Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהגעתי למסקנה שכל החנויות הפרטיות הן זבל, קיבלתי המלצה מכמה מקומות על וי-מובייל. היו קצת יותר יקרים מבמקומות אחרים (3000 שקלים) אבל זה באמת לא משנה אם אני מקבל 3500 בחזרה מאורנג'...

עשיתי ניתוק זיקה היום, נקווה שזה באמת יופיע בחשבונית (אי אפשר לדעת, כי החארות האלה לא יכולים להוציא לך שום חוזה, שום הסכם, שום דף חתום ושום כלום בעצם, חוץ ממספר פנייה ערטיאלי שאתה יכול רק לקוות שכשמכניסים אותו למערכת הסגורה שלהם אז מופיעים פרטי העסקה המדויקים שלך).

המכשיר ענק מבחינתי, צריך להתרגל. אבל הוא קל מאוד ודק מאוד. אה - ומגניב מאוד!

בכל מקרה, קיבלתי כמה קודי בדיקה של אנדרואיד. בטח חלקכם מכירים אבל בכל מקרה:

#* 0 #*

*#*# 3424 #*#*

תהנו. אה, ובטח אציק למומחים כאן בשאלות בעתיד הקרוב (ראיתי שיש מומחי אייפון. יש גם מומחי אנדרואיד?)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוני, אני מקווה שאלי הפורום לא יכעסו, אבל אני שוב אמליץ על פורום hometheater בתור רפרנס מעולה לתחום האנדרואיד.

יש שם מגה שרשור על הגלקסי 2 וזה מקום מצוין להתחיל.

המחיר סבבה סה"כ, ושים לב באמת לאיך שנראית החשבונית שלך מהספקית סלולר!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

נהגוס - איפה בדיוק כתבתי לפרוץ אנדרויד?

בכ"א - למי שיש מושג הכי בסיסי בלינוקס / יוניקס , אבטחה ומערכות הרשאה - בחיים הוא לא יריץ משתמש כROOT , בטח לא במשהו רגיש כמו פלאפון (כשבכלליות האבטחה באנדרויד יותר בעיתית מIOS , אבל זה כבר סיפור אחר)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא אתה, מישהו לפניך אמר משהו על זה שאי אפשר לפרוץ אנדרואיד ורציתי להבין במה המדובר.

חזל"ש מבחינתי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אתה לא תצטער לרגע.

לגודל מתרגלים אחרי יומיים שלושה, אני כבר שבועיים עם המפלץ הקטן ולא מבין איך הסתדרתי לפני.

אין דבר כזה רגע משעמם והאפשרויות במכשיר אין סופיות, במיוחד כשהמפתחים הכבדים תוצרת הארץ יתחילו להשתגע עם הרומים.

ואל תגידו לי אייפון, באתי מהמקום הכי נטראלי ויכולתי לקבל אייפון 4 במחיר סימלי מהעבודה, אחרי הגלאקסי האייפון הרגיש כמו צעצוע נחמד.

מה שבטוח שהאייפון עדיין עדיף פי כמה על הגלאקסי לרוב האוכלוסיה שלא תנצל רבע מהיכולות שיש למערכת הפעלה פתוחה.

שמח שהלכת על וי-מוביל, גם אני המלצתי עליהם.

בטח קיבלת אותו עם ROOT, אבל האם יש יישור לימין?

אם אין רוט, יישור לימין או שסתם בא לך להחליף רום אבל הסתבכת בIANDROID או XDA דבר איתי.

ליביו, אשמח ללמוד על הסכנות בROOT, פרט לדברים הברורים כמובן כמו הורדות ממקורות מפוקפקים ויותר מקום לטעויות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
רוני, אני מקווה שאלי הפורום לא יכעסו, אבל אני שוב אמליץ על פורום hometheater בתור רפרנס מעולה לתחום האנדרואיד.

יש שם מגה שרשור על הגלקסי 2 וזה מקום מצוין להתחיל.

המחיר סבבה סה"כ, ושים לב באמת לאיך שנראית החשבונית שלך מהספקית סלולר!

