחכים?

אז תמיד מצד ימין או שמאל יהיו את אלה שעוקפים, אני אף פעם לא נכנס עם אנשים כאלה ראש בראש ונותן להם להיכנס בשקט.

אבל שבוע שעבר נהגת מוכשרת במיוחד החליטה בכל זאת להיצמד כל כך לרכב שמולי שמתי שהוא בלם היא פשוט התרסקה לו בכל המגן מאחורה.

כמובן שכל המאזדה שלה התפרקה והוא (G קלאס) קיבל אולי שריטה קטנה, תמיד עולה לך איזה חיוך קטן.

חבל שאנשים פשוט לא מתרכזים נטו בנהיגה ותמיד מתעסקים בדברים אחרים.

פורסם

"הצדק נעשה" , "מגיע לו למות" , "קיבל את העונש שלו" !?!

הבן אדם מת, לכו תרקדו על הקבר ותפתחו שמפניה - אה כן , לא בגלל שהוא מת , סליחה אני אתקן את עצמי ,

בגלל שהצדק נעשה.

אבל הוא בכל זאת מת !

תגובות כאלה אכזריות, באמת שניסיתי להתאפק אבל אתם מגזימים.

ואם הוא נוסע 9 שנים ללא רשיון ולא "הרג משפחות" עד כה , מי נותן לכם לגיטימציה לשפוט אותו

למוות על פשע שלא ביצע ?! ( חוץ מעבירות תעבורה )

• תוכן חדש...