הבחור באורנג' אמר לי שחבר שלו גם קנה, אבל קיבל רק 81 שקל החזר חודשי כי הוא קנה את המכשיר ב-2700 שקלים. חשבון פשוט מראה שהחבר הזה יצא טמבל - מאורנג' הוא יקבל בחזרה 2916 שקלים, כלומר 216 שקלים יותר ממה שהוא שילם על המכשיר. אני לעומת זאת (אם הכל ילך כמו שצריך), אקבל 3528, שזה 529 יותר ממה ששילמתי על המכשיר. במילים אחרות, לחבר הזה היה שווה לשלם עוד 216 שקלים על המכשיר...

בטח קיבלת אותו עם ROOT, אבל האם יש יישור לימין?

אם אין רוט, יישור לימין או שסתם בא לך להחליף רום אבל הסתבכת בIANDROID או XDA דבר איתי.

ליביו, אשמח ללמוד על הסכנות בROOT, פרט לדברים הברורים כמובן כמו הורדות ממקורות מפוקפקים ויותר מקום לטעויות.

אין לי מושג עם מה קיבלתי אותו ועם מה לא. רק פתחו וראו שעובד עם סים. מה שכתוב באתר שלהם על "עברית חינם" זה קשקוש. אני צריך להתקין בעצמי עברית. בקיצור - אדבר איתך :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כשמריצים דברים כROOT הסיכון שלך בלעשות נזק הוא הרבה יותר גדול כי כמות ההרשאות שלך משמעותית גדולה יותר.

זה עוד יותר גדל כשאתה נותן לתוכנות לרוץ בROOT "בשימך". זה מתחיל בדברים קטנים כמו גישה לדיסק , ריצה בזיכרון וזמן עיבוד ונגמר בדברים כמו אובדן פרטיות ובעיות אבטחה סופר רציניות, Corruption למידע שלך ופגיעה ביציבות.

סתם כאנקדוטה שתבין כמה זה הפוך מכוונת המשורר במובייל - התוכנות בפלאפונים אמורות לרוץ לרוב בSANDBOX - כלומר נפרדות ללא גישה לכל זיכרון הפלאפון ולמערכת קבצים מעבר לתיקיית ההרצה היעודית שהלן, בטח שלא כROOT.

כל פעם שאתה חורג מזה - באנדרויד לדוגמא - אתה חייב לבקש אישור מפורש מהמשתמש שיאשר לך - זה לא סתם כדי להוסיף מסך ביניים מרגיז - יש הרבה מחשבה מאחורי הדברים האלו.

גם השיפורי אבטחה הכי גדולים למעשה שWINDOWS הכניסה ב7 היו קשורים להוספה של כל מני מערכות בקרת גישה.

גם היציבות הכללית המעולה של מקים נוגעת לעובדה שהדרך עבודה המועדפת היא בתוך PACKAGE ולא להתחיל לזבל REGISTRTY וכל מני דברים כאלו. כל פעולה שחורגת במאומה מזה - דורשת הזנת סיסמא.

גם בAPPLE MAC STORE שומרים על הכללים האלו לגבי אפליקציות.

כל המנגנונים והדרכי עבודה האלו הן לטובת המשתמש שלא באמת יודע מה כל המשמעויות הנסתרות ולא מקדיש יותר מדי תשומת לב לכמה אמין מה שלפניו (ובאנדרויד - לא במיוחד , אין שום מערכת בקרה על האפליקציות ויש כבר המון זבל. מי שמריץ כROOT - רק עוזר לכך)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

בקיצור המון כוח ולרוב בידיים הלא נכונות/מנוסות.

זו דווקא סכנה שהייתי מודע לקיומה, לכן אני עדיין בעד אייפון להמונים ואנדרואיד לנבחרים.:-D

*למען הסר ספק, הח"מ אינו רואה את עצמו כמובחר או מומחה אנדרואיד... עדיין.

דניס.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הבעיה היא כשחושבים שאתה "מובחר" ואתה לא ממש.

התעסקתי במשך כ6 שנים בתחום האבטחה בנושאים כאלו ואחרים ועוד הרבה מזמני הפנוי לפני זה והרבה מקורסי הבחירה שלי במסגרת התואר הוקדשו לזה.

גם אחרי כל זה (או יותר נכון - בגלל) - לא הייתי רוצה להריץ פלאפון כROOT.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
אחרי שהגעתי למסקנה שכל החנויות הפרטיות הן זבל, קיבלתי המלצה מכמה מקומות על וי-מובייל. היו קצת יותר יקרים מבמקומות אחרים (3000 שקלים) אבל זה באמת לא משנה אם אני מקבל 3500 בחזרה מאורנג'...

רוני

שוב, תתחדש.

אני ממש מתלבט אם להשקיע את ה1000 וקצת הנוספים עבור הS2.. ויותר מתלבט איפה לקנות.

אני מחיפה ואני מוכן לנסוע לת"א לטובת העניין.. כרגע האופציות הן דים-פון ו-וי מובייל.

האם את הקופסה של המכשיר קיבלת סגורה? עם מטען ואוזניות מקוריים?

פורסם

רוני אני מאמין שאחרי שתגלוש על המכשיר אתה תגלה שהגודל שלו הוא יותר יתרון מאשר חסרון,

אחרי ששיחקתי איתו שבוע [~5 ימי עבודה]. החזקתי אייפון לכמה דקות ופתאום הוא נראה לי קטן מאוד.

בכל מקרה אני ממליץ לך לא לוותר על תוכנת אנטיווירוס [לדוגמא AVG שקנו את דרויד חברה ישראלית שהבינה שאנטיווירוס לאנדרויד הוא הדבר הבא והצליחו בענק,וד"א אני שמח להגיד שדרור הבחור שהגה את דרויד הוא בחור משכמו ומעלה ומגיע לו כל שקל מהאקזיט].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
לא אתה, מישהו לפניך אמר משהו על זה שאי אפשר לפרוץ אנדרואיד ורציתי להבין במה המדובר.

חזל"ש מבחינתי.

אני אמרתי. גישה לרוט היא פריצה לכל דבר. לא סתם מנעו את זה ממך.

חוץ מזה אתה צריך לפרוץ BOOTLOADER או RECOVERY כדי שתוכל לשים ROMים מבושלים.

הכוונה שלי הייתה של שב2.3.3 גישה לרוט כפי שהייתה נהוגה עד עכשיו חסומה ואין EXPLOIT חדש.

בדיוק כמו במכשירים של אפל מבוססים מעבד A5.

הבעיה היא כשחושבים שאתה "מובחר" ואתה לא ממש.

התעסקתי במשך כ6 שנים בתחום האבטחה בנושאים כאלו ואחרים ועוד הרבה מזמני הפנוי לפני זה והרבה מקורסי הבחירה שלי במסגרת התואר הוקדשו לזה.

גם אחרי כל זה (או יותר נכון - בגלל) - לא הייתי רוצה להריץ פלאפון כROOT.

ליביו

נכון, גם אני מטיף לא לעבוד תחת ROOT. אבל משום מה גם בשרתי יוניקס כל סשן אני מתחיל מפקודת SU. מה זה טלפון?

קשה ללמד כלב זקן לעשות טריקים חדשים. מה גם שאני חושב שאני יודע מה אני עושה.

פורסם
אני מחיפה ואני מוכן לנסוע לת"א לטובת העניין.. כרגע האופציות הן דים-פון ו-וי מובייל.

הנסיון שלי מלמד שכדאי להתרחק מדים-פון.

ניסו לממכור לי מכשיר "חדש" שמודבק עליו מגן מסך ובתוכו כרטיס זיכרון לא מקורי שמכיל מידע.

לדעתי כדאי לך מאוד לרכוש מחנות אחרת.

פורסם

אני אמור לקבל גלקסי S2 מחר.

וזה האנדרויד הראשון שלי אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי קצת בהחלפת רומים והבנת המערכת.

פורסם

גם אני מתכנן לרכוש את הS2 ביום שישי (כנראה מאומגה פון או וי מובייל - רוני, איך היה השירות? יש במלאי? קיבלת את המכשיר סגור באריזה המקורית? מכיוון ששמעתי בהרבה מקומות שפותחים את האריזות במכס ולכן מקבלים את האריזה פתוחה...), אבל אני קצת חושש מהניתוק זיקה (גם באורנג'), אני מפחד שיעשו איזה תרגיל וינסו "למשוך" את האישור של הניתוק זיקה עד הרגע שהמכשיר יושק אצלם ואז הרף לקבלת ההחזר יהיה גבוה יותר...כמה זמן אמרו לך שזה אמור לקחת?

תודה :wink:

• תוכן חדש...